[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: cingo171179
Forum Index » Profile for cingo171179 » Messages posted by cingo171179
difuzorul de co2 trb sa fie cat mai apropiat de substrat (cam 5-8 cm distanta), si sa fie langa un "curent" de apa. nu trb sa ai piatra de aerare sau perdea de aer cand fol co2(nici filtrul intern nu trb sa bage "bule de aer")

co2 produs de o bomba nu prea face plantele sa perleze, dar le asigura o dezvoltare mult mai armonioasa decat celelalte variante low cost gen pastile co2 sau spray optimat

eu folosesc pastile co2 din alte motive, nu detailiez iar

sistemele profi sunt cele mai bune

la chestia cu raspanditu co2 in camera cred ca glumesti

basina unui caine cred ca e mai nociva
sincer eu nu am vazut decat in poze pe google

in constanta sigur nu vezi asa ceva

poate voi in bucuresti sunteti mai norocosi
scorpionule super tare
te-ai cocosat ceva la lipit. asta da rabdare

ca idee cat te-a costat sticla?

eu sunt curios cum o sa faci cu filtrarea

abia astept sa vad proectul finalizat

multa bafta
koala mai dat gata

esti o "batrana enciclopedie" no offence

si ceva ce tu ai omis sa spui

"Exista aproximativ 20 de specii de cartita in mediul pamantesc. Unele specii de cartita sunt si acvatice sau cel putin semi-acvatice, ceea ce inseamna ca isi petrec majoritatea timpului in apa"

pasajul este un copy paste dintr-un articol de pe net
kola esti tare

si cum aici pe forom totul este smilie
bine bine , dar cum i-mi dau seama ca musuroi de cartita rosie.?(era pacat sa se termine asa discutia)
la toti oviopari icrele trebuiesc ferite de lunima, acvariul sau vasul in care sunt icre trb acoperit, apa sa fie bine aerata(vezi explicatia lui koala), cat despre albastrul de metil hmmm ,eu am avut mai mult succes fara adaugarea lui,dar poti pune o picatura la 6l de apa

scorpionule nu cred ca a avut legatura cu luatul de aer.

eu adun mereu de pe geamul acvariului cu un card de farmacie icrele de corydoras, pe care le pun in alt acvariu, si eclozeza fara probleme, si acum am vreo 10 prospaturi
orice a ustroi sa nu miroasa
am sa refac reteta fara ustroi si brocoli, si am sa adaug gelatina.

desi nu am pus de cat 2 "catei" de ustroi cei drept cam "babani" la aprox 500g compozitie, miroase de mori, ies niste mirosuri din acvariu de rup, evidend si in camera , imaginativa grimasa nevestimi

la brocoli renunt pt ca desi am incercat sa pun doar partea verzuie (nustiu cum se numeste, florescenta poate), am mai scap si ceva tulpini pe care ciclidutle mele nu prea il haleau.

ori ce sugestie este bine venita

Pui neoni cumparati intr-un acvariu carantina timp de 10-15 zile, eventual poti face o deparazitare
multumesc koala

si acum o intrebare

am preparat papa la puiuti din brocoli, fasole vede pastai, mazare,morcov, artemia, amestec pt discusi inima de curcan, spirulina, ustruoi. totula fost blendurit bine si congelat.
ce ma deranjeaza este faptul ca mancarea se imprastie. ce trb sa fac ca mancarea sa stea mai legata?

by koala: L-am editat si p-asta!
un filmulet cu puiutii

by koala: Ti-am editat linkul, ca sa putem vedea filmuletul.
pentru a afla mai multe da search google: carte de acvaristica 1976
a
cadru larg
"anca" doua poze

Forum Index » Profile for cingo171179 » Messages posted by cingo171179
Go to: