| Message |
|
|
Si eu, ca sunt in aceeasi oala cu tine . 
|
 |
|
|
Faini faini pestanii! Femela se pare ca duce, o fi de la Vaslui.
Vorbim despre niste masini inalte, a caror caroserie este cocotata pe un sasiu rigid (ca de camion)... nu ofera protectie pietonilor, nu se deformeaza controlat, nu nimic din toate "artificiile moderne".
Practic, in caz de accident cu o masina "mica", Wrangleru' se suie "deasupra".
Perfect de acord, mi se pare o tampenie testul asta Ncap in ultima vreme. In caz de ceva frontal as prefera sa fiu in Wrangler ;)
|
 |
|
|
Phuuuui, m-am linistit  , credeam ca te-ai catranit ca a luat Wranglerul nou 1 stea la NCAP.
|
 |
|
|
Maestre, sper ca petreci, nu de alta, da o sa observe pana si africanii aia ca nu mai dai nici un semn pe aici.
|
 |
|
|
As incerca o tableta din aceea pentru concedii, se lipeste de geam si ciugulesc pestii din ea pe masura ce se inmoaie. Alta solutie nu prea vad.
|
 |
|
|
Uau, felicitari!
Cand se poate cred ca ar fi bine sa ii separati de aia clasici sa aiba mai multe sanse.
|
 |
|
|
Maestre, daca se apuca masculul de fecundat icre de la femela de Labiatum esti pe drumul cel bun.... probabil  .
https://bluegrassaquatics.com/purple-rose-queen-cichlid-large-adult-show-fish.html
|
 |
|
|
3, daca te lasa nevasta
|
 |
|
|
Ia ghiciti voi cine face schimburi cu apa rece, doar doar se mai linistesc lucrurile!  .
Perechea dintre cei doi tiger sa le zic asa a fost cat pe ce sa depuna insa le-au stricat astialalti zenul. Lutino se curteaza cu ala red albino insa e cam greu pentru pitic ca-l ciufuleste asta mare de numa numa. Cand opune rezistenta nu ii face nimic, dar cand fuge isi mai ia cate o jumuleala. Momentan e cat de cat OK dar daca va continua in nota asta pun separatorul in acvariu.
Red-ul clasic e intre echipe dar e ok, in sensul ca nu se concentreaza nimeni pe el.
Lutino mai nou pare sa fi stricat perechea de tiger si se curteaza si cu Batman.
E o zapaceala la mine in acvariu de nu va vine sa credeti. Toti sunt intr-o relatie complicata.  Gibbi le mai da din cand in cand capete-n gura la Oscarii mai mari care indraznesc sa il infrunte. Iese si el de cateva ori pe zi de control, asa sa le aminteasca cine e seful.
|
 |
|
|
Pana mea, m-ati prins, iar n-am scos cablul care trebuia  :
|
 |
|
|
|
|
 |
|
|
Momentul ala cand iti amani treburile personale, prinzi pestii, te trambalasti cu ei tot orasul sa-i duci direct la destinatie si cand se vede cumparatorul cu ei in galeata iti zice "mai negociem si noi un pic pretul?"  Nu aveam timp ca imi venea sa iau pestii sa ma intorc cu ei acasa. Nu ma fac pe mine 20 de lei dar gestul mi se pare de kko, mai ales ca lasasem grav din pret oricum. Macar pestii sa fie sanatosi.
Cu povestea de mai sus am dat si restul de pesti, care erau pe lista de plecare.
Am ramas cu 5 Oscari si cu Gibigepsul. Astept sa vad cum evolueaza lucrurile acum. Probabil in curand o sa incep cu schimburile cu apa rece sa tin lucrurile sub control.  Partea proasta e ca imi plac foarte mult astia ramasi si nu stiu cum as mai alege vreo unul care sa plece.
|
 |
|
|
E cam naspa situatia.  Teava, grota sau geam despartitor, macar temporar.
|
 |
|
|
|
Asta-i fromoselul:
|
 |
|
|
"Boss" planu' era ca ma mut anul asta si fac cada de 1000+ , da' casa-i abia acoperita cu folia anticondens . Eu, om prevazator ma gandeam ca o sa am ciortanii crescuti pana ma mut, da nu credeam ca ajung la 40 de cm.
Din pacate astia cresc in draci, ca Oscarii, si nu reusesc sa mai tin apa in parametrii ok. Asta-i motivul din care prefer sa ii dau decat sa ii chinui. Cum nemancati nu ai cum sa lasi Oscarii, ca te musca de mana cand treci pe langa acvariu, asta-i solutia.
As tine o pereche dar am minim 5 care-mi plac de mor, asta dilema.  PLM o sa vedem in cat timp evolueaza situatia sa mai trebuiasca sa iau masuri.
Pe lista scurta de dat mai e un Lutino de vreo 20-22 de cm si un albino red mai micut.
|
 |
|
|
Am bagat primul pas de rarire a pestilor, Severumii si un Oscar Rosu s-au dus .
Nu ma vad bine cand se apuca perechile de depus. Momentan doar cateva capete-n gura din alea de verificare.
Unul din Oscarii lutino e pe lista de plecare dar celalalt....... e superb!  A devenit favoritul meu, e deja cel mai mare, are forma perfecta si e genul care sta mai mult infoiat desi nu e seful in acvariu. Maine sper sa bag si eu niste poze sau o filmare.
|
 |
|
|
Stiu ca esti tatic in domeniu  Faci parte din cei putini care si-au luat 4x4 (adevarat) pentru scopul lui normal, nu cum fac majoritatea (prefer sa nu intru in detalii).
Mi s-a parut foare amuzanta faza, mai ales ca parea asa idilica poza neintoarsa
|
 |
|
|
Frumoasa atmosfera in familia traditionala!
Maestre stiu ca tu apreciezi astea cu 4x4, sper ca iti place :
|
 |
|
|
|
Si al doilea Severum Red
|
 |
|
|
|
Fac o triere ptr cine e interesat:
De vanzare:
1 Hoplarcus Pistachus cca 25 cm 150 Ron
2 Severum Red cca 15 cm 150 Ron/ buc unul Gold gratuit
1 Oscar lutino cca 25 cm 100 Ron
1 Oscar Red 15 cm 60 ron
1 Oscar albino red cca 13 cm 50 ron
Prefer preluare din Brasov. La pachet sau in functie de conditii preturile sunt negociabile. Pestii sunt sanatosi insa nu mai am loc pentru toti.
|
 |
|
|