[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Dan P
Forum Index » Profile for Dan P » Messages posted by Dan P
Cu stiguranta selectia naturala ofera indivizi cu adevarat rezistenti. Tin minte cand am avut eu EBJD ca le-am suflat in c*r pana au ajuns mari de m-am saturat. La um moment dat am vrut si un mascul clasic cu ei. Desi era jumatate cat ala electric l-a caftit in cateva zile. Dupa episodul asta desi l-am separat, asta electric a cedat psihic
Mama ce as face un acvariu doar cu din astia Ce frumusete trebuie sa fie asa ceva la 20-25 de cm. Al meu abia ajunsese la 12-13 in cativa ani.
Cum mai e situatia ? Astia electric sun al naibii de sensibili.
Se pare ca nu am de ales, dl Lutino va trebui sa plece de la mine. Imi pare rau ca e un exemplar superb, dar are boala pe unul "mai superb" decat el . Daca e cineva interesat de baboi e de dat, are cca 22-25 de cm asa ochiometric.
smilie Am zis!
Hai Maestre cu ceva noutati! Vad ca mai nou preferi sa fii scammer de scammeri.
Dupa ce l-am separat pe marele scandalagiu Lutino pentru cateva saptamani de cateva zile zburda relativ fericit prin tot acvariul. In prima zi, pus pe scandal si-a luat-o grav in freza de la restul gastii, mai putin de la cel care ar fi femela in cuplul tiger (Batman). Dupa comportament parca intuiesc ca e posibil sa am doua femele si trei masculi, asta avand confirmat ca Oschi II e mascul.
Lutino Oschi II si cel Red au fost cei mai inversunati in lupte, Batman si Scarface (cel albino red) s-au multumit doar sa "caste" din cand in cand gura la Lutiono. Ceilalti s-au batut asa ca baietii parte-n parte.

Sper sa revina acalmia desi am emotii ca Lutino se va multumi sa nu fie el seful in acvariu. Sincer din punctul meu de vedere este superb ca specimen, nu are nici un defect creste foarte bine si sta mai tot timpul infoiat. Batman, pare destul de interesat/a de el, dar caum e casatorita si nu o lasa barba-su.

Tare mi-e ca trebuie sa renunt la restul gastii sa pot tine o pereche. Nu cred ca ma prinde piscina cu formatia asta . Mi-e asa greu sa ma decid pe care sa-l/i dau.
Da, pai asta am filmat in mod special.
Dau semne, dar nimic pana acum.
Eu incerc sa "fur" o parte din debara in ideea ce e mai usor sa lucrezi la acareturi/curatenie intr-un spatiu mai accesibil decat cel de sub acvariu. Cel de sub il poti folosi ptr depozitare.
Eh, fiecare stie ce si cum are prin casa.
Cum? Ai o debara, si nu ai reusit sa o furi pentru sump?
Parerea mea e ca ar trebui sa lasi mobilierul deschis la partea din spate sa faci oricum o ventilare naturala. Mobilierul nu se monteaza lipit de perete (exceptand corpurile suspendate) si impreuna cu ventilatoarele ajuta mult. Si eu le-as lasa sa mearga non stop.

Eu in plus fata de capac folosesc capac de sticla sub neon din bucati pus pe intaritoare, ajuta foarte mult impotriva evaporarii si impotriva stropilor si protejeaza si accesoriile de sub capac de muscaturi/lovituri . Singurul dezavantaj e ca din cand in cand trebuie curatate temeinic cu detartrant.
Mie mi se pare interesant de facut prima camera din sump, camera de decantare cu robinet de purjare, ca principiu nu e greu de facut ceva in sensul asta.
E superb maestre, doar sa nu lasi pisica pe langa acvariu cu asa ceva in el.
Si eu is abonat, mai ales ca dimensiunile la ce vreu sa fac eu sunt asemanatoare si firma cu decorul ochita de mine e tot Arstone. Astia par sa aiba preturile cele mai bune la calitatea asta. Facusem la un moment dat o simulare la Aquadecor si imi iesea vreo 1600 de EURO decorul
Valeu, ce-ar iesi acolo!
Asta ar fi o realizare .
Maestre... naspa Astia-s pesti d-aia sa stai acasa sa-i pazesti din pacate
Nimic nou sub Soare. Am separat recalcitrantul ca nu ma indur sa-l dau. De partea cealalta a geamului lucrurile sunt chiar linistite.

Iar, m-am incurcat in timp

Frumos, frumos ! Bilete de la Koala Tours banui ...
JD-ul asta e ala de la mine ca nu-mi dau seama?

Forum Index » Profile for Dan P » Messages posted by Dan P
Go to: