[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: ionutlatcan
Forum Index » Profile for ionutlatcan » Messages posted by ionutlatcan
Am inceput sa am probleme si cu colonia de zoasi. Pe Stelu' nu-l vad neam la atac. Cin' sa fie...cin' sa fie???

Cu ajutorul colegului @coralosu am imbogatit bazinul cu ceva corali. Revin cu poze.
Nisip doar in fata. In spatele rocilor doua sun-sun de 5000 care sa spele permanent rocile. Succes!!!
Sunt dispus si la schimburi...
Sunt dispus si la schimburi...
Repejor un filmulet sa vada si okiul nostru....
Mare minune. Va doresc tot ce va doriti!!!
Vand Lampa Dymax 3x150w HQI + 2x80w T5, timer incorporat. Noua costa 3500 lei. Se vinde cu 1500.
Valabil.
Vand Lampa Dymax 3x150w HQI + 2x80w T5, timer incorporat. Noua costa 3500 lei. Se vinde cu 1500.
Oare... . M-ai pus pe ganduri, poate detecteaza ceva printre polipi. Nu neaparat sa manance coralul.Poate gaseste mancare si haleste la iarba verde asa... . Ce mojic, tre sa stau geana pe el.
Update...

O colonie de paly se topeste si vad ceva de genul asta si la cativa polipi de zoas. Ce sa fie...ce sa fie? Osa incerc astazi sa pun ceva papa lichid in bazin. Posibil lipsa nutrienti...sau mai degraba carcalac?
Revin cu poze...
Ceva poze de ansamblu? Frumos coralul...sa traiasca sa se fraguiasca....
Va multumesc. Sebi...ma pui pe ganduri....ia zi in afara de curatenie....ce ar trebui?
Strange bani nu echipamente. Peste 5 ani apar alte nebunii.
Update....

Stelu' este activ, coralii cresc, nudi' dispare. In dreapta pe piatra am o cultura diversa de alge. Nimic deranjant, fara ritm de crestere sufocant. Mie chiar mi se pare ca dau o nota de naturalete...

Buna dimineata!!!

image
Mammaaaa....belea. Atentie...acropora aia iti sparge neoanele!!!
Vesti bune in mare. Mai nasol cu acroporele alea. Dar chilleru'??
Vand chiller Hailea HC-300A. 1600 lei

HC-300A 100~800L
1/4HP R134a
220~240V(110~120V) 1000~2500L/H
50Hz(60Hz) 18.6kg
1.8A(3A) 448×330×440mm
La mine e teapana. Nu specifica acolo cum se misca. Discul ala mi se pare lipsit de mobilitate iar partea superioara, poate doar cand se hidrateaza excesiv sa poata fi mutata de curenti. Eu nu am vazut miscare la acest coral ...iar daca e vorba de 1-2 cm ... este insesizabila. Oricum ar fi, mie imi place, nu este pretentios, arata ca o anemona dar care nu se misca.

Forum Index » Profile for ionutlatcan » Messages posted by ionutlatcan
Go to: