[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: rari
Forum Index » Profile for rari » Messages posted by rari
Salut.Astia sunt vanzatorii din magazine.Pe mine au incercat sa ma convinga ca femelele de betta dintr-un acvariu de-al lor sunt platy.
Am 2 perchi,ambele au depus,dar lupte am vazut doar intre cele 2 perechi
Nu le pun la vara pt ca trebuie sa stiu de pe acum ce am de facut.
La vara o sa ma ocup,trebuie sa caut stapan pentru mai multi pesti.
Apropo,am gramada de plante si nu stiu cum sa amenajez acvariul pt. delimitarea teritoriilor.Se da:6 echinodorus,o buturuga cu anubias,o gramada de valisneria,niste hygrophila si niste microsorium care nu stiu de ce este negru.Idei,sfaturi?
Rechinii au fost primiti prin donatie,si au fost amandoi in acvariu de aprox 60l.Unul are o deformatie la coada,si e urmarit urmarit de celalalt doar perioade scurte.
Atunci,vrea cineva un CAE.
Acvariu Juwel Rio 125,filtru original,plantat destul de bine.
Pesti,ciorba de pesti:2 labeo bicolor,2 perechi scalari+2scalari mai mici,2 SAE,1CAE,1Pleco,1 ancistrus,1 kuhli,5 moli,2 tetra negru,1 mascul betta,1 femela betta,10-15 coridoras,2 pesti paradis+ inca 5 pe care nu ii stiu.Nu sariti pe mine,stiu ca sunt ,,prea putini" .Am vazut prima data o rana la o femela de betta,dupa aceea la un peste paradis,iar acum la scalari.Cine ar putea fi atacatorul lor?.Rana arata de parca ar fi muscat cineva,au pierdut cativa solzi.
Am revenit.Femela acum a mancat ceva,nu a mai mancat nimic de la ultima postare,dar rana nu prea vad sa se vindece.In cat timp ar trebui sa isi revin
.cu cat acvariul e mai mare cu atat e mai bine.
Ultima data cand le-am vazut erau normale
image
Acum ma duc la o petrecere.Incerc diseara.
Pt. Ca nu prea stiu .
Nu da importanta mancarii.
In legatura cu femela ranita,a pierdut niste solzi si cred ca o sa mai piarda pentru ca rana e destul de urata.Nu a mancat nimic de cateva zile.Ar trebui sa ii dau mancare normala sau baktotabs de la sera.2.Solzii o sa ii creasca la loc?Cam in cat timp o sa isi revina?
Ceva idei despre cuib?
Esec cu inmultirea.Aseara am vazut vreo 6 pui.Azi dimineata 1 pui si cuibul foarte mic.Acum cuibul a disparut de tot.De ce?

Forum Index » Profile for rari » Messages posted by rari
Go to: