Message |
|
|
 |
|
Alte simptome?
|
 |
|
Nu poti pune o poza?
|
 |
|
Vand pesti doar in cluj.Se fac reduceri pentru membrii forumului,daca se specifica acest lucru.
Detalii aici:
http://olx.ro/oferta/vand-pesti-ID5Y9CO.html
|
 |
|
Atunci se da acvariu juwel rio125 cu filtru externJBL CristalProfi e901 greenline,in care vreau sa am 1 pereche scalari,1 kuhli, 6 cory,2 sae,1 ancistrus.
Acvariu de 30 litri cu 4 moly si 3 platy?
Combinatia aceasta e buna?
|
 |
|
Vreau sa renunt la 4 calari,labeo ,pleco,la4 sau 6 cory,rasbora,tetra,cei 2 transpareni.E bine?
|
 |
|
Scalarii ii am de cand aveau 4 cm.Am sesizat de cateva saptamani ca ar trebui repartizati.O sa incerc sa reduc nr. pestilor cat mai rapid.
Informatiile alea le cam stiam,dar nu am putut nicodata sa le respect.
|
 |
|
Ar cam trebui sa mai renunt la pesti,nu?
|
 |
|
Paiii,am un juwel rio 125 cu un filtru extern JBL e901 cu 2 perechi de scalari,2 scalari mai mici,1 ancistrus,1pleco,2sae,4moli,3platy,1 labeo bicolor ,1kuhli,1 tetra si un rasbora singuri,2 transparenti si in jur de 12 cory,2 femele de betta si un mascul de betta batran .
|
 |
|
Ai drepatate.Dar acum femela e sanatoasa in si inoata in acvariul mare.
|
 |
|
Astazi schimb apa in acvariul mare.Sa pun numai apa dinaia in asta.
|
 |
|
Eu vreau sa tin creveti in el sau pui de vivipari.
|
 |
|
A fost pus temporar cat sa se inradacineze plantele in acvariul mare de 125 litri.Singurul care a murit era labeo .Cel de 20 era pleco si state pe diagonala.Acum e bine mersi in acvariul mare.
|
 |
|
Am avut 2 saptamani 1 pleco de 20 cm si 2 tetra.Dupa care am pus un labeo bicolor de 10 cm si a murit.Iar de o saptamana acvariul e in deriva.
|
 |
|
Ai dreptate,am uitat.  E un acvariu aquael shrimp set 30 cu echpamentul din fabrica.Fertilizari nu,filtru cu burete aquael pat mini.Teste de apa nu am.Ca plante valisneria,moss ,microsorium si niste egeria densa topita.
|
 |
|
Merge vreo 2 saptamani cu pesti,dupa care se face ceva pojghita alba deasupra,ca un mucegai si mai apar si viermi mici si albi pe peretii lui.Ciclarea la mine tine 2-3 saptamani doar cu plante in el.
|
 |
|
Salut.Am o probleama cu ciclarea unui acvariu de 30 litri.L-am ciclat de vreo 5 ori,dar tot e invadat de alge,plantele se topesc si pestii mor.de ce?
|
 |
|
Eu am citit posturi in care oamenii luau ouale cu o cartela si le cresteau in acvariu separat.
|
 |
|
Salut.O poza ar fi foarte folositoare.
|
 |
|
Frumos...
|
 |
|