[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Salutare!  XML
Forum Index » Despre noi
Author Message
Tiberiu
Junior member
[Avatar]

IP:

Salut!

Ma numesc Tiberiu,sunt din Sibiu si in urma cu 2 luni am achizitionat primul meu acvariu(63L).Urmaresc de ceva vreme acest forum dar am evitat sa postez deoarece....... deoarece in afara de pestisori si cativa creveti acvariul meu e plin de `plasticaraie` si am observat ca nu sunt deloc poulare sau indragite pe aici.La inceput nu intelegeam de ce,din moment ce oferta de decoruri si plante artificiale din comert e atat de vasta,dar mi-am dat seama pe parcurs.`Foamea`de acvaristica ce s-a trezit in mine si privilegiul de a beneficia de sfaturile profesionistilor m-au ajutat sa depasesc teama sau mai bine zis jena de reactiile acestora.Nu am sa mint spunand ca de maine am sa scot plasticurile din acvariu(cat de artificial ar arata,am pus suflet in amenajarea lui si am avut parte de reactii pozitive din partea vizitatorilor) DAR am inceput sa citesc tot mai mult despre plante naturale si am decis sa mai cumpar un acvariu de 30L pentru creveti(sunt fascinat de ei)pe care am sa-l plantez.O sa incep de acolo cu plantele,iar dupa ce `mi se formeaza` putin ochiu o sa schimb si setup-ul acvariului mai mare.Pana atunci,am sa revin cu un topic si mai multe poze la coltul incepatorului.

Toate cele bune!
[Thumb - 20160118_171947.jpg]

Tiberiu
Junior member
[Avatar]

IP:

.
[Thumb - 20160118_172037.jpg]

rari
Membru de baza
[Avatar]

IP:

"Sarac e cel ce se simte sarac, caruia îi trebuie neaparat mai mult decat are." -Mihai Eminescu
"Honeste vivere, neminem laedere, suum cuique tribuere"
[MSN]
moisei
Member
[Avatar]

IP:

Salutare toti stim cum e sa fii timid pe forum..toti astia mici :d

This message was edited 1 time. Last update was at 21/01/2016 12:38:02

Apa inseamna viata
RaVeN_BA
Junior member
[Avatar]

IP:

Salutare si bine ai venit!
&Aqua&
Junior member
[Avatar]

IP:

Mi-am dorit sa fac ceva de vis asa ca m-am apucat de acvaristica.

Forum Index » Despre noi
Go to: