Message |
|
Deci,fara numar.
|
 |
|
Se poate exagera cu el.Cred ca am pus vreo 4 ml la un litru de apa.Schimb din apa azi sau maine?As schimba azi ca apa mi se pare cam albastra.
|
 |
|
Ok,oricum era singurul pe care il aveau.Rana s-a facut alba,si seamana de parca ar fi fost muscata.
|
 |
|
In perioada tratamentului o pot hrani?
|
 |
|
[/img]https://plus.google.com/[img]
|
 |
|
Daca reusesc sa incarc poza o pun.
P.S.Am gasit de cumparat doar albastru de metil.
|
 |
|
S.O.S. femela de betta despre care am vorbit s-a pricopsit nu stiu de unde cu o rana/muscatura.O sa cumpar verde de malachit si albastru de metil.Ce ar fi mai indicat de folosit?
|
 |
|
Io mai multa incredere am in voi decat nu stiu ce articol.Am zis doar ca am citit si vroiam sa stiu daca e posibil
|
 |
|
Am citit ca daca nu scoti masculul din acvariul lor e posibil.Ce sanse sunt in acest caz?
|
 |
|
Vroiam sa spun daca ii pot reproduce din nou peste 2 saptamani in acelasi acvariu cu puii in el,dupa ce puii incep sa inoate.
|
 |
|
La reproducerea urmatoare o sa tin cont de sfaturi.1.Ii pot reproduce iar peste 2 saptamani,dupa ce acestia incep sa inoate?
|
 |
|
Abia ce l-am plantat un pic.Daca scot substratul nu am unde sa pun plantele.Am mai crescut pui in acvariu plantat nu asta e problema.In vreo ora dau drumul la femela,pentru ca cuibul facut mi se pare rezonabil.
In cat timp ii pot pune la inmultit din nou?
|
 |
|
Imi place substratul si pana acum nu a fost deranjat.Cuibul inca e destul de mic,mai astept pana dupa-amiaza
|
 |
|
Filtrul abia misca apa,nu pare deranjat.Acum a inceput sa faca un fel de cuib care foarte mic fata de altadata.Mai demult cuibul acoperea un sfert din acvariu,iar acum are 15cm lungime pe 1.5 latime.Mai astept pana maine sau schimb strategia.
|
 |
|
Acum vad ca incearca sa faca bule,dar se tot sparg  .Sa schimb maine niste apa?
|
 |
|
Eu caut de cateva luni plante plutitoare la preturi decente si nu gasesc.I-am inmultit odata intr-o galeata de 5l.Nu inteleg de ce acum nu merge.Temperatura acum o scad si o sa o cresc dupa aceea.Filtrul inca merge,dar e dat la minim.Tot nu face cuib.Coloana e 25 cm cea la care am mai inmultit.
|
 |
|
Au fost pusi in amandoi azi la diferenta de 30 min.Atunci,sa pun femela in maternitate?
|
 |
|
Poti pune o scoica in acvariu.
|
 |
|
Salut.Sunt Rares din Cluj si doresc sa inmultesc betta.Detin un mascul si o femela de betta rosii si as dori sa ii reproduc.I-am pus intr-un acvariu de 30l acum cateva ore.Acvariul e usor plantat si cu substrat negru.Masculul a mai depus cu alta femela care din pacate a murit si am avut pui,iar femela e abia cumparat dar nici ea nu e la prima depunere.
Problema:Masculul nu face cuib, si fugareste femela destul de rar.Nu prea pare interesat.Idei?
|
 |
|
|
 |
|