[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: rari
Forum Index » Profile for rari » Messages posted by rari
Buna.La a doua intrebare,nu ti-ar placea guppy si plante naturale?
Adica e901,nu?
M-am gandit sa il tai dar raman puncte unde nu pot ajunge.In filtru in momentul de fata am siporax,zeolit si roca vulcanica.Filtrul extern ar trebui sa fie silentios. Il pun in camera in care dorm.
Buna seara.Am o problema/nedumerire.Detin un acvariu juwel rio 125 si as dori sa schimb filtrul intern cu unul extern.2 probleme:
1.Cum pot dezlipi cutia cu filtrul intern pt. ca ocupa mult spatiu.Cred ca e lipita cu silicon,o substanta mi-ar trebui.
2.Ajunge pentru acvariul respectiv aprox. 125 l apa ramasi un filtru e701 sau trebuie e901
Nu stiu,aici o sa rog pe altii sa intervina.Am vrut sa spun ca la rio 125 pentru mai multa lumina trebuie facut un alt capac.Eu cred ca e mai economic sa iei acvariul separat si echipamentele separat.Capacul e facut din 3 bucati si nu prea mai poti adauga neoane
Salut.Eu am acvariul mentionat si pot spune ca filtrul ma cam dezamageste,am in plan la vara unul extern.Pompa abia ca valureste apa,dar am schimbat buretii initiali cu materiale filtrante.Lumina care vine e alba si ar trebui schimbata,daca vrei plantat.Mie imi place foarte mult culoare standului care este maron.Poti mari capacitatea luminoasa daca schimbi capacul complet.Cutia aceea ocupa cam mult spatiu si trebuie o cantitate mare de substrat ca sa nu intre pestii sub ea .
P.S. ma refer la rio 125.
Cred ca boala e dropsy.Citeste putin.
Salut.@flirogup trebuia sa deschizi un topic la coltul incepatorului.
Mi se pare mie sau solzii sunt zbarliti?
Eu as spune ca e bine sa lasi apa sa se clarifice.Daca pietrele sunt de la mare e foarte probabil sa fie calcaroase,dar incearcale.
E doar parerea mea personala.
Salut.Depinde foarte tare de comportamentul pestelui.Eu am avut femele de betta care se ucideau guppy,care ar trebui sa fie mai pasnice decat masculii.
Buna,niste detalii ale acvariului ar fi de ajutor.
Da.Trebuie facuta ciclarea unde ai nevoie de plante naturale.
Ce pesti si cati ai?
Apa o lasi 24h pentru declorinare si dupa aceea mai fa un schimb pana apa isi revine.Schimburile se fac saptamanal du pa ce acvariul e stabil biologic.
Filtrul e bine sa mearga fara aerare,cu valurirea apei la suprafata.Ce pesti ai?
Buna,pentru inceput scoate plantele de plastic si inlocuiestele cu plante reale de exemplu egeria densa,anubias,hygrophyla polysperma,echinodorus bleheri.
Pestii au murit din cauza ca nu ai facut aclimatizare,citeste putin.Apa o schimbi o data pe saptamana,cu apa lasata 24h intr-o galeata la declorinat.
Trece-ti te rog locatia la profil.Mersi de raspuns.
Frumos.Cu ce hranesti puii de gupy?
Bine ai venit pe forum.
Sunt nerabdator sa vad pozele.
S-au dat.Multumesc pt. gazduire.

Forum Index » Profile for rari » Messages posted by rari
Go to: