[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Blue14
Forum Index » Profile for Blue14 » Messages posted by Blue14
Nu am avut apa nici o data asa de albicioasa, ce ar trebui sa fac?
Sa torn o fiola de biodigest?
Asa arata acvariul pe intuneric: " alt="image" />
De azi dupa ce am curatat acvariul de alge, am mai pus 8 litri de apa in sump si am schimbat carbunele mi s-a facut apa putin albicioasa, am pus un filtru hang on mic cu vata si sa vad cum v-a fi maine apa, nu s-o fi amestecat bine apa cu sare, vad ca corali sunt deschisi.
Da, intradevar arata bine, dar returul ala e copilaresc.
Acvariul si filtrul hang on classica 3 ies de la vanzare,deoarece nu ma lasa parintii sa renunt la acvariul plantat.
Am gasit o solutie pentru materia organica, imi iau un aquatic nature flow 60 si pun in el furtunul care imi aduce apa din sump in acvariu si pun in el perlon schimbat odata la 2 zile, momentan am un hang on mic plin cu perlonpentru a scapa de materia organica (abia mi-am curatat geamurile de alge si e mizerie).
Update:
Aquael versamax fzn 3 este disponibil- 100 lei
Clasaica 3 25 lei
Lampa aquatic nature 100 lei
Bazin 30/30/35-35 lei
Toate: 230 lei
Schimb cu corali, matrix, denitrate, un filtru hang on foarte mic, piatra vie.
Cred ca e carcasa pentru filtru nps pentru osmozor!
Am trecut la sump, momentan am in sump doar 8 litri de apa, pentru ca nu am avut rabdare si l-am pus in functiune, overflowl e super silent!
Am facut o parte din apa pentru sump, am pus-o si pana in seara sper sa am toata apa, apa de osmoza cu sarea am amestecat-o intr-o galeata si am constatat ca pompa mea 1002 produce multa caldura, dar la mazim, eu o sa o tin la jumatate si oricum azi merg cu un prieten la un magazin de electronice sa imi iau niste banda led petru sump, deci iau si un ventilator pc, l-as putea alimenta la sursa cu potentiometru la care am alimentat celalalt ventilator sau trebuie sa imi mai iau o sursa?
Felicitari, sa iti mearga bine bazinul !
Astept cu nerabdare sa vad poze cu acvariul, oricum sunt sigur ca ti-a iesit excelent dar vreau sa il vad!
Ai pm!
Acvariul si standul mai sunt valabile?
Ca si piatra lasi doar spatele ca fundal, sau mai pui si niste piatra pe centru?
ClR iti trebuie nps, ai po4 si sio2.
Mega extra super duper superb!
kirucd wrote:La aproximativ 600 de litri si daca vrei si corali eu as Ice undeva in jur de 250-400 lei. Depinde si de ce corali,
si de cati ciortani ai.Si ce sare folosesti si daca ai nevoie de antiphos sau nu.

Si asa e bine, nu e exagerat, em ma gandeam la sume mult mai mari!
Sare ca si sigur o sa folosesc aquavitro sa nu am nevoie de foarte multe aditii!
Mult succes!
Si eu care ma gandeam sa imi iau cativa d-astia in bazinul mafe, chiar nu stiam ca sunt asa de pretentiosi!
Am o intrebare, sticla securizata e ca si la masina, cand se sparge se sparge in bucati mici, daca da ar fi o mare imprudenta sa faca cineva un acvariu cu o astfel de sticla.
Frumos!

Forum Index » Profile for Blue14 » Messages posted by Blue14
Go to: