[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Blue14
Forum Index » Profile for Blue14 » Messages posted by Blue14
Am inteles, acum ma gandesc sa imi fac rost ori de o valva unisens pentru furtun de 17 mm ori un ups pentru pompa de recirculare, ca daca se opreste curentul pompa de apa isi face turul retur si mi-e frica sa nu dea sumpul pe afara.
darthradu wrote:Alora de pe reefcentral le-a fost lene sa adauge o linie in configul de apache ca sa mearga site-ul si fara www in fata
Asta ca sa nu zic ca-s incompetenti.

Or avea aia de la reefcentral.com drept de autor si le e frica sa nu fie descoperiti!
Amfipode si copepode sunt si in MN! Vara la diguri se urca pe picioare, daca as lua cateva sute si le-as lasa si in bazin si in sump sa se inmulteasca m-as putea baza ca are ce sa manance sau nu mananca orice Amfipoda sau Cepoda?
Ma gandesc ca la vara cand fac upgrade sa pastrez si bazinul actual dar doar cu piatra vie si alge si pozi si sa tin un Mandarin, ce parere aveti, ar rezista ?
Ar trebui sa se trezeasca la usa cu niste piatra vie si nisip si in 2-3 ore isi transforma acvariul de apa dulce in marin.
stefanp wrote:Si tu te dai cu "dusmanul"?

E simplu, cand treci la marin nu prea mai ai pofta de apa dulce!
Bine, nu fac!
Akaiu wrote:
CatalinBarbu wrote:

Gata deocamdata. Astept sa vina pestii, si o perioada stau pe loc....

PS: Daca apare ceva de nerefuzat probabil ca nu o sa rezist

Hehehe...asa tot zic si eu.Gata! si nu trece o saptamana si mai arunc in bazin inca un coral. Boala grea mon cher. Asa ca fa-ti buzunarele adanci

Si eu acum vreo doua saptamani ziceam ca ma opresc, acum vreau ca in 4-5 luni sa imi fac ful de corali acvariul.
Am vazut ca uni sunteti vizitatori alti nu mai existati, de cand ati plecat nu mai e nici un pic de offtopic, eu de 3 ani ma tot uit pe nanoreef, prin 2012 am avut ajutat de tata un biotop marea neagra, tata a fost inregistrat sub numele de Alex12, dar atunci eram mic si a fost doar o joaca acel biotop.
Rog un administrator sa imi schimbe numele in Blue14 sau Dayan14 deoarece numele meu adevarat este Mihail Blue Dayan Mina.
Astept sa imi bage o replica cum mi-a mai bagat si ii spun "Ce om, nu isi da seama ce spune, de asta iubesc acvariu.ro" eu intrebam daca pot sa fac un matin cu canistra si ma intreaba unde am mai vazut pe forum acvariu cu canistra, dar el a avut in trecut acvariulClassic Reef-keep it the simple cu canistra, sau nu era al lui si facea figuratie.
Stiu, ma baneaza!
Stiu....Daca pun un link sare si ma avertizeaza, sa nu cumva sa fac reclama!!!
As putea sa torn si eu la mine 20 ml de bere
aerosv wrote:Succes, iti voi urmari jurnalul.
Eu am avut unul mic de 30L si acum ma bate gandul sa-mi transform unul exact ca al tau (60x30x30) intr-un marin.

Vei folosi si alte echipamente gen Skimmer? sump? sau totul este display ?

Merita sa il transformi, dar cu sump, eu la 30 litri am sump si totul merge bine.
Foarte frumos!
Daca se face vreo comanda si eu nu o sa scap de aiptasii cu ceeveti iau si eu o berghie sau doua.
Cred ca am kh scazut, de vreo doua luni nu imi mai apare coralia, o fi de la nopox sau sarea kent, imi iau saptamana viitoare un test si vad ce imi da, daca am carenta imi iau red sea coraline gro.
In seara asta am luat 10 ml de apa din acvariu, am pus aproape jumatate de cub de mysys congelat, l-am luat intr-o seringa nou nouta de sticla (am gasit-o intr-o cutie sigilata la bunica mea la cabinet intr-un sertar), si mi-am hranit toti corali, i-am dat si la sun coral si vad ca incepe sa se deschida la masa, deci metge si cu Mysys.
Era sa uit, la vara daca are cineva nevoie de creveti de marea neagra, va dau eu fara nici un €, ca colcaie pe la diguri si e chiar o placere sa ii prind (intr-o ora pot sa prind 3-400 creveti.
Cred ca ma enervez si imi fac si eu Fish Only, si imi fac un bazin de corali mai mic.
Succes!

Forum Index » Profile for Blue14 » Messages posted by Blue14
Go to: