[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Blue14
Forum Index » Profile for Blue14 » Messages posted by Blue14
Acest jurnal se poate inchide, am dat plantele si substratul, am spalat acvriul si a devenit acvariul de carantina a unui pui de FH pana cand o sa isi amenajeze fratele meu un acvariu de vreo 300 litri (cel mult 2 saptamani)
Bun venit!, daca ai piatra poti incepe deja si adaugi ulterior nisipul.
De unde ai luat corali?
Am luat carcasa de lampa si am avut treaba toata ziua, am demontat lampa, am aruncat tot ce era electronic (erau toate firele din interior praf) si am curatat-o de calcar, si vad ca arata bine acum, mai am maine de scos 2 piciorusr de pe sina lampii (care o facea hang on), nu am putut sa le scot pentru ca erau intepenite de la calcar si sa ii fac sistemul de peindere, mi-am pus autofiletanta la incarcat, trebuie sa iau un spray de vopsea si sa vopsesc modulele din laturile lampii ( sunt zgariate) si sa cumpar suruburi (alea erau terminate).
In concluzie, ce m-a interest de la lampa e bun!
Daca are cineva nevoie, donez reflectorul de la becul Mh, arata bine, il curat maine de sare si e ca nou.
Normal ca e dimabila, deci nu renunt in cazul asta.
Bine, multumim!
Ce parere aveti, sa raman la lampa ati sau sa dau un mail la NanoBox si sa ii intreb cat m-ar costa o lampa cu leduri pentru aceasta dimensiune, din ce se recomanda la 100/60/60 ar merge doua Nano Box Duo, ce parere aveti, fac fata?
darthradu wrote:Po sa fiu si eu prieten cu Nimeni ?

Da!!!!, sa iti faci o afacere din acareturile luate de la el!!! smilie
Foarte frumos!, nu aveti cumva din intamplare de vanzare niste zoasi d-aia frumosi cu polip mare?
Am gasit o varianta sa imi customizez lampa, am gasit o carcasa de lampa blau MH 150w si daca are latime peste 10 cm cat are lampa mea si o bag in ea, ii dau 2 gauri in ea, o structura din bara de aluminiu prinsa de spatele standului ( cum are florian.n) prinsa cu un sistem dinasta: http://aqua-life.ro/sisteme-de-iluminat/socluri-sisteme-de-agatat/sistem-de-agatat daca nu are 10 cm latime vorbesc cu shubi sa imi faca o carcasa din comatex careia ca in primul caz sa ii fac un sistem de prindere.
Gata, am acvariul, lampa si sistemul co2, imi mai trebuie carcasa lampii, filtrul, substratul, fertilizanti.
um02122 wrote:Off topic: Ford Mondeo?

Cred, nu sunt sigur daca e mondeo dasigur e Ford.
Nu se poate pune pe mijloc un geam translucid sau chiar un geam cu vitralii, poate asa e deacord ( sa stie ca inauntru sunt cutii de mancare pentru pesti, si alti aditivi).
Am vazut ca ai si scalari in acvariu, am avut si eu scalari in 70 litri, dar o perioada scurta de timp deoarece am renuntat la acvariul mare si nu am dat pestii, eu zic sa renunti categoric la scalari.
Si mie imi place, carcasa lampii cine ti-a facut-o?
Eu zic ca sa previ o intamplare nefericita in cazul unei avarii, dai o gaura de 40 mm in sump cat de sus posibil, pui furtun si il legi la scurgere, asa ai preveni o tragedie, eu la cel mare asa as vrea sa fac chiar daca fac sumpul mai mare (nu o sa stie nimeni din casa cat de mare e, o sa aiba standul incuietoare, ca dupa incepe mama sau bunica ca e inestetic, cum imi fac la asta).
Uite unul care este si pe stock : http://aqua-life.ro/skimmere/bubble-magus-nac-5a
[quote=fanta]Astept telefoane
Andrei, noi rezolv?m prin andy.[/quote]
Da, mai bine vorbiti cu domnul Andy.
Da, exista Aici
Si altele pe net...
[quote=fanta]In principiu s-a cam încheiat lista.
Pt. Andrei, am vb cu andy ca sa impartiti transportul ??[/quote]
Da, e bine sa impartim transportul daca domnul Andy e deacord.

Forum Index » Profile for Blue14 » Messages posted by Blue14
Go to: