Message |
|
Acest jurnal se poate inchide, am dat plantele si substratul, am spalat acvriul si a devenit acvariul de carantina a unui pui de FH pana cand o sa isi amenajeze fratele meu un acvariu de vreo 300 litri (cel mult 2 saptamani)
|
 |
|
Bun venit!, daca ai piatra poti incepe deja si adaugi ulterior nisipul.
|
 |
|
De unde ai luat corali?
|
 |
|
Am luat carcasa de lampa si am avut treaba toata ziua, am demontat lampa, am aruncat tot ce era electronic (erau toate firele din interior praf) si am curatat-o de calcar, si vad ca arata bine acum, mai am maine de scos 2 piciorusr de pe sina lampii (care o facea hang on), nu am putut sa le scot pentru ca erau intepenite de la calcar si sa ii fac sistemul de peindere, mi-am pus autofiletanta la incarcat, trebuie sa iau un spray de vopsea si sa vopsesc modulele din laturile lampii ( sunt zgariate) si sa cumpar suruburi (alea erau terminate).
In concluzie, ce m-a interest de la lampa e bun!
Daca are cineva nevoie, donez reflectorul de la becul Mh, arata bine, il curat maine de sare si e ca nou.
|
 |
|
Normal ca e dimabila, deci nu renunt in cazul asta.
|
 |
|
Bine, multumim!
|
 |
|
Ce parere aveti, sa raman la lampa ati sau sa dau un mail la NanoBox si sa ii intreb cat m-ar costa o lampa cu leduri pentru aceasta dimensiune, din ce se recomanda la 100/60/60 ar merge doua Nano Box Duo, ce parere aveti, fac fata?
|
 |
|
|
 |
|
Foarte frumos!, nu aveti cumva din intamplare de vanzare niste zoasi d-aia frumosi cu polip mare?
|
 |
|
Am gasit o varianta sa imi customizez lampa, am gasit o carcasa de lampa blau MH 150w si daca are latime peste 10 cm cat are lampa mea si o bag in ea, ii dau 2 gauri in ea, o structura din bara de aluminiu prinsa de spatele standului ( cum are florian.n) prinsa cu un sistem dinasta: http://aqua-life.ro/sisteme-de-iluminat/socluri-sisteme-de-agatat/sistem-de-agatat daca nu are 10 cm latime vorbesc cu shubi sa imi faca o carcasa din comatex careia ca in primul caz sa ii fac un sistem de prindere.
|
 |
|
Gata, am acvariul, lampa si sistemul co2, imi mai trebuie carcasa lampii, filtrul, substratul, fertilizanti.
|
 |
|
um02122 wrote:Off topic: Ford Mondeo?
Cred, nu sunt sigur daca e mondeo dasigur e Ford.
|
 |
|
Nu se poate pune pe mijloc un geam translucid sau chiar un geam cu vitralii, poate asa e deacord ( sa stie ca inauntru sunt cutii de mancare pentru pesti, si alti aditivi).
|
 |
|
Am vazut ca ai si scalari in acvariu, am avut si eu scalari in 70 litri, dar o perioada scurta de timp deoarece am renuntat la acvariul mare si nu am dat pestii, eu zic sa renunti categoric la scalari.
|
 |
|
Si mie imi place, carcasa lampii cine ti-a facut-o?
|
 |
|
Eu zic ca sa previ o intamplare nefericita in cazul unei avarii, dai o gaura de 40 mm in sump cat de sus posibil, pui furtun si il legi la scurgere, asa ai preveni o tragedie, eu la cel mare asa as vrea sa fac chiar daca fac sumpul mai mare (nu o sa stie nimeni din casa cat de mare e, o sa aiba standul incuietoare, ca dupa incepe mama sau bunica ca e inestetic, cum imi fac la asta).
|
 |
|
|
 |
|
[quote=fanta]Astept telefoane
Andrei, noi rezolv?m prin andy.[/quote]
Da, mai bine vorbiti cu domnul Andy.
|
 |
|
Da, exista Aici
Si altele pe net...
|
 |
|
[quote=fanta]In principiu s-a cam încheiat lista.
Pt. Andrei, am vb cu andy ca sa impartiti transportul ??[/quote]
Da, e bine sa impartim transportul daca domnul Andy e deacord.
|
 |
|