[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Blue14
Forum Index » Profile for Blue14 » Messages posted by Blue14
Bine, lampa de la 0 nu mai fac in nici un caz pentru 6 luni, cat mai tin bazinul asta in functiune, ca fac upgrade la unu mai mare, deja am ajuns cu lampa asta la 650 le.
Astept tutorialul!
darthradu wrote:LDD-ul ESTE O SURSA DE CURENT CONSTANT, se alimenteaza cu o SURSA DE TENSIUNE CONSTANTA.

Curentul e ala cu amperii, tensiunea e aia cu voltii )

De controller nu comentez nimic ca ma pui sa arunc cu noroi in concurenta

Am inteles, daca puteti sa-mi faceti dvs controllerul ar fi si mai bine, eventual daca ati putea sa imi faceti tot ansamblul de ldd-uri plus surse si controller ar fi excelent (bineanteles, contra cost)
Chiar nu e complicat cu Ldd, ca si sursa de curent constant pot sa folosesc una nondimabila china (prima sursa pe care am avut-o), sau nu?, controller vad ca are colegul pyu,
Deci nu ar fi o problema.
Mean Well. ELN 60-48D.
Driverele Ldd sunt complicat de montat, daca nu as renunta la ce am acum.
Asta e http://www.meanwell.com/search/eln-60/default.htm
darthradu wrote:Nu stiu ce inseamna dimabil MW Insa stiu ca vrei pwm(pulse width modulation)
Ce lampa ai ?

Mean Well, am o lampa 15led de 3w, 6 albe, 9 albastre, pe un singur canal dimabila din potentiometru.
Inca o intrebare si ma calmez, eu am o sursa dimabila MW la lampa de la marin, exista vreo posibilitate sa o fac dimabila pwn, ca as vrea sa am un program de iluminat automat in ultimele luni ale acvariului?
Asta e pretul de la magazin, nu am ce sa negociez!
Si Constanta e Romania!
Am inteles, adica functioneaza doar cu 3, merg maine si imi iau, la noi in Constanta un led de 3 w e 7 lei, ofi mult da am nevoie doar de 3.
Pe ea scrie intre 18-26 v, o sa o masor maine cand imi gasesc aparatul de masura, momentan e pierdut.
Cand sa fac proba la lampa, am pus-o in priza si in 15 minute s-a ars un led si celelalte 2 erau pe moarte, merg maine si iau 4 leduri noi si apoi o sa ma grabesc sa imi iau toate cele necesare startului (daca nu cumva vad leduri albastre la magazin si ma apuca sa il fac marin
Inseamna ca trebuie sa le schimb pe cele 2, daca sursa e de 4-5, maine cand cumpar e mai bine sa iau 4 sau 5?
Atata scrie pe sursa ca e recomandat, mi sa ars unul si mai am 2 si doar cele doua falfaie.
La o sursa mica de 350 mA.
Am inteles!
Astazi am pus lampa cu 3 led de 3 w alimentate la 350 mA de 4-5 leduri si unul dintre leduri a decis sa isi dea duhul, iar acum cele doua au inceput sa falfaie (dupa ce l-am eliminat pe cel ars), daca mai pun 2 leduri, plus cele doua care functioneaza scap de falfaiala?
Am si eu o sursa de 700 mA de 15 led de 3 w si vreau sa stiu daca o pot face dimabila, daca da ce trebuie sa cumpar?
Pana la urma imi iau 2 peperminti, mai am un crevete de marea neagra in acvariu, e posibil sa fie altercatii, sau sa iau o maternitate pentru pesti in care sa ii pun pe toti 3 deodata ca sa nu am probleme?
Pot sa vin sa il vad live?
Superb!
Daca te horatasti sa dai pe bucati zi-mi si mie un pret pentru toti corali moi la un loc (nu fiecare).
Frumos!, cand pui in functiune lampa led?

Forum Index » Profile for Blue14 » Messages posted by Blue14
Go to: