Message |
|
imi cer scuze ca va deranjez :-) si este micranthemoides,la umbrosum frunza emersa seamana foarte mult cu cea submersa.
|
 |
|
Inteleg ca esti chiar foarte ou in acvaristica ,daca ve-i cauta sigur acest peste il poti gasi in magazine.
Cauta mai bine se gaseste cred ca de mai bine de 30 poate chiar 40 de ani fara intrerupere in tara,daca nu il gasesti in localitatea din care esti,asta nu inseamna ca nu se gaseste in toata tara.Sigur in mai c-am tot ardealul si in Bucuresti 
|
 |
|
Salut,
Prima este Hygrophila rosanervis(intr-o stare nu prea buna) dupa care nu se prea intelege nimic din imaginile urmatoare dar una dintre ele pare o cryptocoryne(de care ,nu imi dau seama.
|
 |
|
 b Razvane nu te supara si cum arata planta asta.
Cauta si tu plante mai normale daca esti la stadiu asta nu Tonina,asta este planta pentru cunoscatori intr-ale plantelor.
|
 |
|
Hai sa iti rezolv eu enigma ca vad ca avem si ceva probleme cu vederea si tocmai din acesta cauza din realitate jungem la aberatii ( imi pare rau ca trebuie sa spun asta dar la noi toata lumea isi da cu parerea in necunostinta de cauza,nu crede-ti ca ar fi mai bine sa vorbim cu cineva care are treaba cu astfel de produse?).
Acvariu respectiv daca este in garantie ar fi cazul sa mergi la cei de la care l-ai cumparat si sa le spui care este problema (fiind in garantie ,daca mai este)Culoarea tubului nu este mov cum spune colegul forumist(ma doare capul daca asa iti pare culoarea respectiva),ci este un albastru adica tubul respectiv este un PLL si are o combinatie de 9000k cu 16000k.
Deci pentru tub sigur nu vei gasi decit in varianta in care il ai in garantie(sistemul si sa aibe vreo problema) sau doar luna viitoare din cite am inteles.
|
 |
|
Oricum sa stii ca am sa vorbesc cu valisneriile alea sa nu te supere prea mult si cred ca am sa le cresc temperatura in acvariu ca eu le tin la 23 de grade 
|
 |
|
Mai " Vasifish " ai facut vreun bazin mai mare sau asta ie o parere asa de la tine pentru alti care sa isi puna in partica parerea ta.
Nu face prostia asta pune fundul exterior geamul cel gros si cel subtire pe interior.
De fapt aceste doua geamuri se lipesc primele si dupa restul.
|
 |
|
|
 |
|
koala, uite, vezi varianta ieftina : da gaura in perete  ; cred ca vei dormi in Dinozaur cu pesti cu tot
Vallisneria asta, pe care o vrei tu, nu crapa, fii linistit, se adapteaza la temperaturi ridicate destul de usor.
|
 |
|
 .
Esti tare,ai pus-o 
|
 |
|
clauss wrote:pompa sta tot timpul in apa si rotorul se invirte cu viteza normala tot timpul ...
... ( mi-au dat o pompa sumersibila la el resun).
Presupun ca iti aduci aminte ce ai spus ,deci nu vorbeam de pompe amplasate pe uscat ce naiba.
Eu nu stiu cum de ti-a dat ala pompa aia dar cred ca nu au calculat in nici un fel ce putere are pompa si ce bazin are ,acesta fiind foarte mic pentru o astfel de pompa.
Parerea mea schimba pompa sau filtru cum vrei sa ii zici cu alta de o capacitate mult mai mica(500l - 700l) daca vrei sa nu iti spargi capul degeaba.
|
 |
|
exista o problema pe care ori Italianul nu ti-a spuso ori nu stia prea multe(daca ti-a spus omul cumva asa ceva),daca nu obturezi pompa este adevarat acea elice se invirte in continuare dar bobina se va incinge pina va face poc pentru ca ea se raceste prin circulatia apei deci nu este bine sa opturezi pompa definitiv in schimb poti scade debitul .Bine ar fi ca ea dupa opturare sa scada la pina la 40% din debitul normal nu mai putin pentru o racire normala a bobinei.
|
 |
|
Sarin imi cer scuze dar Dupla root nu este substrat cred ca ai vrut sa zici Dupla Ground.
Sa-l dam afara pe ala care a facut site-l  .
Val : Hai ma alteceva nu ai gasit sa discuti de cit o greseala a unuia care oricum nu cred ca avea vreo treaba cu produsele.
|
 |
|
Sefule imi pare rau pentru tine si pentru asta dar se vede ca nu stii ,nici ce vrei ,sau te asteptai la vreun filtru de 300 de euro .Imi primul rind daca ai fi avut un pic de cunostinte despre acvaristica poate nu ai fi avut asa un soc.
Daca vrei un filtru pe bani putini si sa iti faca ce face un Eheim 2080 (sper sa stii macar cum arata in realitate nu doin poze) te-as fi inteles.Acel filtru care il ai tu functioneaza in mai multe magazine cu nume si la un volum de 70 bazinul cu o cantitate oricum mai mare decit ai tu functioneaza foarte bine dar fiecare cu ale lui.
Invata sa ai rabdare si dupa aia sa dai cu ce stii tu mai bine.
Ce drac iti pare ti-e fragil la el nu stiu dar nu are sens sa incerc sa ne contrazicem.
Facatura aia cum ii zici tu functioneaza foarte bine dar tu fara suparare cu ce esti obisnuit tu cu un burete cit 3 zile si cu ceva bule. Cit ai dat pe el de te asteptai la profesional 3.
Se vede ca mai ai mult pina sa prinzi dintr-ale acvaristici.
Parerea mea ar fi sa il returnezi si iti dau eu bani pe el sa nu mai plingi atit si lasa prostii sa il foloseasca.Vai mama noastra cu acvaristica asta dar si cu cultura.
Trimitel inapoi si nu vei plati transportul si nimic in plus.
|
 |
|
Uite asta scrie acolo :
 BURETELE SI CARBONUL: Curatarea regulata si/sau inlocuirea buretelui filtrant si a carbonului activ in mod regulat este necesara pentru a se asigura eficienta filtrului; buretele poate fi scos prin simpla deschidere a capacului inferior, in timp ce cutia de plastic cu carbon poate fi scoasa usor pe la celalalt capat al cartusului (va rugam consultati figura cu structura produsului). Carbonul activ va fi intotdeauna aruncat dupa utilizare dar buretele poate fi spalat si reutilizat de doua sau trei ori inainte de a necesita inlocuirea. La clatirea unui mediu, cel mai bine este sa se foloseasca doar apa de acvariu sau apa de robinet calduta pentru a proteja populatia bacteriana.
Eu cred ca este suficient ,deci schimba carbunele ca oricum sta degeaba.
|
 |
|
Salut,
In acel filtru cind l-ai cumparat ar fi trebuit sa gasesti o garantie si o traducere,daca o ai ai citit ce scrie acolo, daca da spune-mi te rog ce spune acolo.
Vezi ca se infunda ori cu resturi cartusul de carbune ,ori cu nu este curatat suficient.Carbunele tau nu mai functioneaza dupa acesta perioada decit ca suport pentru bacteri si nimic mai mult,schimbal sau scoatel.
|
 |
|
Salut,
Daca cumva te referi la Cacatoides normal ca nu vei gasii in varianta scrisa de tine.Daca la asta te referi masculul are primele radii din dorsala mai mari si arcuite.
|
 |
|
Fara supare dar tu acolo in acel acvariu ai un fel de ciorba cum ii zicem noi acvaristi.
Ar fi cazul ca atunci cind iti iei pesti sa te hotarasti ce doresti de la acel acvariu.Nu toti pesti care ii ai tu in acvariu se pot tine impreuna sau necesita aceleasi conditi si din aceasta cauza apar astfel de probleme ,sau posibil ca acel peste sa nu fi fost in regula mai de mult si ceilalti daca l-au gasit intr-o situatie mai precara sau chiar mort au inceput sa manince din el(primul lucru pe care il maninca din el este burta sau rana deschisa pe care o are si astfel gasesti un peste mort cu burta sparta si mincata si nu stii ce a avut.
In afara de asta vezi ca ai intrat c-am tare pe forum fara sa te prezinti fara nimic altceva si ai si inceput cu stingul(Nu stiu dc vorbesti fara sa stii, daca nu sti nu vorbi.).
Crede-ma ca nu este chiar asa cum crezi tuaici pe forum,la asa intrebare asa raspuns.Asa ca nu te supara .[/quote]
|
 |
|
De unde esti daca nu te superi nu de alta dar sa stim si noi.
Multumesc.
|
 |
|
|
 |
|