[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Micranthemum sau Hemianthus?  XML
Forum Index » Plante de acvariu
Author Message
Lofty
De-al casei
[Avatar]
IP:

Avand in vedere ca a crescut emers, nu sunt sigur daca e Micranthemum Umbrosum, Hemianthus Micranthemoides sau Hemianthus Callitrichoides. In prezent, in acvariu nu am nici una din cele trei in forma submersa, iar in trecut am avut pe primele doua, de unde si ordinea pronosticurilor. Prefer experienta voastra, avand in vedere ca Nea Google nu prea m-a lamurit.

image

Ce parere aveti?

Dupla & Dennerle - 360 l si Malawi - 550 l
Porcu
Faraonu'
[Avatar]

IP:

Lofty wrote:Hemianthus Micranthemoides
P-asta am avut-o crescuta emers pe decor, arata ca-n poza asta. Totusi e posibil ca si celelalte doua sa arate in forma emersa foarte asemenator.
Cred ca e Hemianthus micranthemoides da' nu-s sigur .

Acuma mi-ai aprins iar o idee mai veche de-a mea - sa fac un acvariu in care sa cresc emers diverse plante de acvariu. De fiecare data am aminat-o, fie ca n-am avut loc, fie ca n-am avut chef ....... blestemat sa fii ca ma pui la lucru .

Poze: smilie ... Poze cu plante
Lofty
De-al casei
[Avatar]
IP:

Pai daca "Ogarul batran" nu te-a stimulat indeajuns in acest sens acum 8 luni, am zis sa fac si eu o incercare .
Desi ma bazam tocmai pe faptul ca ai pus deja in practica ideea .

chitron
Member

IP:

imi cer scuze ca va deranjez :-) si este micranthemoides,la umbrosum frunza emersa seamana foarte mult cu cea submersa.
Lofty
De-al casei
[Avatar]
IP:

chitron wrote:...va deranjez...
Lasa dom'le blestemele sa-si faca efectul!
Acu' serios vorbind, chiar te asteptam cu drag cu o parere.

Porcu wrote:... am avut-o crescuta emers... Cred ca e Hemianthus micranthemoides ...
chitron wrote:...este micranthemoides...

Multumesc pentru informatii!

Porcu
Faraonu'
[Avatar]

IP:

Lofty wrote:Pai daca "Ogarul batran" nu te-a stimulat indeajuns in acest sens acum 8 luni, am zis sa fac si eu o incercare .

Al -u' pielea pe tine, da' bine mai tii minte cotloanele forumului :nutz: .......

Iti dai seama de avantaje - nu mai apar probleme cu algele, coloana de apa nu mai absoarbe lumina, instalatia de CO2 poate lipsi ....... sau nu, se poate baga CO2 si aici.

Poze: smilie ... Poze cu plante

Forum Index » Plante de acvariu
Go to: