[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: vereb
Forum Index » Profile for vereb » Messages posted by vereb
in acest caz posibil sa nu ne vedem, eu joi si vinerera asta voi fi in Iasi iar tu simbata vii
Spune la ce vecina lasi cheia de la apartament sa imi prezinte acvariile tale
no comment Stefan doresc sa vad cu ochisorii mei , saptamina viitoare joi si vineri voi fi din nou in Iasi, sper sa ne vedem
nu are rost sa te complici, ptr a scapa de melcii maidenezi iti recomand cu caldura anatome helena
Buna

Este normal sa apara ceva alge de la startarea acvariului ( 2 luni ). daca ai un programator de lumina, ar fi bine sa te mai joci,e mare pauza de la la 09-18
Salut,
Filtru extern este iclus in pretul total ori se poate achizitiona separat?
Super tare, imi place cum ai facut , doamne fer, in caz de cutremur sub acvariu e locul cel mai sigur
dupa ce voi vedea din pozele viitoare ca ai montat si pe cealalta laterala intaritura, voi dormi si eu linistit
Imi place tare mult capodopera care ai realizat, profesionist cu adevarat, dar un singur lucru de obiectat si anume: in locul tau as mai veni cu inca o intaritura pe laterala standului in diagonala (vezi ca ti-am recomandat la pag 3 )
cristian,

Multumesc din suflet pentru filmulete si informatiile tale. Nu am in plan acuma ,probabil pe viitor sa achizitionez un nevertebrat. Sincer, ne bucuram in fiecare zi de evolutia acvariului malawi si comportamentul puiutilor,stam zeci de minute si am inceput sa luam masa in fata acvariului . Au inceput sa cuiguleasca alge de pe pietre. Super fain
Cristian,
multumesc frumos de raspuns, recunosc si imi este ca nu am facut poze. Voi convinge prietena sa faca in acest weekend o sedinta foto
Referitor la diatome,daca un expert spune sa nu imi fac probleme, merg pe mainile lui . ieri facusem si un schimb de apa iar apoi un test. Parametrii si chimia apei sunt OK.
Voi cauta zilele astea prin magazine AquaGlo si JBl Solar marin day, inca odata iti multumesc .

Off topic:
Nu am reusit sa iti raspund la topicul tau despre evolutia proectului. Am vazut pozele, munca care ai depus la lipirea acvariului, esti un adevar maestru in acest domeniu, jos palaria

O alta intrebare la domniile voastre .
Ce nevertebrate pot convetui alaturi de mbune?

Multumesc
Noutati,
Pestisorii sunt ok, cresc sanatosi,la capitolul mincare sunt putin prtetentiosi . Au aparut in numar foarte mare si diatomele,ma gandesc cum sa scapi de ele .

ce marca de neoane imi recomandati pentru pestii malawi?

multumesc
Bravo Cristian, ma bucur ca ti-a venit sticlaria, imi place cum suna, Soare pe strada Africana,,
Te voi anunta inainte de a pleca
Daca vrei sa iti cumpar ceva anunta-ma din timp
Stiam ca va fi un botez dar nu asa de repede .
Foarte frumosi si un ritual super
Eu cred ca, Cristian acu lipeste acvariul, are ceva vreme ca nu mai vorbeste cu noi ,e secretos tace si face
Sper sa nu te puna Domnul, sa fii plecat la Falticeni intre 11-13 aprilie . Voi fi in Iasi, as vrea sa-ti vad live acvariile
Foarte frumos lucrat , acuma ma bag si eu in seama dupa ce am vazut standul acvariului.
Avand in vedere greutatea acvariului cu pietre,apa etc, ar fi bine sa faci o intaritura la masa acvariului pe laterale cu o teava asezata in diagonala (adica coltul de sus unit cu cel de jos),asa mi se pare ca vei dormi linisit .

Buona Notte
Cristian, Dragos,
momentan nu pot interveni cu nicio parere despre ce construiti voi. Citesc cu placere despre ce vorbiti,tac, ascult si invat
Cristian,

Multumim frumos de invitatie si cu prima ocazie prin Italia nu va vom ocoli .
Sa inteleg ca amindoi ne ciocnim de problema asta grava cu magazinele de specialitate. Am pierdut si gramul ala de incredere in omul neamt. nu imi pare rau ca ma cumparat Aulonocare dar pina la venirea noiilor locatari studiez piata pina in maduva oaselor.

Numai bine

Forum Index » Profile for vereb » Messages posted by vereb
Go to: