| Message |
|
|
Suspectez o lovitura pe care si-a aplicat-o singur, ca s-a cam lovit de geam si de capac zilele trecute, ceva mai violent decat in mod "normal". Stii cum se sperie ei din senin si zdrang in geam.
La schimbul de apa eu bag intotdeauna direct calduta la temperatura din acvariu.
|
 |
|
|
Salutare , am avut un icident neplacut recent. A murit oscarul lutino. Nu pot sa imi dau seama ce a fost. Ceilalti nu au absolut nimic a mancat bine pana cu doua zile inainte sa moara. Cu o zi inainte parea ca nu e ok dar nimic deosebit. Ieri inota deja pe o parte. L-am pus sa stea normal sprijinit cu un suport. A stat vreo cateva ore asa si parea ca respira normal dar and am venit de la servici era mort. Nu era batut. De mancat au mancat toti exact aceleasi chestii. E drept ca am facut un schimb mare de apa, insa ceilalti nu au avut absolut nimic nici macar sa ii vad ca respira greu sau sa dea semne ca nu sunt ok.
Imi pare asa de rau ca era un exemplar superb.
Avea 27 de cm si era mascul
|
 |
|
|
O fi de la burtile alea sau mi se par short body?
|
 |
|
|
Bah nu stiu despre ce era vorba, dar imi place de mor topicul asta ! 
|
 |
|
|
Nu stiam ca sunt asa puii de Labiatus.
|
 |
|
|
|
Momentan seamana cu Vieja.
|
 |
|
|
#metoo
|
 |
|
|
Mama ce repede cresc!
Cu ancistrusul stii cum e "o fi injurat o fi zis ceva".
|
 |
|
|
Strica-ne maestre "feng suiu" si asa suntem in depresie post winter!
Daca vrei sa-i scoti, cel mai eficient ii furi de la parinti pana ies la "zbor" Eu cand am avut de scos, i-am aspirat cu un furtun in galeata. In 5 secunte ii iei pe toti cat sunt ghem, asta cu tot cu lupta cu parintii .  Cred ca poti incerca si acum cand "zboara" dar cu mai putin succes.
|
 |
|
|
Banui ca lasi selectia naturala sa isi faca de cap  .
|
 |
|
|
No de acum sa vedem ce a iesit  .
|
 |
|
|
Abia astept sa vad ce iese!  Nu-s asa multe da cateva sute tot sunt.
Bai tot mai faina mamica !
|
 |
|
|
|
Mama, ce mari sunt aia la 4 luni! Ati tras lozul castigator.
|
 |
|
|
Normal ca e Maine Coon  , am cautat pisi-catel, ca vorba aia, daca nu e al meu da fac tot ce tine de intretinerea lui, macar sa-mi placa.
Stiu cat se face, si avand in vedere ca o sa fie castrat  , ma astept sa bata spre 10 kg. Tac-su avea doar vreo 8 si ma-sa vreo 6. Creste de la o zi la alta, se vede pe el
|
 |
|
|
|
Multam! Ti-ai luat si catel? De pisoi stiam.
|
 |
|
|
Inca astept Jaguarii, in rest, asta-i pisoiul :
|
 |
|
|
Interesant!
Momentan sunt in asteptarea unui lot de Jaguari mici, primul s-a prapadit pe drum  . Vreau sa am baza de selectie serioasa.
|
 |
|
|
Probabil ca o sa incerc, da nu tin un baboi in 1500 de l.
Baga ceva schimburi mai dese sa ii stimulezi!
|
 |
|
|
Hai cu oole!
|
 |
|
|
Pe principiul ma manca-n koor ma scarpin, ia giciti voi ce am facut!
M-am pricopsit cu vreo 15-20 de Red Terror  . Mai urmeaza niste tinerei  ia ghiciti!
Incep pregatirile pentru noul bazin, si vreau sa se vada cativa baboi acolo cand ma mut. Sper ca in Iunie sa reusesc, dar astia de la Engie nu sunt foare preocupati sa imi ia banii
Am cautat ceva decor mai serios si am ajuns la baietii de la Arstone, au cateva radacini si decoruri spectaculoase si ma bate un gand, sa fac decorul cu ei.
https://www.arstone.eu/aquarium-backgrounds/amazonas-xl/ DIn pacate exact modelul asta nu se face pe dim mele, asa ca trebuie sa improvizez ceva.
PS: Mi-am luat un pisic
|
 |
|
|