[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: lukaboy
Forum Index » Profile for lukaboy » Messages posted by lukaboy
Error on line 63, column 41 in default/user_posts_show.htm topics.get(post.topicId) is undefined. It cannot be assigned to topic The problematic instruction: ---------- ==> assignment: topic=topics.get(post.topicId) [on line 63, column 41 in default/user_posts_show.htm] ---------- Java backtrace for programmers: ---------- freemarker.core.InvalidReferenceException: Error on line 63, column 41 in default/user_posts_show.htm topics.get(post.topicId) is undefined. It cannot be assigned to topic at freemarker.core.Assignment.accept(Assignment.java:111) at freemarker.core.Environment.visit(Environment.java:221) at freemarker.core.MixedContent.accept(MixedContent.java:92) at freemarker.core.Environment.visit(Environment.java:221) at freemarker.core.IteratorBlock$Context.runLoop(IteratorBlock.java:167) at freemarker.core.Environment.visit(Environment.java:428) at freemarker.core.IteratorBlock.accept(IteratorBlock.java:102) at freemarker.core.Environment.visit(Environment.java:221) at freemarker.core.MixedContent.accept(MixedContent.java:92) at freemarker.core.Environment.visit(Environment.java:221) at freemarker.core.Environment.process(Environment.java:199) at freemarker.template.Template.process(Template.java:259) at net.jforum.JForum.processCommand(JForum.java:262) at net.jforum.JForum.service(JForum.java:228) at javax.servlet.http.HttpServlet.service(HttpServlet.java:717) at org.apache.catalina.core.ApplicationFilterChain.internalDoFilter(ApplicationFilterChain.java:290) at org.apache.catalina.core.ApplicationFilterChain.doFilter(ApplicationFilterChain.java:206) at fr.xebia.servlet.filter.ExpiresFilter.doFilter(ExpiresFilter.java:1243) at org.apache.catalina.core.ApplicationFilterChain.internalDoFilter(ApplicationFilterChain.java:235) at org.apache.catalina.core.ApplicationFilterChain.doFilter(ApplicationFilterChain.java:206) at net.jforum.util.legacy.clickstream.ClickstreamFilter.doFilter(ClickstreamFilter.java:59) at org.apache.catalina.core.ApplicationFilterChain.internalDoFilter(ApplicationFilterChain.java:235) at org.apache.catalina.core.ApplicationFilterChain.doFilter(ApplicationFilterChain.java:206) at org.apache.catalina.core.StandardWrapperValve.invoke(StandardWrapperValve.java:233) at org.apache.catalina.core.StandardContextValve.invoke(StandardContextValve.java:191) at org.apache.catalina.authenticator.AuthenticatorBase.invoke(AuthenticatorBase.java:433) at org.apache.catalina.core.StandardHostValve.invoke(StandardHostValve.java:128) at org.apache.catalina.valves.ErrorReportValve.invoke(ErrorReportValve.java:102) at org.apache.catalina.core.StandardEngineValve.invoke(StandardEngineValve.java:109) at org.apache.catalina.connector.CoyoteAdapter.service(CoyoteAdapter.java:286) at org.apache.coyote.ajp.AjpProcessor.process(AjpProcessor.java:437) at org.apache.coyote.ajp.AjpProtocol$AjpConnectionHandler.process(AjpProtocol.java:366) at org.apache.tomcat.util.net.JIoEndpoint$Worker.run(JIoEndpoint.java:447) at java.lang.Thread.run(Thread.java:619) Messages posted by lukaboy

Si o sa dai si mai multi pe medicamente si pe alti pesti, ca astia au mari sanse sa se transforme in papa pentru melci.

In alta ordine de idei, mai verifica si tu, din 2 in 2 randuri, gramatica, ca le dai ocazia adminilor sa se ia de tine...ce sens are sa te critice...numa bine!
Pentru ca mi s-a parut super mishto ideea, va supun atentiei suportul de lumina de mai jos. Permite acces usor si asa mai departe. Schemele din josul paginii sunt edificatoare pentru cine vrea sa isi construiasca.

A, si daca isi face cineva, rugam poze!

Capac Interesant Acvariu
Dolly wrote:Mi-e mila de discusii tai. Poate daca scoteai niste bani din buzunar, te-ai fi ingrijit mai mult...

Intuitie feminina sau experienta pe forum? oricum o iei, tot la "filtrarea" mea e speranta!!! Ca mare e gradina...

Las ca vin sarbatorile si ne aduce Mosu' forum mai linistit... sunt sigur...
Scuze ca ma bag, insa sfatul meu este sa faci cum crezi tu ca este mai bine. In plus, unde nu esti sigur, mai pune 10-15%, pentru consistenta.

Viviparii sunt pesti foarte sociabili, cu cat mai multi cu atat mai bine. Media de 1 peste la 4l apa este valabila doar pentru marile crescatorii de pastrav, care datorita profiturilor uriase, isi permit risipa de apa.

In ceea ce priveste sanitarii, acestia sunt pesti care prin definitie se hranesc doar cu mizeria altor pesti ( vezi ca sunt cel putin 2 specii de sanitari). Cu ocazia asta nu mai trebuie sa cumperi filtru, bani economisiti, cu care sa iti mai iei pesti - vivipari.

A, si sa nu uit, plantele sunt nocive. In anumite conditii produc bule de oxigen, care, se stie, ataca tenul viviparilor.

Inchei declarandu-ma un impatimit discipol al lui Razvan in fantasmagoria invers predefinita si alte tehnici oculte de captare a atentiei lumii neintelegatoare. Textul din aceast topic este si va fi considerat idiot si nefolositor.
fishtecine wrote:Pentru 60cm. De 90 nu am mai intrebat daca au, pentru ca era un efort deosebit pentru doamnele de acolo sa caute(si in calculator si in raft, raftul la 50cm de mana), si pusesem deja 4 intrebari. :umm:

Asta e tare, da de protectia consumatorului nu putem vorbi?
smilie smilie smilie
monoceros wrote:OK....Ground Fault Interrupter, sistemul de securitate care intrerupe curentul electric in momentul in care exista o scurgere de curent in acvariu.
Nu pot sa cred ca nu are nimeni de pe forumul asta asa ceva...

Astazi l-am intrebat pe amicul si mi-a spus ca sunt doua solutii:

1) iti instaleaza cei de la electrica un disjunctor general, care masoara curentii la intrare si iesire, la cea mai mica diferenta taie tot.
2) piesa separata care se pune in tablou si care taie curentul pe linia aia pe care o pui sa lucreze. mai bine intrebi la firmele de electrice, un disjunctor de asta este cativa zeci de euro, informativ.

Sanatate!
Dan_McTudor wrote:
tudorm wrote:
Acvariul a fost "grabit" cu Bactozym(R) de la TetraAqua. Poate sunt credul dar am socotit eu ca 120 litri, un filtru cu un burete _utilizat_ in prealabil si pastila de Bactozym imi scuza o introducere la doar 24 de ore.

Chiar cu Bactozym, ar fi trebuit lasat la ciclat minim 1 saptamana (cel putin 3 pastile). Cu atat mai mult cu cat nu ai substrat si nici plante. Dar nu cred ca asta a fost problema pestisorului tau....
Alaltaieri a refuzat sa ma manance alti melci, si ieri i-a aparut un punct mic alb pe spate, punct care a crescut (este in relief) si are un aspect de vata, intre timp au mai aparut si altele 7-8.

Care-i situatia acum ? O fi gris....

Pana nu pune poze nu putem sti ce este in realitate. Insa gris cu aspect de vata?... :o
Aparatul de care spui l-a folosit si un amic de-al meu, cand i-a instalat electricianul o cada cu hidromasaj. Este o siguranta care "sare" la curenti foarte mici. Cel mai sanatos este sa intrebi la electrice, din cate stiu se pune chiar in tabloul general.

Bafta
tudorm wrote:Nu stiu daca e clar din ce am scris la inceput, dar dupa ce a mancat primii doi melci, nu a mai mancat nimic, deci nu a fost interesat nici de libelule, si sunt deja 2-3 zile de cand a mancat ultima oara.

Sefu, nu cred ca sufera de altceva decat de sensibilitate la o apa nu foarte curata. Se stie( si spui ca ai citit despre ei pe web, deci ai vazut) ca sunt extrem de sensibili. Daca a mai si strivit vreo 2 melci pe care nu stiu daca i-ai cules sa nu se "strice" si altele, iata fungusul pe pielea animalului.

grija la apa, nu uita de sindromul acvariului nou, rabdare si poate il mai salvezi. pana una alta, pune niste poze sa ne dam seama de ce sufera...

Bafta
Sa iti triasca si sa te bucuri...o sa iti spuna multa lume ca doi carasei in acvariul tau este cam inghesuiala, insa asta e greseala pe care cred ca am facut-o cu totii la inceputuri. Asa ca fii binevenit in randul nostru si fie ca acvariul de 40 sa fie primul dintr-o serie de multe acvarii( mai mari si mai mici, arta se poate face si in scrumiera )
Bafta
[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 

Information

An error has occurred.

For detailed error information, please see the HTML source code, and contact the forum Administrator.

Error on line 63, column 41 in default/user_posts_show.htm
topics.get(post.topicId) is undefined.
It cannot be assigned to topic

Forum Index