| Message |
|
|
|
@Sandu
suspansul - mama interesului!
te asteptam cu pozele si cu tot ce spui!
|
 |
|
|
sunteti meseriasi, super ideea, pe unde gasesc si eu "licurici de pus la gat"?
help, ca vreau si eu... 
|
 |
|
|
|
vezi ca avea Koala pe forumul vechi un intreg articol despre cum a facut el Veioza( are copirait pe ea!) si a chelit anubiasul de numa', si nu cred ca a patit nimic!
Bafta
|
 |
|
|
|
nu mai are de mult!!! au promis ca mai aduc, insa nu stiau cand!
|
 |
|
|
salut, nu este publicitate, vezi si aici Sindicatul Luptei Impotriva Algelor
te astept cu adeziunea la "platforma program" 
|
 |
|
|
stai, stai si cand le comiti, ii lasi pe toti cu gura cascata
sa iti traiasca. da-ne si noua poze, macar atat... :-P
|
 |
|
|
OK, incep un tabel in care am nevoie de informatiile urmatoare:
1) persoana - o iau de pe forum
2) cati pesti doreste persoana
3) a dat sau nu a dat banii
ma poate ajuta un admin sa punem excelul asta pe o pagina si sa completeze doritorii pe baza de username si parola?
multumesc si bafta! daca nu se aduna minim 30 de persoane lukaboy nu mai intra pe forum! :sic: daca v-am suparat cu ceva, acum este  momentul
|
 |
|
|
pai, pe lista lui Sandu este printre primii... preturile sunt in jur de 3-4$, la producator, dar putem gasi si mai jos. propunerea este sa strangem banii din timp si apoi sa vorbim cu un importator
deci, nu va mai coditi, ca dati 3$ si dispar posturile cu titlul " alge nesimtite, nu mai vad acvariul de ele, ce fac?"
astept lista de doritori
|
 |
|
|
Otto - ultima frontiera!
hai sa ne unim fortele si sa strangem de un transport de Otto - din aia care nu se gasesc in Romania.
Hai cu curaj, ca nu o fi chiar asa de greu... strang semnaturi pe privat dar si pe forum.
multumesc
|
 |
|
|
|
fratilor, poate este redescoperirea rotii, insa la mine a functionat( si eu eram tot asa de disperat din cauza mucegaiului negru de pe plantele mele dragi)
solutia este banala si la indemana oricui, si anume melcii aceia mici si negri.
la mine a functionat perfect! am pus plantele pline de jeg negru si dupa o saptamana au fost curate. treaba buna fac mai ales cei micuti( puiuti).
bafta.
|
 |
|
|
|
Am revenit, maine in jur de 10-11 sunt in niro.
Va astept pe PM pe cei interesati si ne vedem in zona Obor.
O seara buna
|
 |
|
|
Cortez wrote:
Intrebari:
1. Daca separ acest mugur, cu trei frunze si rizomii lui, tufa initiala va mai face alte frunze, pentru ca dupa separare va ramane goala in mijloc
va face ramurele!!! super interesant si estetic in viitor!
2. Cum se face separarea efectiva? Se taie (cat, de unde) se rupe/smulge?
ai postul de mai sus...
3. Daca nu separ acest mugur, vor aparea altii?
in timp apar si altii...
4. Mugurasul are inca o funza rasucita si cel putin inca una strans lipita..daca il separ ii voi incetini/opri ritmul de crestere?
5. Daca aleg nu il separ, ii pot taia rizomii care au luat-o aiurea fixandu-se pe frunzele vechi (o sa ii ramana cativa si fiind lipit de trupa mama probabil ca o sa se poata hrani?..nu?)
raspunsul este in intrebarea ta. este o planta super rezistenta...
|
 |
|
|
|
Mai lasa-l pret de o frunza, si dupa aia taie-l cat mai "curat" cu o lama si mai ai un anubias.
Eu m-am riscat si am luat unu' de la 2 frunze( am experimentat) si a crescut mult mai greu. cele luate de la 4-5 frunze sunt perfecte.
Bafta
|
 |
|
|
|
io zic ca pe PM la Drilea.
Luni nu este nimeni in Niro, insa marti dau eu transportul.
Sarbatori fericite!
|
 |
|
|
|
ma bag si eu la unu...hai sa fim cel putin 5 si la le luam la pretul mai bun.
Astept si alti interesati.
Multumim Drilea
|
 |
|
|
|
multam Lucian,
astept ajutor... :shock:
|
 |
|
|
|
Salut,
Imi incerc si eu norocul. Are cineva Crossocheilus Siamensis? Sau ati vazut pe la vreu petshop? Daca da, astept un PM sau cahiar reply, ca sigur intereseaza pe multi.
Cred ca pun un post ca asta si la cereri...
Lucian: nu te mai chinui ca l-am mutat eu.
Multam inca o data
|
 |
|
|
|
prietene, D-l Oprea are un card de rasbore si un card de neoni( daca esti "chitit" pe astea).
este super usor de ajuns, este la Piata muncii...merita o vizita, mai ales ca tocmai are marfa noua.
Si mai gasesti pestisori de card la Boloni, vezi pe vechiul forum cum ajungi acolo, ce erau descriei detaliate.
Bafta
|
 |
|
|
|
vezi la D-l Oprea, la piata Muncii... avea cateva exemplare chiar frumoase si sanatoase!
|
 |
|
|
asa este, cei mai multi sunt de apa salmastra sau chiar marina, insa sunt si pesti care sunt de apa perfect "dulce". Un exemplu este cel mai simpatic tetraodon posibil, si anume asta:
Carinotetraodon travancoricus sau aici Carinotetraodon travancoricus.
il recomand cu incredere... cel mai pasnic si cel mai eficient. nu stiu unde se mai pot gasi, dar mai vreau cativa.
|
 |
|
|