[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: scorpionul
Forum Index » Profile for scorpionul » Messages posted by scorpionul
cauza cea mai probabila a nasterii premature( in opinia mea) e stresul. A fost stresata cand ai mutat-o in maternitate. Cel mai important este sa fete toti puii. Asta se vede dupa forma si culoarea burtii. Daca inca i-a ramas culoare maro la burta e posibil sa nu fi eliminat toti puii. In aceasta situatie recomand ca nasterea urmatoare sa aibe loc in acvariul mare nu in maternitate
bine ai venit
galbenusul de ou e recomandat puilor iesiti din icre pentruca sunt atat de mici incat nu pot inghiti mancarea clasica. La 2-3cm nu se mai pune hranirea alevinilor cu galbenus. Deja acolo s-a trecut de mult pe mancarea clasica. Viviparii pot fi hraniti din prima zi cu mancare clasica foarte bine sfaramata. Exista mancare clasica specifica puilor nou nascuti. Cu cat diverificarea de mancare e mai mare, cu atat ei cresc mai bine si mai frumosi
ti-a recomandat xenon mai sus cateva plante fara mari pretentii
eu as mai pune neoni, dar as scoate zebrele, deoarece cresc maricele si au nevoie de mult spatiu in lungime
prima conditie ca ei sa creasca rapid este sa le asiguri mult spatiu. A doua este sa nu fie stresati, sa nu fie alergati de ceilalti pesti si sa ajunga hrana lor. Pe urma abia, vine problema mancarii. Despre conditiile de apa si fauna nu mai vorbim, in speranta ca au conditiile asigurate. Daca in 45 zile au ajuns la 3 cm inseamna ca esti pe drumul cel bun, si nu as schimba hrana decat cu hrana vie sau macar congelata. Cu cat hrana este alternata mai des cu atat se vor simti mai bine. Daca iti scrii la profil si locatia, colegii din zona ta te pot indruma catre locurile de unde poti cumpara hrana. Bafta!
gasesti filtre interne Eheim 2006 2008 2010 in functie de cat ai acvariul, iar pretul lor e undeva la 60-75ron in functie de model. Si sunt noi. Nu iti mai bate capul ca nu merita
poate pana atunci apar oferte si mai bune pe forum. Urmareste-le frecvent si sigur vei gasi ceva pe placul tau. Oferta pe care ti-am trimis-o cu acvariu si stand la 490 ron era super. Lasand la o parte acvariul care la dimensiunile alea costa in Hornbach undeva la 250 ron( cred), standul din teava rectangulara imbracat in pal e foarte scump. Mai gandeste-te. Orice decizie iei iti urez bafta!
eu zic sa nu il dai. Pastreaza-l pentru viitoarea ta instalatie adevarata de co2( butelie, etc). Un lucru cumparat e bine cumparat si iti va folosi mai tarziu. De ce sa alergi pe urma dupa el?

Bravo Doru, ai vazut ce inseamna perseverenta?
uite aici o oferta f buna ca pret, dar vanzatorul e din Bucuresti. Nu ai precizat daca te poti deplasa, daca vrei sa te deplasezi, si daca ai mijloc de transport http://www.acvariidevis.ro/forum/topic/12438/vand-schimb-acvariu-eheimstand-lampa-hqi-de-firma/
incearca sa folosesti filtrul de tigara. E simplu si eficace
dar de ce nu studiezi forumul la vanzari?
hornbach
Bine ai venit! Ai dreptate, citeste mai intai si vezi unde poti posta intrebarile la care nu gasesti raspuns. Cel mai bine iti faci un topic la Coltul incepatorului ca sa ai un topic al tau si sa poti fi urmarit ca jurnal
sa inteleg ca la tine vine Iepurasul cu un acvariu si ceva pestisori?
ursuletu69 wrote:Ma numesc Lazar Darius sunt din Arad am 23 de ani am acvariu cam de 27-28 de ore si deja caut forum sa-l postez de vanzare...

ursuletule Darius, ai ajuns exact pe forumul care trebuie. Daca tot vrei sa scapi de acvariu, chiar nu mai conteaza de ce e tulbure apa( o fi de la robinet, zic si eu, sa nu fie cu suparare, pacatele mele). Vezi ca avem o rubrica de donatii poate fericesti pe cineva de acolo, ca tot suntem in Postul Pastelui si faci si tu o fapta buna. Sa te tina Dumnezeu cu mana larga si punga deschisa, ca mare nevoie avem de donatia dumitale
chiar la tine ma gandeam. Ma intrebam ce ai facut cu reteta. Nu pot sa iti spun nimic de pliculete ca nu le-am folosit. Poate alti colegi te pot sfatui mai bine. Dezavantajul unei bombe este ca nu da debit constant de co2. Cand constati ca scade randamentul trebuie refacuta figura
naitsirc wrote:Cred ca in 6 ani a gasit omul o rezolvare la situatie, ce zici?

fraierica, ce sa-i faci. Mai facem si din astea. Daca macar scriam ieri era o chestie ca era 1 Aprilie, dar azi?...Raspunsul asta e o deviatie de topic la cineva care a scris ieri, asa ca nu am verificat datele celor de mai sus. Mea culpa.

Inca odata: topicul asta e inchis de mult ca problema. Asta asa ca sa nu mai scrie si altii
uite asa se intampla cand dezgropi oase de morti. Cineva a scris peste un topic de acum 6 ani, iar eu nu am verificat data, ca doar era de ieri. Ma uitam in topic la raspunsul unui user si am vrut sa vad ce acvariu are, ca spunea ca i s-a dezlipit o latura...etc. Asa se intampla cand nu cunosti regulile jocului si nu iti deschizi un topic al tau cu problemele tale. M-am uitat in profilul lui ca eram curios ce fel de acvariu are, si i-am dat un raspuns acum. Nu-i nimic, vorba aceea : mai bine mai tarziu decat niciodata. Asa ca sariti peste topicul asta, a fost disecat la vremea lui, nu va mai pierdeti timpul
mitica68 wrote: Dar calitativ? Cine are lipit acvariul cu Ceresit negru si de cat timp? Multumesc.

Mitica, asa ne trebuie daca dezgropi mortii. Tu nu vezi ca ai scris peste un topic de acum 6 ani? Scuzele tale sunt acceptate ca esti nou pe forum. M-ai facut de i-am dat si eu raspuns unuia din acest topic care avea o problema acum 6 ani. Deschide un topic separat al tau cu problema care te intereseaza, asta ca sa nu mai dam nastere la controverse peste oase de morti dezgropate acum

Forum Index » Profile for scorpionul » Messages posted by scorpionul
Go to: