[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Laurentiu A
Forum Index » Profile for Laurentiu A » Messages posted by Laurentiu A
Hai ca si cu Iphone iese bine! Ultimele in special! In prima poza nu pot sa focalizez nicicum! In realitate plate-ul ala e galben!
.
Ceva mai bine?
.
.
Mama cat loc gol in acvariul asta! anul asta pana la final vreau sa nu se mai vada piatra de corali!

Legat de lampa cu led, vina d-nu' Calin (Shubi) luni la mine si poate ia si aparatul lui ala destept si trage cateva cadre! Ce zici Calin?
De pe ce stut spui tu ca iti e frica sa nu sara furtunul?
Arata super bine acvariul! Nu era mai ok daca lasai la vedere doar controller-ul? Mai scapai de ceva fire la vedere!
Pana la urma asa o sa fac. Caut eu o varianta de culisare, ca sa fie usor de reglat pe inaltime senzorul de nivel superior, plecand de la modelul tau. Mersi domnule
Dragi colegi, ma apuc sa fac un sistem nou de autocompletare si m-am blocat la suportul pe care sa montez cei doi senzori de nivel din sump. Voi cum ati procedat?
Sarbatori fericite la toata lumea! Multa sanatate si bucurii. Pesti si corali sanatosi! Sa auzim de bine in anul 2015!
Suna bine, mai putin parte cu berea! Parca un vin fiert ar merge mai bine!
Inteleg! Urmeaza o lampa pentru cubul tau!? Tare curios sunt sa vad daca reusesti sa te intreci! O sa fie munca grea dupa cat de bine a iesit lampa asta.

O sa pun si un filmulet zilele astea sa vedeti cum se prezinta lumina. Cel putin eu pot sa spun ca m-am indragostit pentru prima oara de acvariu acum dupa ce am trecut pe LED. Este atat de viu si dinamic totul!

Pot sa incep acum sa il ticsesc de hard uri!

Multumesc pentru asta lui Shubi care a facut o treaba de nota 10!
Oare de ce apar pozele dublate?
.
Si acum mult asteptata lampa!
Si o poza cu Dani!
Mesterind de zor la 3 dimineata ca sa terminam noul corp pentru acvariu. Cu bunul meu prieten Dani si mana lui dreapta.
Gata cu nebunia! Suntem la ultimele detalii!

Forum Index » Profile for Laurentiu A » Messages posted by Laurentiu A
Go to: