[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Laurentiu A
Forum Index » Profile for Laurentiu A » Messages posted by Laurentiu A
.
.
Si cateva poze, cu telefonul bineinteles. Trebuie sa scot de la naftalina aparatul foto si sa invat sa-l folosesc.
Va salut,

Sunt Laurentiu din Timisoara si acesta este primul meu acvariu cu apa sarata. Am avut acvarii de apa dulce de la cele mai simple pana la acvarii plantate si discusi. Am vrut sa fac ceva simplu si ma lovit rau microbul asta. Dar trebuie sa recunosc ca la nici un acvariu nu am avut asa o retinere de ai da drumul cum am avut la acesta. Mi se parea extrem de dificil de vreme ce nu cunosteam pe nimeni cu acvariu marin si nu exista nici un petshop in Timisoara care sa aiba macar un acvariu cu apa sarata. Dar mi-am luat inima in dinti si cu entuziasm m-am aruncat cu capul inainte.

Ca si setup:
Acvariu 360 litri cu sump de 90 litri.
Iluminat 4x 45W din care 1 actinic ATI si 2 sylvania aquastar, 1 sylvania coralstar
Prefiltru ciorap
Skimer Bubble Magus curve 7
10 litrii bio balls
Pompa retur Eheim 3000
Doua turbine Sunsun 3000
50 kg piatra vie
sistem osmoza
sare de la Red Sea Coral Pro

Corali (dupa cum i-am invatat ):
Xenia roz
Kenia
Zoantharia
Elegance
Torch
Gorgonian
Cateva ciuperi
Leather
Anthelia
Briareum
Caulerpa si alta macro alga rosie
Montipora
Duncan
Sun
Histrix
Seriatopora

Pesti:

doi clown
un Tang galben
un Hepatus
un Bicolor Dottyback
un Damsel
un cleaner shrimp
Mersi mult
Hello,

Am adus de curand acasa primul meu acvariu. Este pe aprox 180L (65x45x60). Am comandat zilele trecute un capac de la acvamax.ro pentru dimensiunile de mai sus. Are instalatie pentru trei tuburi T5.

Ideea este ca nu stiu ce tuburi, modelul mai exact, se potrivesc pentru acvariul meu.

Fiind un acvariu cam patrat, integrat in mobila, voi pune in mijloc cateva plante mai mari iar pestii vor fi scalari, gurami, rasbora, neoni, lire, molii, xifo si sanitari.

Ce modele de neoane T5 sa folosesc? Are cineva vre-o recomandare legata de plantele care arata bine intr-un astfel de acvariu? Eventual vre-o sursa de inspiratie.

Forum Index » Profile for Laurentiu A » Messages posted by Laurentiu A
Go to: