| Message |
|
|
poti baga linistit clovni , astea mor numai daca ii scoti tu din acvariu , in rest nu o sa ai probleme cu ei , pesti cuminti si rezistenti , + gagicile adora clovni
|
 |
|
|
ce culoare stridenta are hepatusul , deabea se vede in filmare
|
 |
|
|
poti sa ii hranesti odata pe zi , 3-4 ori deja mi se pare cam mult
acvariul arata bine , singura chestie as scoate inelele ceramice , sunt ca patrunjelu in supa , deci cat mai mult material filtrant biologic , mai ales la ciclide care sunt niste
|
 |
|
|
ciudata treaba , ai incercat fara cutia de protectie , sa vezi daca face lafel?
Eu am luat senzor de pe tme , vreo 8 lei bucata , merge perfect.
Oricum mi se pare mie sau plutitorul sta inclinat?
|
 |
|
|
|
Ai pm ptr piatra 4
|
 |
|
|
Maroneala dispare de la sine , dar dureaza ceva , cat despre iluminare , poti sa dai cat vrei tu, doar trebuie sa urmaresti aparitia algelor , daca vezi ca apar tot mai multe scazi perioada.
In rest ai grija la no3 si po4 + lumina = mega alge
Teoretitc ar fi sa cresi perioada de iluminare treptat , o h saptamana
|
 |
|
|
Pods , pods peste tot  ), un lucru bun
|
 |
|
|
Overflow box cu piaptan ptr skimare de suprafata, deci acvariul are si un sump
|
 |
|
|
|
Filtrele sunsun sunt ok, singurul lucru mai nasol e zgomotul, in rest isi fac treaba bine,
|
 |
|
|
|
Poti pune si denitrate, e acelasi lucru ca matrixul numai granulatia e maj mica. In + e recomandat ptr debituri mici gen cele de la reactor. Eu asa am si sunt multumit de el.
|
 |
|
|
foarte fain ariciul , vreau si eu unu
aaa si mai vreau ceva de la Peti , o linckia
|
 |
|
|
Sa nu bagi prea multi cuci  , pune putini si diversificati , oricum daca menti parametri apei ok nu o sa ai alge si numai mor de foame dupaia ,e pacat de ei , am patit-o
|
 |
|
|
lukitza wrote:Eu zic sa folosesti silicon pentru sticla.
De la Bison e asta:
Toate acvarile mele le-am lipit cu acest silicon, recomand! Se intareste rapid si este foarte rezistent!
|
 |
|
|
Ms mult ptr poze
|
 |
|
|
Cataline , cand ai timp pune si tu 1-2 poze cu acvariu meu, sa nu zica lumea ca nu il mai am  )
Acvariul se mentine bine , singura problema sunt algele maro de pe substrat si pistol shrimpu care face ravagi in tot ce ramane pe langa piatra  .
|
 |
|
|
Unde ai gasit osmozor cu 850  , la pretul asta luam 3
Niciodata nu ai prea multa filtrare biologica
|
 |
|
|
Eu am http://www.nevertebrate.ro/Substrat-acvariu-Live-Reef-BasePink , nu te gandi ca e roz strident  , este alb cu bobite rozali dar foarte slab, nu il ridica pompele , eu sunt multumit de el
Eu am facut combinatie 50/50 live sand cu coral sand , tot de pe nevertebrate am luat si coral sand
|
 |
|
|
Ce dihani ai tu acolo , esti singuru la care am vazut asa dimensiuni la ciclide africane , frumos
|
 |
|
|
atar wrote:
Nu stiu daca am mai spus, dar plec de la ideea ca accept sa schimb un 10-15% din apa o data la 2-3 ani. Hai poate maxim25% din apa la 2 ani.  In rest, zemuri, prafuri, ganganii, bacterii, filtre, reactoare, etc. Cine moare, moare, cine traieste, traieste, iar daca mor toate vietatile din bazin, il inchid iar si il pun la loc in pod pentru urmatorii 5-6 ani.
Daca gandesti asa , nu mai are rost sa bagi o gramada de bani in el pui niste broaste si asta este
Mentenanta saptamanala e necesara , in cel mai rau caz la 2 saptamani
Nu are rost sa faci teste , sunt degeaba in prima luna
Dupa o luna faci teste si vezi cum stai cu paramentri , daca sunt ok poti pune ceva vietati prin el (melci , hermiti alea alea)
|
 |
|
|
|
Up
|
 |
|
|