Message |
|
|
 |
|
|
 |
|
Ce parere aveti despre aceste filtre UV, cu led-uri UV ? Foloseste cineva ? Pareri pro sau contra ?
|
 |
|
Eeeee, asa mai vii (de) acasa ...
|
 |
|
Daca ar iesi o blonda de sub spuma aia as fi fan !!!!
|
 |
|
Acu mi-am amintit ceva... Bag 4-5 catei de usturoi la blender si le administrez zeama !!!
|
 |
|
asa o sa fac. Nu este suficient sa scot cupa skimer-ului ?
|
 |
|
Am vorbit cu Pety, nu are. Nu are nici dna Florentina, care e importator. Eu am , dar de apa dulce, iar un coleg de pe forum are o sticla desfacuta de apa sarata cu exp date 4/2014....
|
 |
|
Aripioare zdrentuite la un angel fish ( pom. semicirculatus)
|
 |
|
Caut URGENT Herbtana !! Daca are cineva, macar imprumut, pina gasesc in comert !!
A incercat cineva sa administreze Herbtana de apa dulce la marine ??
|
 |
|
Chiar nu stiu ce sa cred, nimic nu s-a schimbat in acvariu...
|
 |
|
Se pare ca nimeni nu are anemone...
|
 |
|
Vrand chiar acum sa-i dau o bucatica de peste , am atins-o putin pe "gura" din greseala. S-a strans imediat.
|
 |
|
Salut !
As vrea sa va cer sfatul in privinta unei anemone care de cateva zile se comporta tare ciudat. Este cea din "cub".
Refuza mancarea, se hidrateaza si de-hidrateaza foarte rapid cind o apuca. O batzaie permanent premnasii dar cred ca nu o deranjeaza asta.
Imi pare cam flescaita, daca nu as fi vazut-o umflata si apoi desumflata in mod repetat as fi crezut ca a dat coltul. Nici plimbareata nu mai e, sta in acelasi loc de cateva zile. Nici nu mi se pare cu stomacul afara ( cum zicea Koala in alt post ). S-o diviza ??!!
Nu s-a intamplat nimic in bazin, azi am facut si un schimb de apa de 10l.
Pareri ?
|
 |
|
Au prindere doar cu magnet ?
|
 |
|
Cel mai greu a fost sa o dresez sa nu plece de pe piatra centrala, sa nu se suie pe pereti si sa faca deranj...
|
 |
|
Eu am vreo 12-13 si ma rog in fiecare zi de un tomentosus sa se apuce de ele.... E mic insa si nu l-am vazut decat o data sa ciuguleasca una.
|
 |
|
Din pacate, Ciprian nu agreaza aceasta solutie. Dar cred ca o rezolvam noi cumva !
|
 |
|
Dragi colegi, are cineva drum prin Piatra Neamt sa-mi aduca si mie pestele mai aproape de Bucuresti ? Bineinteles, fac cinste !!
|
 |
|
Povesteste-mi un pic despre el... Dimensiune, pret, eventual o fotografie... Da de ce vrei sa scapi de el ? Te-a intepat ??!! Sau iti haleste pestii ??
|
 |
|