[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: quaz
Forum Index » Profile for quaz » Messages posted by quaz
Cumpar, de preferinta exemplar matur sau juvenil.
Incearca la Pety ( Baia Mare ), eu am luat unul de la el acu vreo 2 saptamani
Salut ! Sint interesat, ai PM.
Daaa, nici nu mai vreau sa pun pietre cu dracii pe pereti sa nu stric solzii de coralina ! Sper ca tomentosus-ul sa faca treba, ca am vreo 12-13 aiptasii mari, o frumusete !! Pina una alta, eu zic ca bazinul merge bine.
Un nou locatar in cub... ( multumiri lui Pety )
http://www.oldav.ro/econt/fish/VIDEO0135.mp4

by koala: Taci, ca l-am pacalit sa se vada direct.

Sorry, man, ai intarziat cu o ora cu mesajul fata de Bogdan... Dar mi-ai dat o idee, am niste separatoare de plasa cu care izolam perechile de discusi in alt acvariu de 500 !!!!
Dar nu vrei un pleco de vreo 30 cm ??? Asa, sa ma revansez, poate ai si vreun acvariu "dulce"....

Sa inteleg ca-mi poti pune una la dispoztie urgent ? Nu-mi pot permite timpul de a astepta o eventuala comanda...
Pestisorul pleaca la Bogdantt, primul care m-a contactat si de asemenea cel mai apropiat ca distanta.
( vreo idee despre cum sa-l prind in 500 l ??!!! )
Nu a fost un moft, l-am dorit, Si stai linistit, amenintarea voalata era in gluma.
Iubesc pestii, de apa dulce sau sarata, am luptat mult sa salvez exemplare deosebite si de cele mai multe ori am reusit.
Dupa principiul primul venit, primul servit pestisorul pleaca la Bogdantt la Barlad.
Topic inchis !

http://www.acvariu.ro/forum/posts/list/34954.page#p302516
D O N A T I E ! ! !
Chiar nu doreste nimeni sa-l infieze ? Daca nu-l vrea nimeni gratis, sfarsitul lui va fi tragic...
up !
Pretul este 80 lei, cu cat l-am luat si eu.
Este cel cu o singura dunga alba.
Salut !
Mai e valabil anuntul ?
Salut !
Ce specii sint ?
Vrea sa-l dau pentru ca a inceput sa modeleze coada si aripioarele unui angel fish si nu-mi place modelul pe care il creaza. Sanatos, mancacios, il am de la elven.
Relatii pe private.
Salut !
Am o problema pe care va rog sa ma ajutati sa o rezolv :
In luna mai am decis sa-mi refac instalatia de filtrare, drept ptr care am achizitionat de la wts-online urmatoarele :
- filtru sedimente si carbon
- filtru sterasyl
- membrana osmozor psm usa 150 gpd 567 l/zi
Montarea am facut-o in ordinea de mai sus.
De cateva saptamani , apa reziduala are un debit consistent chiar cu robinetul de pe iesirea osmozorului inchis, iar apa "buna" abia taraie, 1 picatura la 2 sec. Raportul intre buna/rea cred ca este cel putin 1/15.
Am desfacut osmozorul, membrana este curata, filtrele anterioare osmozorului sint ok zic eu ( daca deschid robinetul de pe apa reziduala , tasneste jetul ca lumea ).
Ce sa fie de vina ?
Salut! As vrea si eu cate ceva, ai mesaj pe personal !!
Man, pina la urma ai dat sau nu aspiratoru ala ??!!

Forum Index » Profile for quaz » Messages posted by quaz
Go to: