[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Gabi C
Forum Index » Profile for Gabi C » Messages posted by Gabi C
kirucd wrote:Pavelescu are dreptate, sa ne spui si noua care e secretul de tii pestii fara apa si mai stau si in suspensie,
zici ca plutesc in vid

E foarte scumpa apa aici ... de aia incerc sa l tin fara apa .
Nenea Batman multam tare mult de apreciere . Nu stiu de ce pe generic la proiectul asta Rogue One au pus doar 3 persoane din conducere ... ne-au zis de atunci ca va fi asa . Sper ca la Transformers si la celelalte proiecte de calibru sa nu mai fie asa .
Maestre Batman vad ca merge acu si cu chrome ... tare imi este sa nu fi fost de la mine buba.
Pun poze de azi cu bazinul . Senzatia este ca merge bine , algele ( BBA ) dau inapoi si plantele cresc frumos . Cred ca daca l ascultam pe Alex cind mi a recomandat ca in primele saptamini sa fac schimburi foarte dese de apa nu ma procopseam cu bba.
Incet incet incepe si pinnatifida sa si scoata capul de dupa radacini si cred ca in 2-3 saptamini bazinul va fi in maxim de forma.

[/img]image
Merge cu alt browser. Multam fain de ajutor.
Nu merge , naiba stie . O fi ca ma loghez prin feisbuc ?
Done!
Ideea e ca azi as mai incarca ceva poze sa ma oftic ca nu ma lasa .
Uite ce mi scrie :

Ma bucur Dragos ca ti place floarea de bucephalandra.

Nenea Batman uite aici ce mi scrie, asta dupa ce mi a aratat ca poza s a incarcat :

Si mie imi place denumirea filtrelor . Are un iz profi cumva.
Multumesc Maestre . Stai linistit ca s praf cu germana .

Inca o poza de azi - bobocul s a deschis si nu m am putut abtine. Am incercat sa urc poza pe plici.ro dar nu a mers.

kirucd wrote:A-ul mi se pare cea mai buna varianta, la celelalte doua iti fug ochii fix in gaura aia...

Si eu zic la fel. Poate si mutate Putin mai spre dreapta.
Am senzatia ca oricite raspunsuri ti se vor da urmatoarea intrebare va fi : Ce filtru sa mi iau?
Eu as scoate si piatra mica din dreapta. E un pic prea anemica sa contrabalanseze grupul dim stinga.
Prima mea floare de bucephalandra .

[/img]image
Superbi. Cind ii vad parca mi as face un bazin cu asa ceva. Multe din varietatile alea nu le am vazut niciodata in realitate.
La cit de complexa pare canistra si la ce materiale vei folosi ma gindesc ca pretul va fi destul de prohibitiv.
Oricum de abia astept sa pui ideea in practica si sa faci teste cu ea.
Ce fel de pesti ai ? Trebuie sa renunti la ei daca scot firele de parvula sau sa renunti la gazon.
paul_stanescu wrote:Pai da... e aproape dublu de cat o sa fie al meu.

Intr un post mai devreme ti am recomandat un eccopro 200. E suficient petru volumul tau de apa.
125l brut.
E un lucru care tine cont de cantitatea de plante care o ai in bazin, lumina ..... Trebuie sa ti cumperi un tester si sa incerci sa l tii in zona verde.
Ca exemplu eu la un bazin de 125l brut plantat si iluminat cu 2 neoane T5 de 28w fiecare plec cu o bula pe secunda cind startez bazinul si ajung la 2 bule pe secunda cind bazinul este matur. CO2 iul pleaca cu 2 ore inainte sa se aprinda lumina si se opreste cu o ora inainte sa se stinga lumina. Asta este programul meu de fertilizare cu CO2.
Eu detin acest eheim professionel . Pot sa spun ca am trecut la el de la ecco pro 300 . Concluzia : este o bijuterie .
Este extrem de silentios , bine lucrat, usor de manipulat la curatare iar volumul materialului filtrant este de 3,5 l .
Daca faci si o schita rudimentara ar ajuta mai mult. Eu pricep mai greu doar din explicatii .

Forum Index » Profile for Gabi C » Messages posted by Gabi C
Go to: