[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Gabi C
Forum Index » Profile for Gabi C » Messages posted by Gabi C
Continui cu jurnalul , o poza din seara asta . Cind o sa ma plictisesc va las in pace cu pozele . Inca sint plin de entuziasm .

[/img]image
Meserie .

Poate e o idiotenie ce spun dar senzatia mea este ca introducerea vuetuitoarelor de pe la sfirsitul celei de a doua saptamini ajuta intr o masura ca plantele sa o ia din loc mai repede. Asta cu schimburile de apa de rigoare.
Ce fel de teste ai folosit ?
Mestere cum merge bazinul ?
Cresc plantele ?
La mopani poate dura si o luna pina apa ramine curata .
dan.pavelescu wrote:Daca s-au uscat, nu e totul pierdut. Vezi daca se pot fuma

Asta e pe principiu : nimic nu se pierde , totul se tranforma !
bebetto wrote:Tot respectul, ceva deosebit !

Multumesc frumos .
As fi vrut sa mai fac ceva poze acum seara cu florile deschise - dar deja s au dus ....
Frumos Bogdan . Asteptam si o poza de ansamblu.
Posibil sa fie asa.
Multumesc mult domnilor. Apreciez mult ca va place .
Si inca o poza..

[/img]image
Nu stiu care e faza cu cardu ... o sa incerc si la rezolutie mica > mi am adus aminte dupa ce am postat ca anu trecut am facut un filmulet de 2 minute cu acest card .
Mi au mai inflorit bucefalandrele asa ca ... ma iertati da mai pun poze ....

[/img]image
Ha tare asta cu filmatu. Am in plan sa fac si filmultet dar nu stiu de ce obositul meu dr canon 550d nu ma lasa sa filmez mai mult de citeva secunde. Am card clasa 10 de 16 gb, deci nu cardu e problema.
Skija eu zic ca se simte difernta- volum mai mare de filtrare, plus debit. Apa este mai clara.Are deja 4 luni si debitul este cam la fel. Plus este extrem de silentoasa , mult mai silentioasa ca eccopro.
Parca mi pare rau ca nu am luat chiar modelul urm?tor...
De mare ajutor pentru combatere, nu prevenire sunt pestii SAE. Poti cumpara citiva pui . O alta metoda este injectarea de easy carbo pe zonele afectate asta cu filtrul oprit. Asta in conditiile in care alga este bba.
Cred ca v am omorit cu pozele cu acvariul meu .... da acu asta e ... mai pun un side view .

[/img]image
Nu pui electrovalva la bomba de co2. Se acumuleaza prea multa presiune cit timp electrovalva nu da voie co2 iului sa iasa in apa .Te poti trezi cu solutia din sticla imprastiata pe pereti .
Lucian wrote:Ca nu are apa saracul inteleg, dar cum 'reacu a agatat pestii aia asa in aer
Jura ca bazinul ala nu l-ai facut in Photoshop, ca pe filme

... Froomos! cum ar spune un clasic in viata

Multumesc frumos Lucian. Mult din evolutia mea ca acvarist vi se datoreaza voua , forumului .

Nenea Batman : esti de groaza !

Da da , ma apuc sa fac niste combinatii , magneti pe ceasurile de apa , una alta .
Foarte frumos .

Forum Index » Profile for Gabi C » Messages posted by Gabi C
Go to: