Message |
|
Azi am distrus cateva si cu apa de osmoza fiarta, sper in maxim 2 saptamani sa pot "dormi linistit" canu imi streseaza corali.
Poate o sa reusesc sa scap de toate, un tomestonus si 2 peperminti plus omorul pe care li-l dau acum sper ca o sa scap de ele in totalitate.
Ma gandeam sa opresc pompele si sa torn peste ele super glue, dar cine stie ce se poate intampla asa ca le elimin pe cai folosite si de alta lume.
Maine merg la geplast si imi iau komatex sa imi fac carcasa, sa iau adeziv special sau sa lipesc cu super glue?
|
 |
|
Chiar ar arata bine acest bazin cu fundal de piatra!
|
 |
|
Vrea sa ii puna pe altii la chieltuiala, dupa ce imi iau controllerul la lampa daca nu ma mai ispiteste vreo smecherie imi iau si eu un d-asta sa nu ma mai enervez cu jucaria mea jbl.
|
 |
|
Frumos!, o poza de ansamblu se poate?
|
 |
|
Si daca acel peste e mai pretentios in acvariile proaspete?
Cum a iesit filmarea?
|
 |
|
Bine, da sa nu mai comentati, mai astept sa fac rost de bani sa investesc intr-un-ul cu blazon, sa nu patesc ce patesc unii cu chinezariile, 37,5 g de sare/ litru pun momentan pentru 1.026.
|
 |
|
O sa vorbesc cu Andy, oricum va dati seama ce o sa fac (nu mai spun ca iar incepeti ca sunt dispus sa in.....).
|
 |
|
Nimeni wrote:
Blue14 wrote:Nu mai bine iti faci sump!
Il faci de cat iti permite interiorul standului si nu o sa regreti, singura problema fiind o mica scadere a cantitatii de co2 din apa dar se merita.
.............. Nu mai bine iti iei un GoPro4 Anca? Si o lasi naibii de acvaristica.... ( =)) =)) =)) =)) ) Unii, banuiesc ca stiu de ce "zambesc" ).........
Gata, terminati cu GoPro4.
|
 |
|
Frumos!, bine ai venit!
|
 |
|
Eu am higrometru jbl, pana acum n-am avut probleme, nu l-am testat in laborator.
|
 |
|
Ia-ti unul jbl, e foarte bun!
|
 |
|
Nu mai bine iti faci sump!
Il faci de cat iti permite interiorul standului si nu o sa regreti, singura problema fiind o mica scadere a cantitatii de co2 din apa dar se merita.
|
 |
|
Stiu cum fac, o fac pe toata lungimea acvariului cu mai multe intaritoare, las cate 7,5 cm liberi in laturi si pun tradiatorul pe centru, multumesc pentru informatii!
Cand dai drumul la bazin?
|
 |
|
aerosv wrote:Lucrez la lampa, un soi de rama din komatex, geam plexy transparent si se va sprijini pe marginea bazinului.
Lateral voi incerca sa fac niste piese din plexy transparent pentru a nu cadea in apa
Vreau sa fie cat mai simplu !
Komatex de cati mm ai luat?
Cu ce este prins radiatorul de carcasa?
Te intreb pentru ca maine imi iau si eu komatex gata taiat si vreau sa stiu cum pun radiatorul.
|
 |
|
Arata foarte bine!
|
 |
|
Da, sun maine la ei.
|
 |
|
De unde ai luat komatexul ?
|
 |
|
Cumpar saptamana viitoare niste plexiglass sau komatex, il tai frumos cu rigla si imi fac ceva calumea, in genul la carcasa facuta de aerosv, cu ce sa lipesc plexiglass-ul sau komatexul?
In carcasa, langa lampa bag placuta cu ldd-urile (carcasa va avea 30/15 cm, din care doar pe centru v-or fi ocupati 15/15 cm).
|
 |
|
Shubi wrote:Se poate si altfel, tai o coala de plexiglas negru de 2-3 mm fix pe dimensiune si o bagi in apa pe interior, acupri inclusiv zona de animal cu profil taiat corespunxator, placa poate contine inclusiv piaptanul corp comun, o fixezi acolo cu ciment de lipit corali.....Ama Reef Bound de ex si ai terminat ...pam pam
Il dezamagesti pe koala!
|
 |
|
|
 |
|