Message |
|
Multumesc!
|
 |
|
Dupa ce imi iau controllerul ma gandesc sa umplu tot acvariul de corali, mai pe seara lipesc corali de pe nisip, ca la de la 18-21 am meditatii si dupa ii lipesc pe pietre.
Sticla asta ultraclara face toti banii, evident fiind ajutata de apa clara care este datorita perlonului.
Cum pot sa imi curat pompa de valuri, cae plina de alge, viermi calcarosi si coralina.
Daca pun bicarbonat in apa de osmoza pot sa cresc kh-ul, ca cel mai probabil e scazut, de abea astept sa imi iau mediu antifosfati.
Azi am exterminat vreo 10 aiptasii de pe o piatra cu zeama de lamaie, vreo 1 ml de zeama de lamaie, pot sa repet procedura asta si maine sau mai bine mai astept?
In sump am invazie pe geamuri si pe matrix de viermi calcarosi, cred ca sunt sute.
|
 |
|
Bine, asa am sa fac!
|
 |
|
|
 |
|
Gata, am zis si eu ca vreau sa imi iau ceva si incepeti, e prea exagerat deja.
Ps: scuze de off topic!
|
 |
|
Momentan e cu lampa veche, sigur ca v-a arata mai bine cu lampa noua, multumesc!
|
 |
|
Acvariul azi:
|
 |
|
Am deja tv 4 k, dar camera o iau "pentru casa", la fel ca tv-ul.
|
 |
|
Gata, le-am lipit frumos si am testat ambele canale pe o "sursa" de 3 leduri de 1w la 350 mA, ambele canale merg, astept ledurile albastre marti si urmeaza sa imi iau sursa:
|
 |
|
Da, intradevar superb!!!!!
Roni: L-as ca iti faci tu la vara unu de 4 metri!!!
|
 |
|
O sa incerc cu tomentosus atunci.
|
 |
|
Maine o dezlipesc si scot fludorul de pe placuta, curat colofoniul si fac lipituri calumea, fara exces de fludor.
Pana la urma ce sursa sa imi iau, o sa o folosesc doar pentru acvariul asta, pentru ala mare o sa imi iau alta.
De pe site-ul asta : http://www.sursedetensiune.ro/spl/446129,2/Tensiune-iesire-48-Vdc sau de pe tme.eu.ro mi-o iau.
|
 |
|
Daca ti-a iesit bine imi iau si eu Go Pro, ultimul model vad ca filmeaza 4 k.
|
 |
|
Sau aquili cu nps!
|
 |
|
O sa vreau si eu niste fraguri de zoasi cand se mai incalzeste, nu inainte sa fac marea ardere de aiptasii in acvariu, sa omor macar 80% dintre ele cu aiptasia x.
|
 |
|
Are bunicu soricel!
|
 |
|
Trebuie sa imi pun 2 ventilatoare in stand, credeti ca daca as cumpara un renovator top shop "pentru casa" as putea sa tai palul cu el, deja am facut masuratorile si am trasat liniile, 2 de 92 mm.
|
 |
|
Nu, dar nu vreau sa ma incurc cum am facut cu lampa !
Bine, merg luni cu ele la lichit!!!
|
 |
|
Multumesc!, marti imi vin cele 3 leduri, daca imi iau sursa pot sa folosesc lampa doar cu ldd-uri pana imi iau controller (tind tot spre storm x).
Acum ur,eaza sa curat acvariul de alge si sa fac un schimb de 8 litri.
Aseara am ajuns iar cu no3 nedetectabil!
|
 |
|
aerosv wrote:Blu, fara suparare dar eu zic sa nu le mai probezi  . Pe langa legaturi aiurea, ai folosit fir "smecher" maro si pentru + si pentru -...
Refa legaturile cu fir multifilar, respecta codul de culoare (rosu + si negru -), si atentie la lipituri, se poate sa freci led-urile daca stai cu ansa prea mult pe el.
Mi se para ca si tu ai fir unifilar!
Legaturile nu sunt aiurea, m-am uitat 10 minute peste ele.
|
 |
|