[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Blue14
Forum Index » Profile for Blue14 » Messages posted by Blue14
Da, e mult mai bine!
Cand e gata?
Sa scad sa
Initatea la 1.025 sau e bine 1.026, maine fac un test sa vad cat mI am Ca si Mg, poimaine mai schimb 8 litri de apa, vad ca deja nu prea mai apar alge, deci nu prea mai am po4, dar voi avea deoarce azi am hranit corali, maine ma ocup de aiptasiile pe care le am intre zoasi, le rezolv cu zeama de lamaie.
Daca ziceai ca dai bucati din suri sareau toti ca vor!
dan.pavelescu wrote:
kirucd wrote:
Tocmai ce i-am comandat fetei mele, cea mare (aproape 9 ani), toata colectia Jules Verne

+11111

Am ros cartile alea in copilarie, un deliciu pentru minte si suflet!

Cartea mea preferata este "Scrisori catre o necunoscuta" de Antoanie De Saint Exuperry, daca o aveti sau o sa vi-o luati o sa vedeti ce tare e!!!
Fac maine poze!
Datorita faptului ca am schimbat unele echipamente la acvariul marin, am detoate astfel incat as mai putea incepe inca un nano reef, asa ca ma vad nevoit sa il vand:
Bazin 30/30/35 cm, cu fundal albastru lipit-a costat 60 lei
Lampa 15 leduri 3w puse pe matrice, 9albastre, 5 albe cu sursa dimabila mean well 60-48 d, plus sursa cu potentiometru ce dimeaza lampa si coollerul de 90 mm pus pe ea-a costat 500 lei
Filtru hang on classica 3- a costat 50 lei
Filtru aquael uni 360-a costat 70 lei
Sistem ato diy cu pompa de aer- a costat 60 lei
Pretul il stabilim, nu am idee cat sa cer.
Lampa este disponibila peste 2 saptamani.
Preferabil sa le dau pe toate odata.
Ma gandesc sa imi iau un plate coral si sa il pun peste sun coral, pe piatra de mai sus, o sa imi iau sursa pentru lampa si ii dau drumul, de abea astept sa trec la lampa noua.
Daca are cineva nevoie de lampa veche o sa fie disponibila incepand cu 15 Martie, pret discutabil.
Carcasa
Superb!!!
Carcasa e aproape ca al lui aerosv, cu komatex de 5 mm, m-a costat 10 lei kometexul (cu tot cu taiere cnc) .
Si ledurile albastre:
Multumesc shubi!!
Mi-au venit ledurile, am luat komatex gata taiat si ma apuc sa lipesc, mi-am luat adeziv special.
N-o sa vedeti!!!

Am 1.026, asta spune higrometrul, deci nu stiu cat de adevarata e!
Nu de pe telefon, de pe telecomanda, eu nu am nici un joc in nici un fel de device, asta nu ma pasioneaza deloc.
La mine kent avea acum o saptamana ca 550 si mg 1450.
Am trecut peste astea, adica cred ca nici cand aveam 2 ani nu ma uitam la ele, acum un an jumate a cost ultima data in care m-am jucat cu jucarii, construiam lego .
Singura " semijucarie" pe care o sa o folosesc e un elicopter rc, inca nu am invatat sa il controlez perfect.
Ala daca e dupa 18 ani!!
Pana atunci ma multumesc cu unu mai ieftin.
Asta cred ca inse potriveste lui Pavelescu, ca tot cauta preturi mici: http://www.sensafe.com/homeland-security/its-complete-water-quality-lab/

Forum Index » Profile for Blue14 » Messages posted by Blue14
Go to: