[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Gabi C
Forum Index » Profile for Gabi C » Messages posted by Gabi C
Na tu stii. Dar primul chiar avea stil. Promitea mult. Îmi pare rau ca ai avut probleme cu el.
Nu inteleg de ce l-ai reseatat . Fara sa te supar era mult mai reusit ca asta .
Dann, hier noch ein Foto fuer Ihnen.

[/img]image
McLovin wrote:Da, m-am gandit si eu sa ii mut in celalalt acvariu, unde sta Betta. L-ar stresa cumva prezenta lor?
Tin prea mult la gazonul ala ca sa las melcii sa isi faca de cap cu el

Poti sa i muti in acvariul ala linistit . Dupa ce s a fixat gazonul ii muti inapoi .
dan.pavelescu wrote:Absolut superb! smilie

Daca nu termini cu prostia asta de "va las in pace cu pozele", promit ca ma deplasez personal pana la tine si te sparg cu bataia

Se stie : cu Iron-Man , Spider-Man si in special cu BATMAN nu te pui ....
Mersi fain de apreciere ! Ma bucur ca ti place bazinul.
Si eu am patit lucrul asta chiar in primele saptamini de la startul acvariului . Solutia este sa ii scoti intr un bazin mic separat , sau un bol ceva si sa ii hranesti cu mincare de pesti o perioada . Ii pui inapoi in bazin dupa ce gazonul s a fixat cum trebuie .
Multumesc mult domnilor si ma bucur ca va place bazinul . Promit ca o vreme va las in pace cu pozele .

image
Dragilor niste poze actuale cu bazinul . Nu voi mai posta o vreme doar daca vor aparea modificari mai substantiale in designul lui. Nu stiu daca sint neaparat cele mai reusite poze cu el , atita s a putut in seara asta . Sper sa va placa .

[/img]image

Oricum arata bine bazinul , stai linistit.
Legat de lumina eu zic ca pentru plante cu cerinte usoare si medii este de ajuns ( e important sa ai si reflectoare pe ele ) . Eu am un juwel de 126 l brut cu 2 tuburi t5 de cite 28 de wati fiecare si nu am probleme cu plantele .
As schimba insa tuburile originale fie cu Dennerle fie cu JBL .
Sub acvariu Juwel nu se pune pad.
Inca o recomandare : nu pune carasi . Nu au ce cauta intr-un bazin de genu asta .
Acu vorba lui koala trebuie sa ti placa tie cum arata. Dar in dreapta nu prea e ok cum le si pus. In stinga arata bine.
Si o mai pun si asta ca mi se par super faine culorile de background

[/img]image
Da da , a fost atac pe la spate
In seara asta am inceput si dozarea macro de la Dennerle . Am bagat 10 ml de solutie ( asta va fi cantitatea care o introduc tot la 2 zile ) . Am verificat po4 inainte si dupa . A crescut de la 0,1 ppm la 0,2 ppm , ceea ce e foarte putin. Ma gindesc sa cumpar solutie de PO4 separata aca gasesc si sa suplimentez.
Si inca o pozuca care mi a placut

[/img]image
dan.pavelescu wrote:Pe la Bucuresti cand vii? Sa-ti aratam si noi ce frumos se vede platoul cu pastrama de berbecut si cum sclipeste in soare carafa cu vin

Iti dai seama ca m as teleporta instant daca s ar putea.... Deja mi lasa gura apa....
Azi am început dozarea de fertilizant micro Dennerle. Pe cutie scrie 10 ml la 100l pe saptamina. Am bagat 6 ml de început pentru ca oricum eu dozez cantitate egala tot la 2 zile. Am masurat Fe dupa o ora de la dozare dar nu am sesizat mare diferenta asa ca am mai b?gat 4 ml. Disear? mai fac un test.
Si inca una mai colorata ...

[/img]image

si ultima . Ca o paranteza , de miine trec pe fertilizarea Dennerle . Sper sa fie bine . Sarumina nenea Batman de apreciere .

[/img]image
Si inca una
[/img]image
Azi a fost primavara in toata splendoarea ... am tras ceva poze , sper sa va placa

[/img]image
Cred ca asta mi-a placut cel mai mult din toate setupurile tale- de altfel toate faine.
O pozuca din seara asta - nu mare lucru in evolutie , dar imi place sa am cadre saptaminale . Cred ca saptamina viitoare trag o poza si fara echipamente , incerc sa prind si pestii ordonati in formatie .

[/img]image

Forum Index » Profile for Gabi C » Messages posted by Gabi C
Go to: