Message |
|
Na tu stii. Dar primul chiar avea stil. Promitea mult. Îmi pare rau ca ai avut probleme cu el.
|
 |
|
Nu inteleg de ce l-ai reseatat . Fara sa te supar era mult mai reusit ca asta .
|
 |
|
 Dann, hier noch ein Foto fuer Ihnen.
[/img] 
|
 |
|
McLovin wrote:Da, m-am gandit si eu sa ii mut in celalalt acvariu, unde sta Betta. L-ar stresa cumva prezenta lor?
Tin prea mult la gazonul ala ca sa las melcii sa isi faca de cap cu el
Poti sa i muti in acvariul ala linistit . Dupa ce s a fixat gazonul ii muti inapoi .
|
 |
|
dan.pavelescu wrote:Absolut superb!
Daca nu termini cu prostia asta de " va las in pace cu pozele", promit ca ma deplasez personal pana la tine si te sparg cu bataia
Se stie : cu Iron-Man , Spider-Man si in special cu BATMAN nu te pui ....
Mersi fain de apreciere ! Ma bucur ca ti place bazinul.
|
 |
|
Si eu am patit lucrul asta chiar in primele saptamini de la startul acvariului . Solutia este sa ii scoti intr un bazin mic separat , sau un bol ceva si sa ii hranesti cu mincare de pesti o perioada . Ii pui inapoi in bazin dupa ce gazonul s a fixat cum trebuie .
|
 |
|
Multumesc mult domnilor si ma bucur ca va place bazinul . Promit ca o vreme va las in pace cu pozele .

|
 |
|
Dragilor niste poze actuale cu bazinul . Nu voi mai posta o vreme doar daca vor aparea modificari mai substantiale in designul lui. Nu stiu daca sint neaparat cele mai reusite poze cu el , atita s a putut in seara asta . Sper sa va placa .
[/img]
|
 |
|
Oricum arata bine bazinul , stai linistit.
|
 |
|
Legat de lumina eu zic ca pentru plante cu cerinte usoare si medii este de ajuns ( e important sa ai si reflectoare pe ele ) . Eu am un juwel de 126 l brut cu 2 tuburi t5 de cite 28 de wati fiecare si nu am probleme cu plantele .
As schimba insa tuburile originale fie cu Dennerle fie cu JBL .
Sub acvariu Juwel nu se pune pad.
Inca o recomandare : nu pune carasi . Nu au ce cauta intr-un bazin de genu asta .
|
 |
|
Acu vorba lui koala trebuie sa ti placa tie cum arata. Dar in dreapta nu prea e ok cum le si pus. In stinga arata bine.
|
 |
|
Si o mai pun si asta ca mi se par super faine culorile de background
[/img] 
|
 |
|
Da da , a fost atac pe la spate
In seara asta am inceput si dozarea macro de la Dennerle . Am bagat 10 ml de solutie ( asta va fi cantitatea care o introduc tot la 2 zile ) . Am verificat po4 inainte si dupa . A crescut de la 0,1 ppm la 0,2 ppm , ceea ce e foarte putin. Ma gindesc sa cumpar solutie de PO4 separata aca gasesc si sa suplimentez.
Si inca o pozuca care mi a placut
[/img] 
|
 |
|
dan.pavelescu wrote:Pe la Bucuresti cand vii? Sa-ti aratam si noi ce frumos se vede platoul cu pastrama de berbecut si cum sclipeste in soare carafa cu vin
Iti dai seama ca m as teleporta instant daca s ar putea.... Deja mi lasa gura apa....
Azi am început dozarea de fertilizant micro Dennerle. Pe cutie scrie 10 ml la 100l pe saptamina. Am bagat 6 ml de început pentru ca oricum eu dozez cantitate egala tot la 2 zile. Am masurat Fe dupa o ora de la dozare dar nu am sesizat mare diferenta asa ca am mai b?gat 4 ml. Disear? mai fac un test.
|
 |
|
Si inca una mai colorata ...
[/img]
|
 |
|
si ultima . Ca o paranteza , de miine trec pe fertilizarea Dennerle . Sper sa fie bine .  Sarumina nenea Batman de apreciere .
[/img] 
|
 |
|
Si inca una
[/img] 
|
 |
|
Azi a fost primavara in toata splendoarea ... am tras ceva poze , sper sa va placa
[/img] 
|
 |
|
Cred ca asta mi-a placut cel mai mult din toate setupurile tale- de altfel toate faine.
|
 |
|
O pozuca din seara asta - nu mare lucru in evolutie , dar imi place sa am cadre saptaminale . Cred ca saptamina viitoare trag o poza si fara echipamente , incerc sa prind si pestii ordonati in formatie  .
[/img] 
|
 |
|