[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Gabi C
Forum Index » Profile for Gabi C » Messages posted by Gabi C
Cred ca la proiectul asta i ar sta grozav intr un terariu , cu plante terestre , cu proiectoare suspendate etc... Cred ca ai putea aduce scena din film intr un mod mult mai apropiat de real.
Sub apa mi se pare o provocare super grea .
Foarte faini. Le ar sta bine intr un bazin biotop.
koala wrote:Sa fie sanatoasa si fericita!

Nu te necaji ca ai fata, pentru ca e mai bine sa te alegi cu un ginere betiv... decat cu o nora curva!

Multumesc frumos. Acu ce sa zic ... La mine se pot intimpla amindoua..... Ca am si baiat.....
Multumesc domnilor. Va urez si voua la fel. Intradevar este cea mai frunoasa meserie.
Multumesc frumos !
dan.pavelescu wrote:Ruleta, polobocul si vinclul, ca sa iasa drept. Si sa le dai holzsuruburi in 3 puncte, pentru rezistenta

Nenea Koala fara poze nu te crede nimeni ...
Multumesc Arthur. Mi ar placea sa l poti vedea in realtitate ( nu chiar acum , ca am tuns gazonul si tripartite la greu si e jumulit tare ) . Cred ca de aia v am si omorit cu pozele - nu reusesc in poze sau filmulet sa redau ce se vede real .
Nenea Batman sa traiesti ! Multumesc mult de lucru asta .
Poze cu acvariu nu vor mai fi o vreme pentru ca nu am ce sa arat momentan .... asa ca pun o poza cu alintata familie , poza care tine de alt hobby sau meserie .... meseria de parinte .
[/img]image
Daca nu ma insel exista un software numit "sketch" . In softu asta importi imaginea ta 2 d si ti o proiecteaza 3d . Poti face apoi ajustari in el .
Oricum e suficient de explicit ce ai facut acolo .
Cred ca maya ar fi cel mai potrivit. Si facut ceva foarte Rough...
Poate si in cad ar merge proiectata casuta.
Chiar si un desen 2d ar fi de ajuns.
Eu cred ca înainte sa pun in scena totul as face un proiect pe calculator..... Cred ca ar ajuta sa vezi sau sa vedem in 3d cum va arata.
repet poate spun prostii , dar cred ca de la inaltimea aia pierzi destul de mult din fluxul luminos ....
Nu am citit tot topicul , dar daca filtrul e nou are nevoie de o perioada pina se formeaza acel biofilm pe rotor . Oricum un zgomot cit de mic tot se va auzi .
koala wrote:De dimineata m-am trezit cu "dor de duca", asa ca am luat fetele si-am apucat drumu' Buzaului.

- prima oprire, la pensiunea Cetatuia (Magura / Buzau ): http://pensiunea-cetatuia.ro/
- carnati de Plescoi, pastrama de berbecut, mamaliguta si salata de gogosari.
- am cafelit si-am stat la soare, pe terasa pensiunii... fetele-au baut cocktailuri, eu am ars-o cu beri NA... plm, ca soferii!

- M-am intors pe "drumu' vinului" si-am oprit la Chitorani / Prahova, la Conacul Domnitei Ralu: http://www.domnitaralu.ro/
- piept de rata cu piure de ardei gras rosu... fille de Butterfish cu piure de dovleac... muschiulet de porc cu hribi.
- prajiturile le-am luat la pachet, ca nu mai puteam sa respir.

Am venit acum, pe o ploaie diluviana care a inecat DN1-ul.
Sa fiti iubiti!

Am colegi care la un momendat vor sa viziteze tara si sa manince traditional . Cred ca am sa ti studiez foarte atent topicul .
Clar ai mai multi wati ca si mine. Eu am 54w la 126l brut ( cred vreo 90l apa ). Dar ma gindeam ca avind lampa suspendata pierzi mult pina la " fundul" bazinului. Adevarul e ca nu am avut niciodata lampa suspendata si nu stiu exact ca si flux luminos cit pierzi sau nu functie de inaltime.
Nu cumva e prea sus lampa si nu ajunge lumina suficienta la plante?
Imi permit sa mai pun o poza de ansamblu , cu mici modificari la plante. De 2 saptamini nu mai e cazul sa curat geamul la acvariu. Sint foarte multumit de gama Dennerle , plantele o duc foarte bine. Pe geam mai am doar ceva GSA - fosfatii ii am destul de jos .
[/img]image

Eu zic sa ai rabdare. Arata foarte promitator, ar fi pacat sa nu iasa bine.
Eu folosesc acum gama Dennerle . Pot spune ca sint super incintatat de produsele lor. Teoretic totusi la ce plante ai nu cred ca ar trebui sa ai probleme. Poate doar ceva rabdare iti mai trebuie . Sa nu cumva sa l strici . Are potential.
Fain topicul! Bafta cu proiectul!
Adica? Nu merge bine ?

Forum Index » Profile for Gabi C » Messages posted by Gabi C
Go to: