Message |
|
Cred ca la proiectul asta i ar sta grozav intr un terariu , cu plante terestre , cu proiectoare suspendate etc... Cred ca ai putea aduce scena din film intr un mod mult mai apropiat de real.
Sub apa mi se pare o provocare super grea .
|
 |
|
Foarte faini. Le ar sta bine intr un bazin biotop.
|
 |
|
|
 |
|
Multumesc domnilor. Va urez si voua la fel. Intradevar este cea mai frunoasa meserie.
|
 |
|
Multumesc frumos !
|
 |
|
|
 |
|
Multumesc Arthur. Mi ar placea sa l poti vedea in realtitate ( nu chiar acum , ca am tuns gazonul si tripartite la greu si e jumulit tare ) . Cred ca de aia v am si omorit cu pozele - nu reusesc in poze sau filmulet sa redau ce se vede real .
Nenea Batman sa traiesti ! Multumesc mult de lucru asta .
Poze cu acvariu nu vor mai fi o vreme pentru ca nu am ce sa arat momentan .... asa ca pun o poza cu alintata familie , poza care tine de alt hobby sau meserie .... meseria de parinte .
[/img] 
|
 |
|
Daca nu ma insel exista un software numit "sketch" . In softu asta importi imaginea ta 2 d si ti o proiecteaza 3d . Poti face apoi ajustari in el .
Oricum e suficient de explicit ce ai facut acolo .
|
 |
|
Cred ca maya ar fi cel mai potrivit. Si facut ceva foarte Rough...
Poate si in cad ar merge proiectata casuta.
Chiar si un desen 2d ar fi de ajuns.
|
 |
|
Eu cred ca înainte sa pun in scena totul as face un proiect pe calculator..... Cred ca ar ajuta sa vezi sau sa vedem in 3d cum va arata.
|
 |
|
repet poate spun prostii , dar cred ca de la inaltimea aia pierzi destul de mult din fluxul luminos ....
|
 |
|
Nu am citit tot topicul , dar daca filtrul e nou are nevoie de o perioada pina se formeaza acel biofilm pe rotor . Oricum un zgomot cit de mic tot se va auzi .
|
 |
|
koala wrote:De dimineata m-am trezit cu "dor de duca", asa ca am luat fetele si-am apucat drumu' Buzaului.
- prima oprire, la pensiunea Cetatuia (Magura / Buzau ): http://pensiunea-cetatuia.ro/
- carnati de Plescoi, pastrama de berbecut, mamaliguta si salata de gogosari.
- am cafelit si-am stat la soare, pe terasa pensiunii... fetele-au baut cocktailuri, eu am ars-o cu beri NA... plm, ca soferii!
- M-am intors pe "drumu' vinului" si-am oprit la Chitorani / Prahova, la Conacul Domnitei Ralu: http://www.domnitaralu.ro/
- piept de rata cu piure de ardei gras rosu... fille de Butterfish cu piure de dovleac... muschiulet de porc cu hribi.
- prajiturile le-am luat la pachet, ca nu mai puteam sa respir.
Am venit acum, pe o ploaie diluviana care a inecat DN1-ul.
Sa fiti iubiti!
Am colegi care la un momendat vor sa viziteze tara si sa manince traditional . Cred ca am sa ti studiez foarte atent topicul . 
|
 |
|
Clar ai mai multi wati ca si mine. Eu am 54w la 126l brut ( cred vreo 90l apa ). Dar ma gindeam ca avind lampa suspendata pierzi mult pina la " fundul" bazinului. Adevarul e ca nu am avut niciodata lampa suspendata si nu stiu exact ca si flux luminos cit pierzi sau nu functie de inaltime.
|
 |
|
Nu cumva e prea sus lampa si nu ajunge lumina suficienta la plante?
|
 |
|
Imi permit sa mai pun o poza de ansamblu , cu mici modificari la plante. De 2 saptamini nu mai e cazul sa curat geamul la acvariu. Sint foarte multumit de gama Dennerle , plantele o duc foarte bine. Pe geam mai am doar ceva GSA - fosfatii ii am destul de jos .
[/img]
|
 |
|
Eu zic sa ai rabdare. Arata foarte promitator, ar fi pacat sa nu iasa bine.
|
 |
|
Eu folosesc acum gama Dennerle . Pot spune ca sint super incintatat de produsele lor. Teoretic totusi la ce plante ai nu cred ca ar trebui sa ai probleme. Poate doar ceva rabdare iti mai trebuie . Sa nu cumva sa l strici . Are potential.
|
 |
|
Fain topicul! Bafta cu proiectul!
|
 |
|
Adica? Nu merge bine ?
|
 |
|