[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Gabi C
Forum Index » Profile for Gabi C » Messages posted by Gabi C
Parerea mea este ca ar trebui sa scoti aparatura sa faci poze si fara ea. Arata foarte bine. Cind va fi matur va arata super.
Eu nu as schimba un scape de genu asta pe un olandez petru nimic in lume .
dan.pavelescu wrote:Macar ancistrusii nu au sexualitate indoielnica

Mai nene esti de belea !

Frumoase tare culorile plantelor!
Asa are planta asta radacinile. Nu are sens sa te stresezi.
Eu zic ca in nici un caz substratul fertil nu este problema. Eu l am folosit citiva ani si este chiar ok. Cauza zic ca e altundeva.
Otto respira tot timpul foarte rapid.
Se mai intimpla. Daca restul locatarilor sunt ok, plantele merg bine nu cred ca are rost sa ti faci probleme.
Otto sunt pesti destul de sensibili. Am patit si eu sa pierd otto in acvariu ciclat si stabil ca parametri. Pur si simplu l am gasit mort.
Maestrul Koala m a ajutat sa reincarc filmuletul cu acvariul - mii de multumiri Mestere .
Mi ar placeas sa l vedeti la o calitate mai buna si mai ales ca se vad culorile reale ale pestilor .
Sa setati va rog in 1080 dpi
Excelente si detaliile astea.
Mi a trebuit ceva timp sa invat sa fac poze.... Mi ar placea anu asta sa pot sa mi iau o camera mai performanta si pentru poze si sa l pot filma calumea.
Sint tare de efect chestiile de genu asta . Ar fi fain sa incerci intr un bol mai mare si sa sa variezi si mai tare " peisajul "
Si detaliul ... a iesit o idee blurata ca se tot misca in curentul de apa. Merg cu fertilizarea de la Dennerle acum - mi se pare foarte ok .
[/img]image
Eu as merge pe ultima .....
Si ceva pearling din seara asta - cu neritine - mi se par al naibii de faini.
[/img]image
smilie smilie smilie smilie

Multumesc mult domnilor. Va dedic poza asta ultima in special voua care ati " circotit" in jurnalul meu si m-ati urmarit de-a lungul lui dar si celor care doar au rasfoit paginile. Fara exagerare fara voi nu ar fi existat acest jurnal.
Si o jale de filmare .

Un detaliu care imi place al naibii de mult .
image
[/img]image
Cum va promiteam mai pun ceva poze in seara asta si o sa incerc sa pun si filmuletul .Cam asa vad eu bazinul ca forma finala . Sper sa va placa si voua.
[/img]image
Nenea Batman sa nu te superi pe mine da cred ca acvariu asta merita niste poze profi. E tare fain.

Forum Index » Profile for Gabi C » Messages posted by Gabi C
Go to: