[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Gabi C
Forum Index » Profile for Gabi C » Messages posted by Gabi C
Foarte foarte bun inceputul . Imi place cum ai pus radacinile , imi place cum ai pus pietrele .
Un jurnal de urmarit !
georgemonda wrote:Dementiala poza ..si pestele , .....si bazinul....

Mersi mult . Ma bucur ca ti place. Cred ca miine tipu va ajunge intr un nano. Isi cam face de cap cu crevetii dupa ce sting lumina.
Am reusit sa incarc pe plici ceva poze - merge foarte ok site ul acum . Nu va uitati la gazon - l am tuns de citeva zile si e jumulit tare .

[/img]image
George - mersi . E nebunie ce fain e.
Antecume - s a cam infoiat tipu la creveti . Acu vad ca e relaxat
Batman - nu am reusit sa l deschid deloc . Nu stiu de ce .
Acu merge . Poate mai fac pe seara ceva poze si le pun sus pe site .
Azi am comis o . Am fost sa mai iau un mincator de planarii , fie tot un trichopsis pumila fie o femela de betta. Nu am gasit nici una nici alta asa ca am luat un mascul de betta..... e un dragon butterfly . Arata bestial in realitate . Sper sa nu mi decimeze crevetii inainte de planarii...
Am vrut sa incarc poza pe plici dar nu stiu de ce nu a vrut sa mearga site ul ...

OK. No problem.
dan.pavelescu wrote:Si io am imbatranit, am dus-o pe fi-mea la bal

image
image
image

Sa ti traiasca maestre !
Ideea era alta. Ala a fost primu tau comment in topicu asta . Suna cam "trintit" asa.
Eu tot nu prea l inteleg commentul tau .... cam trintit asa ..
Silviu Man wrote: Dozator de gheata

?
Ok. Multumesc frumos.
O intrebare as mai avea domnilor ca vine caldura. As monta un ventilator de calculator pe capac . Cum il leg la priza ?
dan.pavelescu wrote:Ore suplimentare?

Cine stie cunoaste .
Nenea Koala este o limba grea tare . Plus ca ei vorbesc si in dialect.
Citeodata am mustrari de constiinta ca avansez greu cu germana.
Cind vad cuvinte de genu asta ( de pe foaia de concediu) ma linistesc : Gleitzeitplusstundenausgleich.
Naiba stie. Il luasem pentru planarii si chiar si a facut treaba . Cred ca o sa iau o femela de betta sa i faca jobu lui - sa manince planariile .
Astazi am gasit trichopsis pumila mort. Nu stiu de ce . Era mai timid dar de mincat minca .
Silviu Man wrote:Mda! Ar oferi mai multe posibilitati! Acvariu la baza, terariu sus!
O tema de gindire pina termin decorurile...

Iti garantez ca va fi mult mai de efect decit acvariul. Asta daca alegi solutia cu paludariul .

Silviu Man wrote:Acesta este preferatul meu :
https://www.youtube.com/watch?v=9fxz0ofI1J0&t=3s

Meserie. Eu in locul tau cred ca as pleca de la asa ceva ca si concept. Nici nu m as mai incurca cu acvariul .
De acord cu paludariu . Zic ca are mai mari sanse . Eu cred ca poti realiza detalii mai fine daca faci ceva " terestru " nu sub apa.Daca mai tragi si ceva tevi subtiri prin care sa iasa abur ..... dai o nota de ceata foarte faina - asta pentru poza
Cel mai greu mi se pare de realizat un mood fain sub apa. Nu stiu de ce in minte am scena realizata foarte bine in terariu- deja le vad asezate ....
Poate ma insel , nu i musai sa fie asa.

Forum Index » Profile for Gabi C » Messages posted by Gabi C
Go to: