Message |
|
Foarte foarte bun inceputul . Imi place cum ai pus radacinile , imi place cum ai pus pietrele .
Un jurnal de urmarit !
|
 |
|
Mersi mult . Ma bucur ca ti place. Cred ca miine tipu va ajunge intr un nano. Isi cam face de cap cu crevetii dupa ce sting lumina.
|
 |
|
Am reusit sa incarc pe plici ceva poze - merge foarte ok site ul acum . Nu va uitati la gazon - l am tuns de citeva zile si e jumulit tare .
[/img] 
|
 |
|
George - mersi . E nebunie ce fain e.
Antecume - s a cam infoiat tipu la creveti . Acu vad ca e relaxat
Batman - nu am reusit sa l deschid deloc . Nu stiu de ce .
Acu merge . Poate mai fac pe seara ceva poze si le pun sus pe site .
|
 |
|
Azi am comis o . Am fost sa mai iau un mincator de planarii , fie tot un trichopsis pumila fie o femela de betta. Nu am gasit nici una nici alta asa ca am luat un mascul de betta..... e un dragon butterfly . Arata bestial in realitate . Sper sa nu mi decimeze crevetii inainte de planarii...
Am vrut sa incarc poza pe plici dar nu stiu de ce nu a vrut sa mearga site ul ...
|
 |
|
OK. No problem.
|
 |
|
|
 |
|
Ideea era alta. Ala a fost primu tau comment in topicu asta . Suna cam "trintit" asa. 
|
 |
|
Eu tot nu prea l inteleg commentul tau .... cam trintit asa .. 
|
 |
|
Silviu Man wrote:  Dozator de gheata
?
|
 |
|
Ok. Multumesc frumos.
|
 |
|
O intrebare as mai avea domnilor ca vine caldura. As monta un ventilator de calculator pe capac . Cum il leg la priza ?
|
 |
|
dan.pavelescu wrote:Ore suplimentare?
 Cine stie cunoaste .
Nenea Koala este o limba grea tare . Plus ca ei vorbesc si in dialect.
|
 |
|
Citeodata am mustrari de constiinta ca avansez greu cu germana.
Cind vad cuvinte de genu asta ( de pe foaia de concediu) ma linistesc : Gleitzeitplusstundenausgleich. 
|
 |
|
 Naiba stie. Il luasem pentru planarii si chiar si a facut treaba . Cred ca o sa iau o femela de betta sa i faca jobu lui - sa manince planariile .
|
 |
|
Astazi am gasit trichopsis pumila mort. Nu stiu de ce . Era mai timid dar de mincat minca .
|
 |
|
Silviu Man wrote:Mda! Ar oferi mai multe posibilitati! Acvariu la baza, terariu sus!
O tema de gindire pina termin decorurile...
 Iti garantez ca va fi mult mai de efect decit acvariul. Asta daca alegi solutia cu paludariul .
|
 |
|
Meserie. Eu in locul tau cred ca as pleca de la asa ceva ca si concept. Nici nu m as mai incurca cu acvariul .
|
 |
|
De acord cu paludariu . Zic ca are mai mari sanse . Eu cred ca poti realiza detalii mai fine daca faci ceva " terestru " nu sub apa.Daca mai tragi si ceva tevi subtiri prin care sa iasa abur ..... dai o nota de ceata foarte faina - asta pentru poza 
|
 |
|
Cel mai greu mi se pare de realizat un mood fain sub apa. Nu stiu de ce in minte am scena realizata foarte bine in terariu- deja le vad asezate ....
Poate ma insel , nu i musai sa fie asa.
|
 |
|