| Message |
|
|
|
Salut,
Daca are cineva din Bucuresti un filtru intern pentru un acvariu de cca 25 l as fi bucuros sa il cumpar sau sa il primesc donatie.
Ca sa fiu sentimental spun ca si eu il voi dona pentru un acvariu cu carasi ce l-am vazut zilele trecute in casa unui nepot...pestii stau fara filtru si fara pompa de aer!
Ofer cca 20 lei daca este cazul
Marian-0724902189
Multumesc
|
 |
|
|
|
Butelia este plina iar dimensiunile si cantitatea sunt prezentate in imagini. Livrarea gratis in Bucuresti, nu livrez in tara- butelia este plina. Pret fix 150lei tel 0724902189
|
 |
|
|
|
Salutari, pai al tau arata bine...
Toate bune si un an mai bun!
|
 |
|
|
|
Salut Dragos,
Nu am mai intrat pe forum de cca 2 luni, sunt mut de uimire la ce ai putut sa faci cu "micutul" tau, bine, ce e drept nici nu am avut macar o emotie ca nu ar fi minunat.Felicitari!!!sa iti aduca satisfactia pe care o meriti
|
 |
|
|
|
Salut,
Vreau sa cupar 20 de bucati, ofer 1 leu pe bucata.
Deasemenea ma intereseaza si 5-10 Amano
Numai in Bucuresti
Multumesc
|
 |
|
|
|
Salut,mai jos am trecut o descriere de pe siteul de unde l-am luat.Nu prezinta zgarieturi.Se poate trimite in tara dar este mai complicat avand si pesti in el,fiind fragil etc...putem discuta pe privat aceasta varianta
Aquatlantis Aquadream 80
80cm x 30cm x 45 cm. BIOBOX filtru biologic Sticla float cu margini ?lefuite.cca 20kg gol, volum apa 90l
|
 |
|
|
|
Salut, ai dreptate @CcC, am incurcat mesajele, nu vreau sa dau separat otto
Cu stima
|
 |
|
|
|
Salut,
Din pacate nu o dau separat
Cu stima
|
 |
|
|
|
Pret usor negociabil
|
 |
|
|
Salutari,
Pentru achizitia acvariului din imagine ofer gratis butelia care se poate observa, butelie careiea i-am facut revizia in ianuare 2012.Pret acvariu care include substrat jbl 7-8l, pietris granulatie 2-5 20kg,filtru intern biobox2,un filtru cu spray bar mic chinezesc, capac home made pentru 4 neoane T5X24w(acum are doar 3, 865+965+AquaMedic) cu 3 intrerupatoare,plante(nu le cunosc, a se vedea in imagine), 5 zebre, 2 albino, 4 otto, cca 15 neoni, un mopan cu moss, o nuca cu mos...600lei http://www.acvariu.ro/forum/posts/list/20440.page
|
 |
|
|
In cadrul ariei VANZARI va rugam sa respectati urmatoarele reguli:
...
- Nu sunt permise mesajele de genul "Up!".
...
Postarile care nu respecta aceste reguli pot fi inchise sau sterse fara atentionare.
|
 |
|
|
|
UP!!!
|
 |
|
|
|
ultimele poze
|
 |
|
|
|
alte poze
|
 |
|
|
|
Iata si cateva poze facute cu telefonul
|
 |
|
|
|
Salut,
Acvariul este folosit din luna septembrie.Il vand intrucat vreau sa trec la unul mai mare
Contine:
-capac home made 4 neoane T5X24W(Osram 865, 965,AquaMedic), 3 intrerupatoare(un neon+un neon+2neoane),3 drosere electronice.Capacul a fost comandat in decembrie, capacul original nu il mai am
-Sticla este impecabila si este colantata cu albastru pe fundal
-Filtru intern BIOBOX 2
-Incalzitor 100W
-Substrat fertil JBL
-Pietris 2-5mm cca 20kg
-Toate plantele care se mai regasesc in acvariu
-Neoni cca 10 buc
-Cory albino 3buc
-Zebre 4 buc
-RCS 3 buc
-Otto 3 buc
-Buturuga cu moss
-nuca de cocos cu moss
-Suport facut la comanda cu doua compartimente laterale si intaritura pe mijloc
Pretul este de 1000 de lei, pretul se discuta dar pentru a depasi din start inutilitatile iata cum a fost el compus de nou(ce e drept):acvariu 600lei, capac+neoane+drosere550 lei, suport cantuit abs 450lei, pietris, substrat, plante, buturuga, vietati-2-300 de lei
Ofer transport in Bucuresti posibil si in tara dar se discuta pe PM
|
 |
|
|
|
Salut.Solutia a fost schimbata acum cca 2 saptamani.nu am schimbat pozitia, oricum testul de ph la picatura(cel de la jbl 6-9) imi arata valori apropiate de ceea ce spune sonda, cat despre scaderea din cauza pierderilor nu pot spune decat ca eu bag CO2 din ianuarie si totul a fost aproape ok pana acum aprox 1 luna cand am incarcat butelia din alt loc...ce e drept poate fi doar o coincidenta.Am sa fac o curatenie generala sambata si vedem atunci daca descopar cauzele
Cu stima
|
 |
|
|
|
este clasicul jbl la picatura fara diluarea substantei(33 de picaturi direct in tester scufundat apoi la cca 20cm)De ce intrebi?Nu cred ca are legatura...concentratia sigur este ok, in urma cu 2 saptamani am dus la groapa creveti si pesti intoxicati cu CO2...a mers controllerul continuu cat am fost la munca si...eu tot ma gandesc daca poate fi o problema de la calitatea CO2...
|
 |
|
|
|
Deci, tesul la picatura PH JBL=7,2-sonda indica 7.6...la picatura la robinet=7.2...sonda arata 7.24...haos total pentru mine
Acum, tot la picatura am facut si urmatoarele(apa are 27 grde);
-kh=9
-gh=13
-NH4=<0,05
-NO2-0,01
-NO3=<10
-PO4=<0,02
-Fe=<0,5(nu am aditie de fe de 48h)
In speranta ca imi puteti spune de ce am un ph atat de mare dar CO2este in continuare 50ppm va doresc o seara buna
PS Pana acum cca 1 luna toate erau aproape in regula, defapt ph il puteam cobora cu co2 pana la 6.4...
Cu stima
|
 |
|
|
|
Salut Dragos, am calibrato de 2 ori.Am sa fac un test in seara asta la picatura sa vedem ce iese.
|
 |
|
|