[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Maab
Forum Index » Profile for Maab » Messages posted by Maab
Daca are cineva din Bucuresti un filtru intern pentru un acvariu de cca 25 l as fi bucuros sa il cumpar sau sa il primesc donatie.
Ca sa fiu sentimental spun ca si eu il voi dona pentru un acvariu cu carasi ce l-am vazut zilele trecute in casa unui nepot...pestii stau fara filtru si fara pompa de aer!

Ofer cca 20 lei daca este cazul

Marian-0724902189
Multumesc
Butelia este plina iar dimensiunile si cantitatea sunt prezentate in imagini. Livrarea gratis in Bucuresti, nu livrez in tara- butelia este plina. Pret fix 150lei tel 0724902189
Salutari, pai al tau arata bine...

Toate bune si un an mai bun!
Salut Dragos,

Nu am mai intrat pe forum de cca 2 luni, sunt mut de uimire la ce ai putut sa faci cu "micutul" tau, bine, ce e drept nici nu am avut macar o emotie ca nu ar fi minunat.Felicitari!!!sa iti aduca satisfactia pe care o meriti
Salut,

Vreau sa cupar 20 de bucati, ofer 1 leu pe bucata.
Deasemenea ma intereseaza si 5-10 Amano

Numai in Bucuresti

Multumesc
Salut,mai jos am trecut o descriere de pe siteul de unde l-am luat.Nu prezinta zgarieturi.Se poate trimite in tara dar este mai complicat avand si pesti in el,fiind fragil etc...putem discuta pe privat aceasta varianta

Aquatlantis Aquadream 80
80cm x 30cm x 45 cm. BIOBOX filtru biologic Sticla float cu margini ?lefuite.cca 20kg gol, volum apa 90l
Salut, ai dreptate @CcC, am incurcat mesajele, nu vreau sa dau separat otto

Cu stima
Salut,
Din pacate nu o dau separat

Cu stima
Pret usor negociabil
Salutari,

Pentru achizitia acvariului din imagine ofer gratis butelia care se poate observa, butelie careiea i-am facut revizia in ianuare 2012.Pret acvariu care include substrat jbl 7-8l, pietris granulatie 2-5 20kg,filtru intern biobox2,un filtru cu spray bar mic chinezesc, capac home made pentru 4 neoane T5X24w(acum are doar 3, 865+965+AquaMedic) cu 3 intrerupatoare,plante(nu le cunosc, a se vedea in imagine), 5 zebre, 2 albino, 4 otto, cca 15 neoni, un mopan cu moss, o nuca cu mos...600lei http://www.acvariu.ro/forum/posts/list/20440.page
smilie

In cadrul ariei VANZARI va rugam sa respectati urmatoarele reguli:
...
- Nu sunt permise mesajele de genul "Up!".
...
Postarile care nu respecta aceste reguli pot fi inchise sau sterse fara atentionare.
UP!!!
ultimele poze
alte poze
Iata si cateva poze facute cu telefonul
Salut,
Acvariul este folosit din luna septembrie.Il vand intrucat vreau sa trec la unul mai mare
Contine:
-capac home made 4 neoane T5X24W(Osram 865, 965,AquaMedic), 3 intrerupatoare(un neon+un neon+2neoane),3 drosere electronice.Capacul a fost comandat in decembrie, capacul original nu il mai am
-Sticla este impecabila si este colantata cu albastru pe fundal
-Filtru intern BIOBOX 2
-Incalzitor 100W
-Substrat fertil JBL
-Pietris 2-5mm cca 20kg
-Toate plantele care se mai regasesc in acvariu
-Neoni cca 10 buc
-Cory albino 3buc
-Zebre 4 buc
-RCS 3 buc
-Otto 3 buc
-Buturuga cu moss
-nuca de cocos cu moss
-Suport facut la comanda cu doua compartimente laterale si intaritura pe mijloc

Pretul este de 1000 de lei, pretul se discuta dar pentru a depasi din start inutilitatile iata cum a fost el compus de nou(ce e drept):acvariu 600lei, capac+neoane+drosere550 lei, suport cantuit abs 450lei, pietris, substrat, plante, buturuga, vietati-2-300 de lei

Ofer transport in Bucuresti posibil si in tara dar se discuta pe PM
Salut.Solutia a fost schimbata acum cca 2 saptamani.nu am schimbat pozitia, oricum testul de ph la picatura(cel de la jbl 6-9) imi arata valori apropiate de ceea ce spune sonda, cat despre scaderea din cauza pierderilor nu pot spune decat ca eu bag CO2 din ianuarie si totul a fost aproape ok pana acum aprox 1 luna cand am incarcat butelia din alt loc...ce e drept poate fi doar o coincidenta.Am sa fac o curatenie generala sambata si vedem atunci daca descopar cauzele

Cu stima
este clasicul jbl la picatura fara diluarea substantei(33 de picaturi direct in tester scufundat apoi la cca 20cm)De ce intrebi?Nu cred ca are legatura...concentratia sigur este ok, in urma cu 2 saptamani am dus la groapa creveti si pesti intoxicati cu CO2...a mers controllerul continuu cat am fost la munca si...eu tot ma gandesc daca poate fi o problema de la calitatea CO2...
Deci, tesul la picatura PH JBL=7,2-sonda indica 7.6...la picatura la robinet=7.2...sonda arata 7.24...haos total pentru mine
Acum, tot la picatura am facut si urmatoarele(apa are 27 grde);
-kh=9
-gh=13
-NH4=<0,05
-NO2-0,01
-NO3=<10
-PO4=<0,02
-Fe=<0,5(nu am aditie de fe de 48h)

In speranta ca imi puteti spune de ce am un ph atat de mare dar CO2este in continuare 50ppm va doresc o seara buna

PS Pana acum cca 1 luna toate erau aproape in regula, defapt ph il puteam cobora cu co2 pana la 6.4...

Cu stima
Salut Dragos, am calibrato de 2 ori.Am sa fac un test in seara asta la picatura sa vedem ce iese.

Forum Index » Profile for Maab » Messages posted by Maab
Go to: