Astazi am potolit nitel jetul de la filtrul intern( o chinezarie Jeneca IPF 080) adica am bagat un burete ceva mai dens pt ca imi facea varza in acvariu.Am gasit la piata o mana zdravana de moss (cred ca este java)l- am spalat, am ales cu penseta cat am putut (traba de ocnas a fost

) apoi l-am fixat pe 2 cataroaie ce cred ca sunt si putin acide dar o sa vad cum ies testele (daca o sa fac) , pe o jumatate de nuca de cocos si pe varful de la buturuga. Prinderea a fost destul de simpla, am luat un sac de la bilele ceramice, am taiat cat sa cuprinda fiecare suport, am legat cu guta. La nuca de cocos am preferat sa lipesc cu silicon, am intors apoi nuca cu capul in jos intr-o cana plina cu apa astfel incat moss sa stea in apa iar siliconul deasupra la uscat.
M-am riscat si am luat si doi Cory albinosi, de la alte doua acvarii am constata ca rezista daca ii bag dupa o saptamana de la start...sper sa reziste si acum.
Am mai luat o priza programabila pt capac. Am setat la 2 ore dimineata de la 8 la 10 si inca doua ore seara de la 17 la 19.
O lista de cheltuieli pana acum :
-acvariul il aveam deci nu se pune .....................................0 lei
-capacul il aveam deci nu se pune......................................0 lei
-Aquabasis plus 5 l ........................................................58 lei
-Pietris negru 10 kg........................................................62 lei
-Cabomba.....................................................................10 lei
-Filtru extern Sun Sun(da nu prea).................................240 lei
-Filtru intern cu aerare Jeneca.........................................35 lei
-Material filtrant ...........................................................95 lei
-Pad acvariu.................................................................16 lei
-Priza programabila ......................................................25 lei
-Priza tripla..................................................................12 lei
-Moss(java?)..................................................................5 lei
-Radacina....................................................................30 lei
-Cory .........................................................................12 lei
Va urma !