Salut, chiar daca scriu de ceva timp pe forum (o luna) inca nu am reusit sa ma prezint atat pe mine cat si hobbyul meu.
Ma numesc Alex Constantinescu sunt din Bucuresti si am 23 de ani
Acvariul are 80L net si este plantat. Substratul este JBL aquabasis plus + pietris 2-3mm deasupra de culoare naturala.
Fauna: 3 guppy (2m, 1f), 3 molly (2m, 1f), 1 cory (stiu, mai trebuie sa iau vreo 2-3), 1 ancistrus, 13 neoni (nu par a fi cu ghinion

), 2 platy (1f, 1m), 3 platy balon rosii (2f, 1m) si inca 3 puiuti cred ca de molly sau platy.
Hardware: Filtru Tetraec (nu stiu sigur modelu, am aruncat cutia), incalzitor 100W, pompa de aer (folosita doar noaptea)
Flora: Pentru fertilizare micro folosesc feropol adugat saptamanl 5ml (1/2 din doza normala) iar pentru cea macro PPS Pro 0,5 ml (1/2 din doza normala).
CO2: Bomba homemade (retea cu gelatina) folosita non-stop care din pacate scoate bule doar cand furtunu cu piatra stau mai la suprafata cu toate ca in counter am 1 bula/sec. Inclin sa cred ca am gresit dojazu.
Lumina: 2 x 18W neoane simple de culoare calda. Lumina este un capitol deficitar, sper sa achizitionez 1 Osram Floura si un Osram daylight de 18W.
Conditioneri apa: Tetra Aquasafe si Tetra Easybalance adaugate la 1/2 din doza normala.
Cateva poze: