[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: alexacv
Forum Index » Profile for alexacv » Messages posted by alexacv
Sfatul meu ar fii sa rogi pe cineva mai mare sa te ajute sa confectionezi un acvariu, daca asta iti doresti cu adevarat.
Sa cumperi, te inteleg ca la 13 ani n-are nimeni 2,3,4 milioane
Cere ajutor printre cunoscuti si poate o sa-ti indeplinesti visul de a avea un acvariu in coditii normale.
In ceea ce priveste cei 10 pesti in 8 litrii, incearca sa donezi cuiva 5-6 dintre ei pana o sa ai un acvariu de min 50-60 l. Ii cam chinui in conditiile actuale.
te superi daca te intreb cati ani ai?
@ cirotariu
Autocolant gasesti in Obor, de la intrarea principala de la Mec mergi inainte si faci dreapta la al treilea sau al patrulea culoar. 5 lei folia de 80 pe 50. Nu il lipi, pune-i doar scotch in colturi, o sa arate mai bine. Asa am fost sfatuit si io la randul meu si a fost mai bine.

Mersi, am fost acolo si am gasit autocolant negru, perfect. Din pacate l-am lipit cam prost neavand pozitie optima
Daca tot am fost acolo, am cumparat si o planta din Obor. Cand am ajuns acasa am realizat ca nu avea radacini . Ce parere aveti?
Mi-e cam greu sa mai pun un neon, capacul acvariului fiind destul inghesuit, dar voi incerca sa fac tot posibilul.
Poate sa bag 2 neoane mai puternice.
Mersi de raspuns.
Salut. As vrea sa mai achizitionez cateva plante pentru acvariu, momentan am 3 plante (2 inalte de fundal si una mica de fatada). As mai vrea sa plantez 2-3 de fundal si mijloc si inca 2-3 pentru fata acvariului.
Intrebarea mea este urmatoarea: Pot rezista plantele avand doar urmatoarele dotari:
-acvariul 80l cu substrat JBL Aqua Basic Plus + pietris 2-4mm
-feropol
-feropol24
-easy carbo
-lumina calda 2 neoane x 18W
Banuiesc ca de Easy Life Ferro nu mai este nevoie daca folosesc feropol, este adevarat?

M-ar interesa sa achizitionez si un pachet de teste, ce mi-ati recomanda intre Tetra 6in1 sau JBL 5in1 stiu ca nu se compara cu cele singure dar decat nimic...

Mersi si scuze daca s-a mai discutat inainte despre asa ceva.
spune-le ca daca le introduci, se decicleaza acvariu
Am vazut azi dimineata pe coada unui mascul de guppy, un semn de boala. Imi puteti spune daca e cazul sa ma alarmez sau nu?

Date despre setup: acvariu 80L, substrat JBL Flora, pietris 2-3mm, filtru Tetra, 3 plante (nu stiu numele exact), t apei 30-31gr.

Mersi.

image

image

Salut m-ar interesa sa pun un background (autocolant) la acvariul din imagine. As vrea un background simplu de culoare negru sau albastru inchis, m-am interesat la 2 petshopuri (din hornbach si carrefour) si n-am vazut un astfel de fundal, aveau doar dinacela care imita un acvariu plantat. Aveti idee unde as putea gasi sa cumpar sau sa folosesc o alternativa homemade ?
Astept si alte sfaturi privind setupu; acvariului.
Mersi.

image

Forum Index » Profile for alexacv » Messages posted by alexacv
Go to: