[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: alexacv
Forum Index » Profile for alexacv » Messages posted by alexacv
image

image
Uite aici un filmulet despre plantarea HC-ului.
http://www.youtube.com/watch?v=JzRJdzddEGk
Salut, nu e un comportament normal pentru molly, ei sunt jucausi, inoata mult.
Exista si molly "dalmatieni" colorati negru cu putin alb sau invers: http://0.tqn.com/w/experts/Freshwater-Aquarium-3216/2008/12/2-Dalmation-Mollies.jpg
Faptul ca excrementele sunt transparente indica o boala intestianala care poate trece singura sau e nevoie de tratament.
Incearca sa diagnostichezi boala dupa imaginile si informatiile de aici: http://www.jbl.de/en/online-hospital
Succes.
Socluri speciale gasesti aici: http://www.marbotrade.bizoo.ro/vanzare/418354/Soclu-G5-de-capat-pentru-neon-T5-cu-protectie-IP67, e un magazin in apropiere de Obor.. dar daca vrei sa le folosesti va trebui sa bricolezi alt suport pentru neoane.
Si eu zic ca usa de acces este inutila la dimensiunea de acum, in rest mi se pare foarte interesant proiectul.
Succes!
Nu sunt fanul bazinelor sarate dar cand l-am vazut pe al tau era sa cad de pe scaun..
Tu ridici acvaristica la nivelul de arta.
Felicitari.
Update foto:
Multumiri colegului "baj" pentru plantele de calitate.
Setup-ul se apropie de un reset general.

image
Cumpara electrovalva CO2 functionala care sa inchida 100%.
Astept oferte.
Salutare.
Stie cineva vreun importator de produse Tropica?
Sau macar un magazin in Bucuresti care sa comercializeze produsele lor?
Se pare ca cei de la Nevertebrate nu mai au pe stoc toate produsele Tropica (posibil in luna octombrie sa primeasca iara produsele lor), existand neintelegeri intre ei si cei de la Tropica.
Cumpar Marsilea Hirsuta.
Am nevoie de 1-2 poturi.
Plantele as vrea sa le primesc in ziua miercuri (atunci dau reset la acvariu).
Valabil doar pentru Bucuresti.
Astept oferte pe pm sau aici.
Pare o "hygrophila polysperma" care nu o duce prea bine.
Update foto:

image
image
image

Stiu.. trebuie sa bag foarfeca in el.

stefanp wrote:Eu inclin sa cred ca i-au ales bine la petshop. Cel alb fiind mascul si cel negru femela. Da' posibil sa ma insel.

Sunt de acord. Cea neagra este femela.
Iar legat de burta se apropie de momentul mult asteptat (in max o saptamana e posibil sa fete).
Sunt convins ca la 18-20 de ani o sa ai o minunatie de acvariu.
Ma bucur ca sunt acvaristi asa tineri si dornici de informare.
stefanp wrote:Scuzati de intarziere, da' m-am certat cu picasa oleaca

Cred ca s-a suparat pe tine, nu-ti mai afiseaza pozele (sau cel putin la mine nu apar).
cirotariu wrote: O singura intrebare care imi vine in minte: maine la schimbul de apa scot testul de CO2 si il reumplu sau il las 3-4 saptamani asa ?

Recomandat e sa-l schimbi la o luna pentru ca zic ei "se decoloreaza solutia".
Eu nu l-am schimbat deloc de ~ 2 luni si nu s-a decolorat deloc!
Tine-l pana nu-ti mai place cum arata solutia, n-are rost sa-l schimbi la 3-4 saptamani.
Arata foarte frumos ce ai realizat pana acum.
Eu as fi schimbat doar culoarea plajei din fata, as fi pus pietris negru.
Succes pe mai departe.
Foarte frumos acvariul mare.
In primul post spuneai ceva de filtru intern, vad ca ai filtru extern.
De instalatia co2 nu zici nimic?
Ultimele 2 poze sunt ale unui acvariu nano, de ce nu deschizi un jurnal separat pentru el?
Curentul provocat de filtru bate direct in geamul frontal, deaia vi se pare ca e curent puternic in tot acvariul.
Daca observati, plantele abia se misca.
Va asigur ca nu este puternic si nici nu pune in primejdie vreun pestisor sau cantitatea de co2, filtru este setat la 50% din ce poate.
Un ultim video pe anul acesta, de data asta chiar e hd:

Va urez un 2012 fericit atat voua cat si pestilor si plantelor din acvariile voastre!
La multi ani!
Cred ca glumesti...

Forum Index » Profile for alexacv » Messages posted by alexacv
Go to: