[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: malawi_crys
Forum Index » Profile for malawi_crys » Messages posted by malawi_crys
Nici nu stiu ce sa zic pentru ca m ai "blocat", nenea Iuliane! Arta , inspiratie, migaleala la MAX..un cocktail de exceptie!!! BRAVOS!

Acum am vazut topicul..abia astept sa apara sotia sa i arat si ei "minunatia" ca i pacat sa nu ne "minunam" "stereo" togheter

Tot ce pot sa spun, din perspectiva unuia care umbla si este obisnuit cu "grosolanii" de n-spe mii de litri, este ca un proiect in genul celui de fata, nu va avea sanse sa iasa din mainile mele ..La faza cu "bibileala" asta, m ai pierdut din start pe drum Si nici "vederile"nu prea ma mai ajuta cum trebuie Ma consolez cu faptul ca pot admira "free" asemenea "bijuterii" .

Felicitari inca odata!!!
Multumesc mult Dragos, @Koala pentru solutiile prezentate!

Ceva similar aveam si eu in plan, mai putin faza cu "soriceii" si suruburile de plastic.
O bucata de plexiglas de 150x50 si de 8mm grosime , am vazut pe aici ca era cam19euro. La cati banuti am omorat ,nu mi se pare mult. Chiar ma gandisem la aceste bucati ca ar fi bune sa acopar acvariul.
Pentru modulul suspendat ar mai fi o solutie. Exista pe aici, diverse profile de aluminiu(bara rectangulara, banda, cornier etc). Ma gandisem la unul tip banda, pe care sa l tai la dimensiunea latimii acvariului , care va fi sprijinit pe cele 2 intarituri de pe lungime si , ori sa dau niste gauri in modul si sa trec acea banda prin el, dintr o parte in alta, ori sa lipesc modulul de banda cu silicon. Se pot folosi 2 benzi de acest gen si in felul asta nu as mai lipi modulul cu silicon de OVERFLOW BOX si in acest fel, ansamblul ar fi unul mobil(ar "culisa" pe cele 2 intarituri) si as putea sa l pozitionez cum vreau si sa l mut oricand. Un alt avantaj al solutiei asteia este ca nu as mai acoperi permanent suprafata acvariului cu bucata aceea de plexiglas si in felul asta as avea un acces mai facil in zonele acoperite de modul la nevoie Ce ziceti? Sunt inginer sau ce?! Cum vi se pare solutia asta ? Acum nu stiu cat de bine am explicat eu..

LE "Nebunia" aia o fi cumva vreo lumina prinsa in modul?!

Dragos, la tine e "APA-APA"

Da, da, e o surpriza ... il umpli cu ceva bureti. ii dai niste gauri de scurgere si mai filtrezi oleaca apa... este ca am ghicit?

La dumneata, maestre Koala, este sa zicem "APA-FOC-FOC", deci esti pe aproape ..insa , SURPRIZA ramane in picioare

Sunt curios cum o sa bata lumina pe bucata de sus

Dane, sub modulul acela suspendat nu prea va ajunge lumina. Intentia mea este de a crea un fel de, nu stiu cum sa ma exprim mai bine, intrare intr o grota sau ma rog ceva similar in acel colt..Vor fi "lumini si umbre"

Cris sint curios cum o sa iasa rockscapeul cu modulele alea, arata foarte fain. Cum te-ai gandit sa il prinzi
pe cel de deasupra?

Dragos, imi doresc sa iasa cat mai natural cu putinta. Premizele unui rockscape de exceptie sa zicem ca le am prin simplu fapt ca modulele arata cum arata. Acum, reusita depinde doar de sclipirea de moment a inspiratiei mele obosite

Ideea cu acel modul suspendat o am demult si oricum ar fi nu voi renunta la ea. Intre timp le am mai miscat un pic iar cel care se vedea in poza aceea sus, acum e undeva jos, locul fiindu i luat de un altul mai mic dar mai "adanc". Cum il voi prinde si de ce anume , sincer acum nu pot sa spun. Trebuie sa vad OverflowBoxul gata intai .
Apropos , azi am facut rost de sticla pentru cutie insa..NU MAI AM CU CE S O LIPESC- asa ca iar trebuie sa astept pt ca am facut comanda pe net de DOW nu 881 ci doar 781..Puteam sa cumpar si altceva insa parca nu am incredere in ceea ce am gasit pe aici .

Deci, cel care era initial pe pozitia aceea ajungea pana undeva la mijlocul acvariului unde as fi putut sa l leg de ramforsarea de pe mijloc iar in partea cealalta de cutia OVERFLOWului. Celalalt mai micut, il pot lipi doar de Overflow...Si va trebui prins ca lumea pentru ca vreau sa fac o "nebunie" in el Care bineinteles ca e SURPRIZA..Sper sa mi si iasa

O seara buna si tie!
Cristian
@Pulitzer, multam fain!
pomi wrote:A cam venit vremea sa incepi sa ne dezvalui din speciile cu care vei popula acvariului domnu' Cristi...... nu ?

Standul e gata, acvariul gata, tevaraia aproape gata, decorul aproape gata, deci....... curaj

Toate la timpul lor , maestre @Pomi! N are rost sa ne grabim ca fata mare la maritat
Mie mi se par un piiiic prea mari - si nici nu par ca se imbina. Nu prea stiu cum ai putea sa le combini sa vina perfect

@Viulian,
Asta am si cautat "un piiiic MAi mari" iar de imbinat perfect nici nu e nevoie. Trebuie gasit doar algoritmul estetic optim dupa care sa le arunci in spatiu

Daca reusesti sa ascunzi si ultima teava va arata..... mortal

edited by koala: Teava de care vorbesti tu e pusa acolo doar ca sa sprijine modulul (cel de sus)... pozitia modulelor nu e stabilita deocamdata. Cristi face incercari si experimenteaza inca.

Maestre@ Koala, multam de precizare.
@DanP, tevile nu au ce cauta la vedere in aranjamentul final, tocmai asta fiind si sarcina cea mai anevoioasa: aceea de a ascunde cu modulele si cu alte "artificii" instalatia

Eu zic ca o s o rezolv si p asta!
koala wrote:Foarte bine arata acele module! Sunt BTN?

Eu as spune ca sunt peste BTN Am avut multe nopti albe in care am stat cu ochii pe tavan si am tot cantarit intre a merge pe BTN sau nu. Si se vede treaba ca "regele modulelor" a pierdut Si a pierdut pe mana lui: pentru mine, chiar daca nu contest calitatea si frumusetea modulelor BTN, un mare minus este acela ca sunt "prea prezente" in acvariile pe care le am tot vizionat(mai ales de afara). Imi doream "altceva" . Si spre norocul meu am si gasit.
Unde mai pui ca niciodata un modul BTN nu va avea 90x75x14(poate doar la o comanda speciala facuta la ei). Deci si dimensiunile "extra" la preturi accesibile ale acestora de fata, au inclinat balanta in defavoarea BTN ului.

Rockzolid ul a iesit din discutie deoarece era din start "pierzator" datorita tocmai dimensiunilor reduse ale modulelor lor.

De Ekol nu vreau s aud

Si cam asta i povestea...
Nu stai deloc locului, domnu' Cristi

Nu..am mancarici

Multumesc @Pomi!

In jur de 430 euro au fost. Stiu, mult, insa imi cunosti filozofia

PS. Sa te vad acum, cum le potrivesti cu pietroaiele culese mai demult.

Problema este ca la cat sunt de mari modulele , tare mi e ca pietre naturale vor fi mai putine. O sa vad ce si cum dupa ce montez modulele.
Chiar ieri am citit undeva , ca poti risca o "mica" amenda daca iei pietre din albia raurilor aici Acuma nu stiu..Poate ca eu mi am fortat norocul atunci, mai ales ca am stat cateva ore bune pe rau si "la vedere" La urmatoarea expeditie voi fi mai precaut
Astazi, exact de Sfantul Gheorghe, ziua mea de nume ( "si" George), am primit "cadoul" pe care l asteptam de ceva vreme

image

Continutul cutioiului este acesta:

image

image

image

image

image

image

Bineinteles ca mai bine de atat nu se putea! Mi s a mai luat o piatra de pe inima!

Si..normal ca n am stat cuminte Cam asa arata asezarea in pagina ..

image

image

image

Eu zic ca va da bine , in final Oricum, sunt constient ca voi avea de facut 1000 de permutari pana la pozitia finala

Pana la noi ordine,

Numai bine tuturor!

Pai degeaba ii faci un compartiment etans, teava de tur va sta sub apa undeva in acvariu (capatul ei) nu in overflow.
Si va actiona ca un full sifon indiferent unde e pozitionata cat timp este sub apa si nu ai curent. Deci problema nu e
apa din overflow, ci cat de mult va sta scufundat capatul din acvariu al acestei tevi. Cu cat e scufundat mai mult cu
atat va curge mai multa in sump la o pana de curent.

Dragos, am inteles cum sta treaba! La fostul acvariu, teava asta care aducea apa inapoi in acvariu "stergea" practic suprafata apei , deci nu se afunda in apa deloc. Asa voi incerca si aici sa fac ca sa elimin acest risc in cazul unei pene de curent.

Urmaresc topicul tau de cava timp si pot spune ca am ramas "Interzis".
Esti de apreciat si ai tot respectul nostru. Nu cred ca exagerez cand spun ca acest topic va fi punct de "must be read" de catre toti cei care ii mananca in palma sa-si faca un bazin Diy. Asteptam cu interes finalul proiectului si "pestalaii" la apa.
Bafta si spor la treaba.

@lacusta77, multumesc mult.
koala wrote:Suntem cu ochii pe tine!
Succes si spor la treaba!

Hmm..De aceea aveam senzatia ca sunt urmarit.. Ma tot uitam peste umar.. Am zis ca mi se pare, insa....LOL

Multumesc @Koala!

@Kirucd, multumesc mult inca odata!! Da , se poate spune ca greul a trecut insa mai am multe lucruri de pus la punct si daca n ar fi problema finantelor , probabil ca le as rezolva in timp record ..

Turul, teava care aduce apa de la pompa de recirculare, nu trebuie bagat foarte mult sub apa, pentru ca daca se opreste curentul
teava respectiva se transforma in full sifon si iti duce apa in sump pina cand se intrerupe full sifonul, adica pina cand ia aer.
E bine sa faci aceste calcule inainte sa construiesti sumpul ca sa sti cat de mare trebuie sa il faci si cata apa poate intra in
sump in cazul unei pene de curent.

In legatura cu teava asta e TUR, pe langa faptul ca ma bate gandul sa o lipesc cand voi avea coordonatele exacte, ma gandeam , tocmai pentru a elimina acest risc de care ai pomenit, , sa i fac un compartiment etans, cu peretii suprainaltati, in cadrul OVERFLOW bOX ului, numai pentru ea , unde sa nu intre apa deloc, acest traseu fiind in acest fel exclusiv pentru a aduce apa inapoi in acvariu. Ce ziceti? Este sau nu viabila solutia asta?

Daca nu contribui cu nimic si doar imi manifest entuziasmul, se considera offtopic ?

@Viulian,
Simpla manifestare a entuziasmului, un simplu "Bravo" sau "Felicitari"(atunci cand e cazul) spuse din suflet, reprezinta tocmai "contributia" pe care o aduci si de care , de fapt , am nevoie . Faptul ca va "simt" alaturi prin aceste manifestari, conteaza enorm pentru mine. Daca nu as fi avut nevoie de parerile , sfaturile, entuziasmul si interesul dumneavoastra, toate acestea incadrandu se la capitolul "AJUTOARE", probabil, nu as mai fi facut publica toata povestea acestui acvariu. Interesul manifestat de dumneavoastra pentru "povestea" mea este de fapt si un indicator sensibil al calitatii muncii pe care o depun in atingerea scopului final.
Si pana la urma, cu "Goagalul Scheciap" cum ramane?! Asta nu i "contributie"?! Te am iertat ca m ai "certat" la inceput Asa ca stai linistit!
Multumesc mult si tie !

Lansarea la apa imi doresc s o fac cat mai curand,adica undeva pana la jumatatea lui Mai. Pentru asta insa trebuie sa astept urmatoarea transa de banuti ca acum iar am ramas pe zero. Luna asta am avut cheltuieli mari si chiar m am intins chiar mai mult decat trebuia Module , fitingaraie, sticla pentru ramforsari- cam pe astea s au dus finantele din Aprilie, si oricum , zic eu, am facut ceva progrese.

Asa cum spuneam, ca sa i pot da drumul mai devreme, constructia sump ului va trebui sa mai astepte. M ar intarzia cu mai mult de 1 luna . Ca solutie provizorie, voi conecta canistra Eheim 2180 pe care deja o am la traseele de OUT si IN ale acvariului ; tocmai de aceea am pus si adaptoarele acelea de furtun si reductiile de la 25 la 16mm pe tevi.

Va tin la curent !
Numai bine!
Asa cum va "amenintam" cu 2 zile in urma, iata ca am reusit sa ma tin de program si am "dovedit" si problema fitingaraiei , ieri.

Inarmat cu "Ghidul" lui Dragos, si cu topicul acesta deschis , m am apucat intr un tarziu de treaba. Am studiat si specificatiile Tangitului ca sa stiu cu ce bazaconie am de a face

Intr o prima faza , am montat flansele acelea. Nu am gasit o cheie care sa se potriveasca, singura cheie franceza care am gasit o se oprea la 30mm deschidere iar mie imi trebuiau 33 Asa ca am folosit "labutele" si din nefericire , mai mult pe stanga care i ca si moarta pentru mine, datorita pozitiei de sub acvariu. A fost destul de anevoios , insa am reusit pana la urma

image

image

Am trecut apoi la masuratori si taierea tevilor pentru partea de sub acvariu . Si aici am avut ceva de furca pt ca taietura nu iesea perfect dreapta dar am retusat o cu un smirghel.
image

image

Apoi, a urmat pregatirea pieselor si a bucatilor de teava pentru lipire (curatat bine cu acel Tangit Cleaner ).
image

Si lipirea propriu zisa . Intai, am lipit tot ansamblul de sub flansa, adica teava - robinet - teava - niplu 25mm - reductie25/16 - adaptor furtun, dupa care l am atasat de flansa.
image

image

image

Niste close-up pe lipituri. Nu sunt asa ingrijit lucrate insa conteaza mai putin.Important e sa nu curga
image

image

O imagine de ansamblu
image

"Bastoanele" din acvariu , partile care nu trebuiau lipite inca nu le am taiat la dimensiune . Le am pus doar de forma acoloca sa marcam momentul
image

Proiectul acesta, cu toate caznele si testele la care ma supune, este intr un fel, pentru mine, o poarta deschisa catre "alte Lumi" (lumea "sticlarilor", a "instalatorilor", a "tamplarilor" etc), lumi in care cu siguranta nu as fi pasit, nici impins de la spate . Insa eu sunt exemplul clar a ceea ce poate sa faca pasiunea atunci cand intervine in ecuatie Si , intr un fel , chiar ma simt bine, cu toata oboseala si stresul indurat.. Cu fiecare pas facut in acest proiect, satisfactia, de care vorbeam la inceput, aceea a lucrului iesit din manuta ta, isi face simtit gustul sau dulce.

Cam atat!
Inca o data multumesc pentru sfaturile primite!

Numai bine!
Gata, am inteles!

Multam mult de tot, Dragos!

Maine am sa va "recompensez" cu niste imagini de la locul faptei (ca altfel nu am cum sa ma "revansez" ). Promise!

Un week end minunat va doresc! Odihniti va (nu ca mine)!

Multumesc mult Dragos! M ai "luminat" din nou!

Alte intrebari deocamdata nu mai am Probabil daca vor veni in timpul actiunii, voi fi nevoit sa gasesc raspunsurile de unul singur din mers

O mica lamurire vis a vis de "decapantul" de care ai pomenit.
Sa nu uiti sa folosesti diluantul special pentru curatarea PVC-ului (decapantul), altfel risti sa nu ai lipituri corecte.

Te ai referit la acel TANGIT CLEANER care se foloseste pentru a curata suprafetel inainte de lipire sau este vora de altceva?!

Pe acesta , l am cumparat Daca o fi nevoie de altceva , nu stiu , poate dau maine o fuga sa cumpar..dar sper sa nu

Aaa. si inca una ca sa fim siguri!
pui mai intai garnitura pe partea care vine in interior, dupa care pui silicon pe garnitura,

Deci garnitura din acvariu se pune direct pe sticla si siliconul peste ea?! Pe cand , sub acvariu, garnitura vine pe un pat de silicon. Am inteles bine da!!
Mi e frica rau de flansele astea si de aceea insist asa de mult!

Inca odata , multumesc mult !

Va tin la curent!
Dan P wrote:Scuze ca ma bag, dar nu ieseai mai ieftin cu un plywood acvariu??

Se pare ca da, ieseam mai ieftin cu solutia asta insa imi trebuiau doua laturi cu sticla pentru acel colt in care sta acvariul , iar din cate stiu aceste acvarii sunt realizate doar cu geam frontal. Nu pot spune ca imi displace ideea insa parca nu se potrivea pentru acel living. S ar putea sa apelez la ea pentru un viitor monstrulet in garaj.
Asa ca , se poate spune ca am ales calea cea mai anevoiasa din toate punctele de vedere dar , acum e tardiv sa mai pot schimba ceva. Mergem inainte pentru ca trebuie sa ajungem la capat!

Asadar, am terminat cu curatarea acvariului astazi..arata binisor
Deci , maine as putea sa ma apuc de tevaraie Am ceva emotii, recunosc!

Ziceam ca o sa revin cu niste intrebari de "finete" adica "banale" insa "cu greutate" pentru mine.

Prima, cu mai multe subpuncte^ ar fi legata de montajul piesei celei mai importante - FLANSA

- Sunt pareri pro si contra folosirii siliconului in cazul montarii acestei piese. dumneavoastra ce imi recomandati?
- Daca ramanem pe varianta CU SILICON, acesta vine pe ambele parti ale flansei sau doar in partea din acvariu?
- Se foloseste acea banda de TEFLON, pe care am vazut o la nenea instalatoru^, la montajul flansei?
- Cum se strange piulita flansei? "La mana" sau cu vreo "cheie"?

A doua ,legata de o alta piesa importanta : ROBINETUL
- Cum se monteaza ? Adica , se monteaza ca atare , fara sa desfacem acele nipluri sau este indicat sa lipesc intai acele nipluri de cate o bucata de teava si apoi sa "conectez" partea centrala a robinetului_?!

Ati vazut ca va "protejez"?! Doar 2 intrebari si ati scapat de nebun

Restul, vine de la sine Cred ca o sa mi pun Tangit si n urechi

Lasand glumitele la o parte, cred ca voi exersa un pic inainte de a trece la lucruri serioase, cu montajul acelor piese micute de reductie pentru adaptorul de furtun ca sa mi dau seama cum sta treaba cu lipiciul asta miraculos si ,chipurile, sa mi intru in mana

Sunt sigur ca ar mai fi fost si alte probleme de ridicat insa pe moment astea mi au venit. Probabil si oboseala isi spune cuvantul!

Multumesc anticipat!
Seara buna!
Superb taticul! Puiutii sunt haiosi rau! Sa ti traiasca maestre Koala!

Daca imi permiti o sa incerc sa raspund la "retorica" ,oarecum off topic, a colegului @b37dra

@b37dra, raspunsul "simplist" ar fi: comerciantii nu au nevoie de marfa nevandabila Si este nevandabila pentru ca piata pentru aceasta categorie de pesti , cel putin la noi in tara , ramane , pot spune, una inchisa. Ciclidele, fie ele americane , africane, vorbind la modul general, sunt pesti care la dimensiuni mici, cand ,majoritatea, nici macar nu au un colorit atractiv, nu spun nimic clientelei ordinare, acelora care cumpara pesti asa dupa "ureche" fara a sti cu ce se "mananca"si, in consecinta, raman pe stoc mult timp, unele chiar ajung sa se maturizeze in acele acvarii de mici dimensiuni de prin pet shop uri.
Ideile preconcepute (sunt agresivi, rai, se bat, cresc mari , scurma nisipul, scot plantele din radacini etc) care deterioreaza "imaginea" acestor pesti minunati sunt un alt factor care "ajuta" la indepartarea acelei parti a clientelei care are senzatia ca cunoaste anumite lucruri despre acesti pesti .
Si as mai mentiona, limitarile impuse de posibilitatile financiare ale hobby-istului de la noi , si ma refer la acela care stie cu se "mananca" o ciclida , este constient de nevoile specifice lor, de conditiile pe care ar trebui sa i le ofere ,insa , pentru a nu chinui pestele, renunta la a l cumpara , acest fapt rasfrangandu se tot asupra a ceea ce am spus ma sus, adica asupra "pietei" acestor pesti.

Scuze pentru interventia mea off-topic
xr1140 wrote:cand vad standul ma apuca tremuriciul

Da, ce sa mai zic?! Ca sa nu mai deschidem discutia pe marginea acestui subiect, promit ca voi face tot posibilul sa "protejez" audienta de eventuale "tremuriciuri" pe viitor; in imagini o sa apara doar acvariul si atat
Inca o data spun: nu tot ce i gros si mare , e si bun sau unic consiliat Ma rog, explicatiile si ulterioarele lucrari de ramforsare a suportului au fost punctate la momentele respective iar pe mine unul chiar nu ma apuca niciun fel de "tremurici"

@Vereb, Adevarat A-Nviat!!! Multumesc mult si va asteptam cu drag!
Se pare ca,azi, am terminat , slava Domnului , cu ramforsarile! Mi au cam dat de furca insa le am dovedit pana la urma Si tot azi, mi s a terminat si siliconul La mustata am avut sa lipesc intariturile..si voi va minunati ca am luat prea mult

image

image

Niste imagini de ansamblu:
image

image

A mai ramas bucata de pe mijloc insa aceea o voi monta cand voi termina cu asezarea modulelor.

Urmeaza iar o sesiune de curatare *(sper sa nu fie ca prima de 9 ore) a geamurilor si apoi ma voi apuca de tevaraie.

Toate cele bune!
Au mai trecut cateva zile bune de cand va "amenintam" cu montajul acelor intarituri. Din pacate, asa cum presimteam, pot spune ca montajul acestora mi a pus mai multe probleme decat lipitul acvariului in sine...si nici acum nu am terminat. Am montat doar 2 din cele 4 fasii.
Am avut noroc cu acele "morsette" (clesti) fara de care nu credca m as fi descurcat sa mentin pe pozitie bucatile de sticla. Si in plus am uzat de imaginatie ca sa mi fac viata mai usoara ( de exemplu, o sa observati acele perne prin acvariu; Nu, n am dormit in EL le am folosit ca protectii pentru genunchii mei obositi )

Cateva imagini, facute in graba ; din timpul operatiei:

Pozitionarea intariturii pentru siliconare:
image
image

Cu siliconul aplicat:
image

Scobitorile:
image

Si , intaritura la locul ei fixata de acei clestisori:
image
image

image

Apoi , a urmat intaritura pe lungime:
image
image

Sticla de apa a fost pepost de "contra-greutate":
image

Si , povestea continua Sper sa termin cu ele, cu intariturile astea cat mai repede , pentru ca....

ASTAZI AU SOSIT FITINGURILE !!!
image
image

Cam asa se prezinta comanda:
image

So, azi am avut ocazia sa "simt" in palma o FLANSA, un ROBINET-ZOI.. Ce senzatie!! Asa cum spuneam este prima mea intalnire cu aceste "piese" si oricate explicatii, desene, search uri pe internet, as fi primit sau facut, nu se compara cu situatie in care le ai "fizic" in fata ta

image
image

Apropos, se pare ca piesele sunt de la VDL , din cate am vazut doar robinetii sunt facuti de altcineva ..Deci e de bine
image

Deci, avem de lucru ca lumea in perioada imediat urmatoare! Dupa ce termin cu ramforsarile, o sa va mai stresez cu cateva intrebari de "finete",in ceea ce priveste montajul tevaraiei, dar pana atunci..

Numai bine tuturor!

PS. Dragos, pieptanul de Overflow este pe masa ;) . O sa trebuiasca sa stabilesc inaltimea acelei bucati de geam de la OVERFLOWBOX pe care vine montat.
Bine ai revenit din "expeditie", Dragos!

Comanda pentru fitinguri am dat o pe 10.04 insa unele piese nu le aveau pe stock si asa s a prelungit asteptarea. Azi am primit vestea ca mi le au pus la curier. Sper ca pe miercuri sa le am si apoi sa incep "distractia"

Cutia am zis s o fac dupa ce instalez flansele si restul . Am doua optiuni: cea mai simpla si ieftina, din geam , 2 bucati,probabil tot de 10mm; iar a doua , mai piperata ,, din FOREX negru sau PlexiGlas. La Plexiglas, tipul de la geamuri mi a dat un pret de mi au cazut dintii: 48 euro-mp..Cred ca o voi face din sticla pana la urma pentru ca oricum va fi acoperita de un modul.

Apropos, ce zici de desenele mele cu OVERFLOW ul? Am respectat indicatiile intocmai sau nu ?!

Oricum , cand ajunge pachetul , va dau de veste si tinem legatura !

Numai bine!

Forum Index » Profile for malawi_crys » Messages posted by malawi_crys
Go to: