Message |
|
de la nea' Popa?
|
 |
|
Nici nu mai beau cafea...
Ce uameni... Se bat astia cu ADN-ul tau dar nu stiu ca nu au nicio sansa. Dar tu sa nu ii bagi in seama.
Umfla forumu' cu semantica si delecteaza-ne fara poze in continuare.
Si daca cumva ia nastere crescatoria de corali...ma bag si eu la o sacosa. Las camionul amicilor ignoranti din Bucale...
|
 |
|
ciprian wrote:Daca ai nevoie de ceva ajutor,..spune,..
Multumesc Ciprian....cand mai vine masina cu marfa ii dau o mostra soferului. Tinem legatura....
Ma gandeam sa iau un tester de salinitate electronic. Foloseste cineva asa ceva?
|
 |
|
O sa pun niste apa in recipiente si voi trimite unor colegi de forum sa facem ceva in paralel. altfel...nu am cu ce.
|
 |
|
Ba...lasa-ma cu pozele ca-s fiert. Testele ies ok si sps-ii nu sunt ok. Adica...acroporele crapa si ceilalti se taraie asa. Pana la partea artistica tre sa-mi dau seama ce e cu aia tehnica.
|
 |
|
koala wrote:Am inteles, suntem latini... suntem aici de doo mii da ani... branza, viezure, manz plm.
Da' nu mai scrieti cu diacritice, manca-v-as ochii!
Cat de tareee.... unii se incapataneaza sa scrie corect si altii nu gasesc punctul pe tastatura si majusculele nu au vazut inceputul propozitiei. Ce lume pestrita.... 
|
 |
|
Zsido wrote:Eu de ce nu vad pozele?
Habar n-am. La mine se vad.
|
 |
|
Am uitat sa precizez ca am schimbat becu'....
|
 |
|
Masuratori de duminica:
Mg - 1260
Ca - 370
KH - 7.7
NO3 5
PO4 0
K - 350
I - sub 0,03
Fe - spre 0
Am aditionat Mg dimineata, Kh pe la pranz si seara Ca.
Am aditionat si Kalium-Iod si Fe de la KZ.
Acroporele nu vor sa mearga si nu imi dau seama ce ar putea fi. Diseara fac masuratori, reglaje fine, iar peste vreo 4 zile le repet pentru a vedea consumurile.
Ce sa zic...a venit frigu...se sta in casa..teste alea...  .
Vara am cam neglijat bazinul.
|
 |
|
Pana la urma, 1 kg clorura in 10 l apa, 1 ml din aceasta solutie cat iti ridica K la 100 l?
|
 |
|
Oferta...la schimb cu telefon S3 sau S4, cash de oaie sau doar...cash.
|
 |
|
Si eu mizez mai mult pe 2 de 60. Ti-am dat un pm...posibil sa te intereseze.
|
 |
|
Da..eu ma refeream la nivelul la care vrei sa ajungi nu la consum. Am vazut un clip postat de CristiC cu un tip si o teorie interesanta in ceea ce priveste K. Spunea ca tine bazinele intre 800-1200 si ca ar fi o legatura intre nivelul nitratului si fosfatului si K. Avand in bazine niveluri mai mari la NO3 si PO4 ar trebui ridicat si nivelul K.
|
 |
|
Duci K la 800?
|
 |
|
Cosminee....iti fac o marturisire...doar tie da??? Sa nu auda nimeni. Aseara inainte de somn am tras un dus si rahatul ala de burete din plasa s-a desirat. L-am intins...ce sa vezi....lat de vreo 20 cm dar dublat, plasa foarte fina cu ochiuri de 5 mm. Ceea ce inseamna ca scoti o plasa cu latimea de 40 daca il tai. Acu sa nu intelegeti gresit....m-am gandit la el vazand plasa nu facand dus 
|
 |
|
600 saptamana asta. Cine nu-i gata il iau cu lopata... 
|
 |
|
Ma bucur Tudor. Sa-ti fie de bine.
Se poate inchide.
|
 |
|
Sa va fie de bine...cafeaua.
Asteptam niste poze de la tine cu lista asta de vietuitoare.
|
 |
|
Deaaaa .... dar nu de oaie. Doar cashu....
|
 |
|
Lampa pleaca astazi la @tudor05man.
|
 |
|