[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: ionutlatcan
Forum Index » Profile for ionutlatcan » Messages posted by ionutlatcan
Nici nu mai beau cafea...
Ce uameni... Se bat astia cu ADN-ul tau dar nu stiu ca nu au nicio sansa. Dar tu sa nu ii bagi in seama.
Umfla forumu' cu semantica si delecteaza-ne fara poze in continuare.
Si daca cumva ia nastere crescatoria de corali...ma bag si eu la o sacosa. Las camionul amicilor ignoranti din Bucale...
ciprian wrote:Daca ai nevoie de ceva ajutor,..spune,..

Multumesc Ciprian....cand mai vine masina cu marfa ii dau o mostra soferului. Tinem legatura....

Ma gandeam sa iau un tester de salinitate electronic. Foloseste cineva asa ceva?
O sa pun niste apa in recipiente si voi trimite unor colegi de forum sa facem ceva in paralel. altfel...nu am cu ce.
Ba...lasa-ma cu pozele ca-s fiert. Testele ies ok si sps-ii nu sunt ok. Adica...acroporele crapa si ceilalti se taraie asa. Pana la partea artistica tre sa-mi dau seama ce e cu aia tehnica.
koala wrote:Am inteles, suntem latini... suntem aici de doo mii da ani... branza, viezure, manz plm.
Da' nu mai scrieti cu diacritice, manca-v-as ochii!

Cat de tareee.... unii se incapataneaza sa scrie corect si altii nu gasesc punctul pe tastatura si majusculele nu au vazut inceputul propozitiei. Ce lume pestrita....
Zsido wrote:Eu de ce nu vad pozele?

Habar n-am. La mine se vad.
Am uitat sa precizez ca am schimbat becu'....

Masuratori de duminica:
Mg - 1260
Ca - 370
KH - 7.7
NO3 5
PO4 0
K - 350
I - sub 0,03
Fe - spre 0

Am aditionat Mg dimineata, Kh pe la pranz si seara Ca.
Am aditionat si Kalium-Iod si Fe de la KZ.

Acroporele nu vor sa mearga si nu imi dau seama ce ar putea fi. Diseara fac masuratori, reglaje fine, iar peste vreo 4 zile le repet pentru a vedea consumurile.
Ce sa zic...a venit frigu...se sta in casa..teste alea... .
Vara am cam neglijat bazinul.
Pana la urma, 1 kg clorura in 10 l apa, 1 ml din aceasta solutie cat iti ridica K la 100 l?
Oferta...la schimb cu telefon S3 sau S4, cash de oaie sau doar...cash.
Si eu mizez mai mult pe 2 de 60. Ti-am dat un pm...posibil sa te intereseze.
Da..eu ma refeream la nivelul la care vrei sa ajungi nu la consum. Am vazut un clip postat de CristiC cu un tip si o teorie interesanta in ceea ce priveste K. Spunea ca tine bazinele intre 800-1200 si ca ar fi o legatura intre nivelul nitratului si fosfatului si K. Avand in bazine niveluri mai mari la NO3 si PO4 ar trebui ridicat si nivelul K.
Duci K la 800?
Cosminee....iti fac o marturisire...doar tie da??? Sa nu auda nimeni. Aseara inainte de somn am tras un dus si rahatul ala de burete din plasa s-a desirat. L-am intins...ce sa vezi....lat de vreo 20 cm dar dublat, plasa foarte fina cu ochiuri de 5 mm. Ceea ce inseamna ca scoti o plasa cu latimea de 40 daca il tai. Acu sa nu intelegeti gresit....m-am gandit la el vazand plasa nu facand dus
600 saptamana asta. Cine nu-i gata il iau cu lopata...
Ma bucur Tudor. Sa-ti fie de bine.
Se poate inchide.
Sa va fie de bine...cafeaua.
Asteptam niste poze de la tine cu lista asta de vietuitoare.
Deaaaa .... dar nu de oaie. Doar cashu....
Lampa pleaca astazi la @tudor05man.

Forum Index » Profile for ionutlatcan » Messages posted by ionutlatcan
Go to: