[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Blue14
Forum Index » Profile for Blue14 » Messages posted by Blue14
dan_florin wrote:E mic fzn 2. Iti trebuie cel putin fzn 3, in conditiile in care optezi pentru marca Aquael.

Fzn 3 sau carianta cea mai mare de la hagen aquaclear...
Foarte frumos!
Subscriu!, skimmerul tunze e foarte bun, am 9004 si e si silentios si puternic!
Recomand totusi sump...ai avantajul castigarea de inca cativa litri, care la un volum atat de mic (nu putem sa zicem ca un acvariu marin de 100 l e mare)
chiar conteaza!
Succes!
Piatra a aterizat in acvariul mare, ramane lampa 150 lei, filtru +matrix 50 lei, pompa de valuri momentan rezervata, nisipul-40 lei/4kg...
M-am apucat de facut iazul cum trebuie....
In acest moment iazul este golit si asteapta a fi echipat....
Planul meu e sa tin cativa crapi coi si niste nuferi....atat...
Nu am unde sa ii pun un filtru in exterior asa ca trebuie sa ma descurc....vreau ceva simplu, o pompa de apa de 10000 l/h....
E ok daca pun pietris de granulatie mica la fund, apoi un strat depietris de granulatie mai mica si in final un aranjament de pietre si niste spatii pentru nuferi?
Cu ce sa dezinfectez iazul inainte de al repune in functiune?
Arata foarte misto fluval-ul!
As face si eu unul daca as avea unde sa il pun....
Vand acvariu marin complet:
Bazin 30/30/35 cm din sticla ultraclara cantuita de 6 mm, spate dat cu silicon alb, overflow cu gaura de 20 mm anulat tot pe spate, o singura problema, o ciobitura pe partea din fata ce nu afecteaza functionalitatea acvariului (nu curge), se poate rezolva punand in partea de jos o fasie de lemn sau izolir band....bucatica sparta e lipita, adica nu e lipsa in locul ala.50 lei
Filtru sun sun hbl -601 cu 500 ml de seachem matrix-50 lei, filtrul are o luna
Lampa led foramata din 10 led-uri de 3w cu carcasa de komatex super profi, ventilator de racire si moonlight-150 lei, are vechime 2 saptamani
Pompa de valuri hydor koralia nano 900-70 lei
2kg de piatra vie -100 lei
4 kg de nisip-40 lei
Total: 420 lei
Dau si pe bucati in ordinea piatra+ nisip si dupa restu...
L-am facut acum o luna pe post de al doilea acvariu marin, la scurt timp am observat ca stand-ul acvariului se umflase asa ca am mutat acvariul pe o masa....nu imi place cum vine acvariul pe acea masa asa ca am decis sa il dau...

image
pboca wrote:
koala wrote:http://www.acvariu.ro/forum/posts/list/5210.page

Asta e Regulamentul acestui forum... daca-ti place, te conformezi.
Daca nu, nu.

Nu e vorba ca nu ma pot conforma dar m-a deranjat atitudinea.
Daca vrei vizitatori pe forum trebuie schimbata...

Anyhow...nu am nevoie de "privilegiul" de a fi membru, so poti sa inchizi contul pana iti schimbi atitudinea.

Merci

Nu ai fost jignit ca sa comentezi de atitudinea omului.....
Te-a luat direct si asta nu inseamna ca are o atitudine de rea vointa!
Deci nu inteleg de ce ai cere inchiderea contului si de ce ai fi suparat...
um02122 wrote:L-a scazut la £2899. Banuiesc ca nu a gasit amatori cu 3000.

L-a scazut la £2599
Mi s-a transparentizat unul dintre cei 2 peperminti....de aseara arata asa...
Succes cu viitorul marin!, si respect pentru Dan Pavelescu care dupa cum se vede e un mare domn!
In cazul in care sticla ar fi securizata se scoate spatele si se schimba cu altul din sticla normala gaurit....mi se pare ca am vazut pe net niste dennerle-uri cu spatele gaurit....
Filtrul hagen nu il poate gasi in tara....l-am cautat si eu si nu l-am gasit decat pe ebay cu transport 50e....
Ti-am mai zis ca e greu de tinut in frau un bazin asa mic dar asta e.....
Iti recomand un filtru cu capacitate cat mai mare de stocare a mediilor de filtrare....nu cu debit mare...
Bine ai venit pe forum !
Superb acvariu!
Ca sa nu pui plasa poti sa fsci ca niste gratii din plexi pe post de plasa....sunt estetice....
Misto led-urile....
Strica postul cuptorul ala cu microunde..,,,arunca-l pe geam ca nu e bun......mie mi-e frica sa mananc mancare incalzita in prostii d-astea....pe langa ca schimba gustul mancarii (sunt foarte pretentios la mancare) mai e si periculos....
georgemonda wrote:vezi Blue ca azi e 13.

Nu conteaza!
CatalinBarbu wrote:Si mai e o chestie, cea legata de costuri,acum nu stiu cat e de valabila la tine, dar trebuie sa iei in calcul ca vor creste pe langa costurile initiale si cele de mentenanta ( mai multa sare, mai mult mediu antiphos, mai mult carbune, mai multa mancare, mai mult curent...)

Daca stau sa ma gandesc la cate chiestii cumpar lunar la acvariu (cam 300 lei pe luna pe prostioare ) nu cred ca e o problema intretinerea...adica nu cred ca vor fi diferente ....toata treaba e sa nu stie mama de toate.....
Edit: De pe 15 februarie pana acum am chieltuit 750 lei pe acvaristica pentru ca mi-am luat consumabile, mi-am mai facut un acvariu, teste de apa, un reactor.....mama stie doar de 200 lei si e contrariata .
CatalinBarbu wrote:Pana in vara, d-apai pana de Craciu o sa te mai sucesti de 5 ori.
Oricum la ce ai scris tu aici pot sa iti spun ca 2x RW8 iti sunt suficiente, niciodata nu o sa le ai la maxim
La fel cu lampa 6x39 dimm iti este suficienta. Eu am la fel si zic ca e destul.
In rest mai sunt de discutat.....

Ok, daca sunt suficiente RW 8 mai bine pentru bugetul meu, si lampa Ati tot asa!

Forum Index » Profile for Blue14 » Messages posted by Blue14
Go to: