[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Vand nano reef  XML
Forum Index » Bursa marina
Author Message
Blue14
Aquamaster
[Avatar]

IP:

Vand acvariu marin complet:
Bazin 30/30/35 cm din sticla ultraclara cantuita de 6 mm, spate dat cu silicon alb, overflow cu gaura de 20 mm anulat tot pe spate, o singura problema, o ciobitura pe partea din fata ce nu afecteaza functionalitatea acvariului (nu curge), se poate rezolva punand in partea de jos o fasie de lemn sau izolir band....bucatica sparta e lipita, adica nu e lipsa in locul ala.50 lei
Filtru sun sun hbl -601 cu 500 ml de seachem matrix-50 lei, filtrul are o luna
Lampa led foramata din 10 led-uri de 3w cu carcasa de komatex super profi, ventilator de racire si moonlight-150 lei, are vechime 2 saptamani
Pompa de valuri hydor koralia nano 900-70 lei
2kg de piatra vie -100 lei
4 kg de nisip-40 lei
Total: 420 lei
Dau si pe bucati in ordinea piatra+ nisip si dupa restu...
L-am facut acum o luna pe post de al doilea acvariu marin, la scurt timp am observat ca stand-ul acvariului se umflase asa ca am mutat acvariul pe o masa....nu imi place cum vine acvariul pe acea masa asa ca am decis sa il dau...

image

My nano reef

[Email]
Blue14
Aquamaster
[Avatar]

IP:

Piatra a aterizat in acvariul mare, ramane lampa 150 lei, filtru +matrix 50 lei, pompa de valuri momentan rezervata, nisipul-40 lei/4kg...

My nano reef

[Email]

Forum Index » Bursa marina
Go to: