Message |
|
Nici eu nu mai stiu  ...
Pe asta il fac sigur...
|
 |
|
Fiind presat de faptul ca nu pot avea si eu un tang si imi doresc mai multi pesti /un acvariu mai mare ma vad nevoit sa fac upgrade .....
Acum incep sa imi planific, cumparaturile le incep din vara....pana atunci investesc doar in corali in acvariile pe care le am acum.....
Asadar si prin urmare asta e ceea ce m-am gandit....zic eu ca nu ar fi nevoie sa schimb prea multe...
Bazin 100/60/45 cm din sticla de 10 mm cantuita cu fata ultraclara
Stand din teava rectangulara "imbracat " in lemn masiv-cred ca o sa il fac inalt, de 120 cm...
Sump sa zic un 80/50/50cm compartimentat
Recirculanta eheim compact plus 5000
Skimmer BM nac 5 plus
Reactor antiphos, biopellete si carbon
2 pompe de valuri jebao RW 15 plus una RW 4
15 kg de piatra de recif uscata plus niste piatra vie
Lampa Ati 8*39 dimabila
Am niste intrebari:
Stiti pe cineva care mi-ar putea suda stand-ul ?, cu lemnul o sa apelez la George Monda...
De unde as putea cumpara sticla la un pret decent?
Timp de dat la apa : Maxim decembrie 2016....sper!
|
 |
|
Nu cumva e vierme penat?
Edit: am vazut ca nu e....
|
 |
|
Apuca-te.....
Voiam sa te rog sa imi rezervi una din pompe.....da dupa ce ai facut afirmatia asta nu ma mai intereseaza!
|
 |
|
Ar fi o chiestie sa prinzi de perete stand-ul acvariului cu ceva puternic.....
Plus ca stand-ul de la reefer mi se pare ca e doar pal, fara fier......e mai firav...
|
 |
|
Succes cu repopularea acvariului cu lps-ii!
De abea astept sa vad cum o sa iti arate acvariul!, deoarece am de gand sa imi populez acvariiile tot cu lps-ii.......
|
 |
|
Simplu si frumos!
Nu e totusi cam suprapopulat?
Imi place noua funghie!
|
 |
|
Acum sunt multumit!
Imi place cum arata stand-ul!, foarte smek!
Eu zic 2 RW 15.....
|
 |
|
Foarte frumos!
|
 |
|
dan.pavelescu wrote:Nu strica, o sa reduca nitratii cand se maturizeaza (dupa 2-3 luni).
Doar sa ai grija sa nu-l rascolesti, si sa nu iei pesti care fac transee, risti sa se elibereze pungi cu gaz.
Ok!, merci!
|
 |
|
dan.pavelescu wrote:Grasule, nu-i cam mult nisip? Si pana la urma cate acvarii ai, ca m-am pierdut total.
Nu strica nisipul....
Am 2, asta mic si ala "mare"..
|
 |
|
Inca putina apa si dau drumu si la hang on.....
Ii multumesc lui Bogdan pentru piatra vie si pentru nisip!

|
 |
|
aerosv wrote:Genu asta de decoratiuni sunt tratate cu rasini sau lacuri, nu se stie ce poate lasa in apa, mai bine nu.
La un bazin asa mic cateva bucati de piatra vie nu sunt o avere , si va arata mult mai ok decat coaja aia.
Eu voiam sa o pun in plus pe langa piatra vie....da nu o sa o mai pun....mi-e frica...
Maine imi vine piatra vie di nisipul viu....apa o prepar chiar acum....
|
 |
|
Am o intrebare, daca am spalat bine scheletul ala de coral poate sa nu fie bun in acvariu?, ma gandesc sa nu cumva sa il includ in aquascape si sa nu fie ok.....e schelet de coral luat din bazar......natural...
|
 |
|
Poze cu noul salty apar?
|
 |
|
Acesta a fost stadiul final al acestui acvariu.....
Acest topic nu mai este de actualitate, acest acvariu se transforma in marin!

|
 |
|
CristiC wrote:Ce faci o data pe saptamana?Semnele cu marker-ul?
Nu, m-am exprimat gresit.....simulez oprirea curentului...nici chiar odata pe saptamana.....o data pe luna...
|
 |
|
Fac odata pe saptamana....ca daca s-ar opri curentu ar fi un pericol daca nu ar fi ok nivelul..
|
 |
|
CatalinBarbu wrote:Tevile in sump trebuie sa fie intrate in apa 2 cm. La tine sunt 2 cm deasupra nivelelui apei.....nu te deranjeaza zgomotul ala?
E normal in cazul asta sa ai bulele alea.
Am pus la loc si am completat cu apa...treaba s-a rezolvat....
|
 |
|
Nu am stricat nimic....teava nu era lipita....o pun la loc...
|
 |
|