[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: ando_salajan
Forum Index » Profile for ando_salajan » Messages posted by ando_salajan
un baiat zice ca daca imi iau un pomacea mare nu poate sa-l manance helena. nu stiu daca e adevarat
imprumuti cuiva pomacea pentru o luna doua si iti iei un helena si doi depinde cat de mare e acvariu. si scapi de toti ;)
ok mersi. am numai vivipari. si daca am si un helena nu cred ca pot sa cumpar pomacea nu?????
dap de acolo mi-am luat. multumesc
aha ok mersi mult de raspuns. eu am un acvariu de 60 de litrii poate imi achizitionez si eu doi din fiecare. mi-am cumparat f multe plante si vreau sa fac tot posibilul sa le fie bine.
buna ziua! am si eu o mica intrebare.
la ce ajuta in acvariu crevetii dar pomacea?
sincer nu prea imi plac cum arata mai ales crevetii dar daca au un folos in acvariu as achizitiona unu doi din fiecare. multumesc
mai este valabil anuntul???
buna ziua as vrea sa achizitionezi mai multi neoni.
astept oferte.
multumesc
se poate inchide.
multumesc
ok
Schimb caras portocaliu cu ochii bulbucati cu orice alte tipuri de pesti.
Carasul este mare cat pumnul si nu vreau sa-l mai tin deoarece am un acvariu de 60 de litrii si cred ca e cam mic pt el.
Astept oferte. multumesc
poti sa iti dau la schimb pe unul singur: un scalar matur, o pereche de molly, un platy si cam atat.
am acvariu de 2 ani si a fost ciclat cand l-am luat. apa o pun mereu in bidoane de 5l cu o saptamana inainte nu asta e problema
chiar nu inteleg si vad ca nici nu prea imi raspund baietii. eu singurul lucru care ma gandeam e mancarea prea multa??? ca le dau de 2 ori pe zi??
Salutare. am un acvariu de 60 de litrii cu cateva plante in el un caras, un scalar si 2 xifo si le dau sa manance de 2 ori pe zi.
apa o schimb cam odata la 5 zile, 20 de litrii din 60. acum au trecut 4 zile de cand n-am mai schimbat-o si in a 5a zi s-a facut tulbure apa fara sa-i fac nimic....filtru merge normal, in acvariu n-am umblat, niciun peste nu mi-a murit.... nu inteleg care e motivul sa se faca dintr-o data asa fara sa ii fac nimic. acum am schimbat din apa 25 de litrii am lasat-o peste noate dar tot asa este tulbure.
da e chiar stresant cand se intareste pe geam si se face urat de tot . la mine e cald in camera ca e camera in care dorm. la cooler m-am gandit si eu dar nu prea am unde sa-l montez ca e neonu pe mijloc si n-am loc. eu tin si usa la capac mereu ridicata si e destul de mare usa..... nu stiu ce sa zic....
da am un filtru mai puterinic si l-am pus sa bata in geam sa nu agite pesti prea rau..... e posibil din cauza asta??
salutare! am si eu un acvariu Juwel de 60 L. Problema este ca se face condens sub capac si se prelinge apa pe geam si se intareste si imi e greu s-o curatz dupa ce se intareste si nici fiecare picatura care curge nu pot sa stau s-o sterg.... am incercat sa pun burete dala care se lipeste acolo sus unde vine capacu pe acvariu, a fost ok 2 3 zile pana s-a imbibat cu apa si pe urma a inceput sa curga iarasi la fel...
daca aveti alte idei as fi recunoscator.... am auzit de niste benzi de cauciuc ceva de genu nu stiu exact....
e treaba ca si eu si unchimiu care are tot acelasi acvariu ca mine pateste la fel....
va multumesc!
revin cu un ultim post. vreau sa va spun ca scalarul meu si-a revenit si a reinceput sa manance si nu mai sta ascuns si sta impreuna cu celalalt.
eu n-am facut nimic si-a revenit singur dupa aproape 3 saptamani in care a stat numai ascuns
daca il mut la unchiul meu in acvariu (adica sa ii despart) o fi mai bine??? sau alta idee as mai avea un acvariu de 30 L si sa il bag acolo o saptamana 2 pana mai mananca si el si se face mai mare... nu stiu chiar imi e mila de el si nu vreau sa-l pierd
si pana la urma eu ce sa fac ca o sa moara pana la urma cel care sta ascuns ca nu prea mananca si a ramas mic....
si celalalt o sa ramana singur....

Forum Index » Profile for ando_salajan » Messages posted by ando_salajan
Go to: