[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
apa prelinsa pe geam  XML
Forum Index » Atelier (DIY) & Hardware
Author Message
ando_salajan
Junior member
[Avatar]

IP:

salutare! am si eu un acvariu Juwel de 60 L. Problema este ca se face condens sub capac si se prelinge apa pe geam si se intareste si imi e greu s-o curatz dupa ce se intareste si nici fiecare picatura care curge nu pot sa stau s-o sterg.... am incercat sa pun burete dala care se lipeste acolo sus unde vine capacu pe acvariu, a fost ok 2 3 zile pana s-a imbibat cu apa si pe urma a inceput sa curga iarasi la fel...
daca aveti alte idei as fi recunoscator.... am auzit de niste benzi de cauciuc ceva de genu nu stiu exact....
e treaba ca si eu si unchimiu care are tot acelasi acvariu ca mine pateste la fel....
va multumesc!
scificuss
Senior member
[Avatar]

IP:

Un capac normal, de firma nu ar trebui sa faca asemena probleme, eu cel putin nu am intalnit. Si am cateva bazine in casa, mici mari, diferite firme. Daca este diy aici e problema fiecaruia cum l-a conceput ( capacul ).

Da mai multe detalii, folosesti piatra cu aer, ai pesti care se agita si arunca apa, ai vreun filtru mai puternic si e amplasat aiurea a.i. sa arunce apa pe la vreo margine?

Multe din tainele acvaristicii le gasiti AICI.
[Yahoo!]
ando_salajan
Junior member
[Avatar]

IP:

da am un filtru mai puterinic si l-am pus sa bata in geam sa nu agite pesti prea rau..... e posibil din cauza asta??
danystyle
Junior member
[Avatar]

IP:

depinde si de temperatura camerei( daca ai temp scazuta sau nu e constanta in camera). si eu am aceasi problema la 2 acvariii. eu stau la curte si nu am centrala termica si nu este cald in camera cand nu este nimeni acasa. la unul dintre acvarii am rezolvat cu un cooler montat pe capac care scoate aer afara, iar la celalat, imi face condens dar nu imi curge afara si l-am lasat asa
[Yahoo!]
ando_salajan
Junior member
[Avatar]

IP:

da e chiar stresant cand se intareste pe geam si se face urat de tot . la mine e cald in camera ca e camera in care dorm. la cooler m-am gandit si eu dar nu prea am unde sa-l montez ca e neonu pe mijloc si n-am loc. eu tin si usa la capac mereu ridicata si e destul de mare usa..... nu stiu ce sa zic....

Forum Index » Atelier (DIY) & Hardware
Go to: