[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: ando_salajan
Forum Index » Profile for ando_salajan » Messages posted by ando_salajan
am desfiintat un acvariu si am un lighian plin de plante si un lemn decorativ de acvariu.
pretul este de 40 ron toate platele + lemn.
zona de ridicare a plantelor este statia de metrou nicolae grigorescu.
lasati pm cu numarul de tel si va contactez eu.
multumesc
nu ma intrebati cum se numesc plantele ca nu stiu. am atasat 2 poze sa se vada unele din modele
Acvariu Juwel capacitate 60 litri. Il ofer cu echipamentul complet necesar functionarii adica: filtru(bureti) + pompa electrica de apa(filtrare) ; incalzitoare apa dintre care unul Juwel ; doua termometre unul in apa iar unul lipit pe afar ; pietre + vapor + lemn special pt acvarii (decorative) ; aspirator pentru inlaturarea apei ; manual de utilizare + ghid pentru alegerea pestilor si intretinerea lor SI multe altele!! Acvariul este din sticla si are capac cu spatiu pentru aparat automat pentru hranirea pestilor si neon. Pretul este negociabil in limita bunului simt.

Pret 240
Andrei

Astept PM cu numarul dumneavoastra de telefon si va contactez eu imediat ce imi scrieti.

Multumesc
super. chiar ma suparasem ca mi sa intamplat asta. pt ca abia imi aranjasem si eu frumos platele de la tine si acum.... oricum le-am pastrat si pe alea
ok atunci mai astept si o sa revin peste 2 zile cand o sa-l completez cu apa. multumesc
da cam asa a durat. pana la urma am scos toata apa din acvariu. am curatat tot siliconul am lasat sa se usuce bine, apoi l-am lipit cu silicon, l-am lasat sa se usuce 2 zile si acum urmeaza sa-mi iau inima in dinti si sa umplu acvariul cu apa sa vad ce am facut...... am emotii mari.
daca o sa fie facut de mine sigur cade intr-o saptamana
sincer ar merge unu mai mare. nu e neaparat lipsa de spatiu. e mai mult lipsa de $ asa ca ma multumesc cu asta decat deloc
ok multumesc mult pentru sfaturi. nu stiu cum o sa fac deoarece nu prea sunt asa priceput la asa ceva. momentan am sa ma duc sa iau un silicon si pt o crapatura micuta nu cred ca are rost sa ma complic atat mai ales ca nu ma descurc. il peticesc asa si astept sa vad ce se intampla pe viitor. daca tot o sa curga o sa fiu nevoit sa fac si aceasta operatiune pe care ati mentionat-o. multumesc inca odata
Si dupa ce lipesc cat trebuie sa astept pana cand pot complecta cu apa si cealalta jumatate a acvariului?
Salut dragi prieteni acvaristi. Am si eu o problema si anume ca imi curge apa din acvariu (juwel 60L). Am crezut ca e crapat dar defapt e din cauza siliconului care cred ca a imbatranit si e o mica fisura. Acum am golit acariul pana la jumate (unde e fisura) pt a nu curge apa peste noapte. Maine de dimineata as vrea sa ma duc la un magazin de specialitate sa cumpar un silicon special de acvariu de culoare neagra dar nu stiu de care sa cumpar? Bison sau Den braven ? Din ce am citit astea ar fi cele mai bune.
Astepti sa imi spuneti si mie va rog care din cele doua sa cumpar. Si dupa ce lipesc cat trebuie sa astept pana cand pot complecta cu apa si cealalta jumatate a acvariului.
Multumesc mult de tot si astept raspunsuri asta seara daca se poate ca maine dimineata vreau sa ma duc sa cumpar. ms. sal
da tocmai daia a pus si poze pentru a aveam nevoie de niste sfaturi. multumesc mult maine cand o sa fac curatenie o sa incerc sa le mai aranjez asa. o zi buna
plantele
acvariul meu
multumesc mult. astept cu nerbdare. si am sa revin si cu niste poze
mulumesc din tot sufletul pentru plante. sunt superbe, au schimbat total acvariu acum. am sa fac o poza cu acvariu si o sa revin. multumesc inca odata
Multumesc mult Antoniot. Da este de 45 cm si are ori 15w sau 18w nu stiu sigur ca nu vad nimic scris pe el. dar imi aduc vag aminte ca pe cutie scria 15w parca.
Osramul de la obor o sa-i gasesc eu sediu pe internet. deci neon flora de la osram asta vroiam sa aflu.
Multumesc mult Antoniot de oameni ca tine este nevoie pe forum. multumesc
Pur si simplu asa am cumparat acvariul cu acest bec..... eu asteptam un raspuns de la cineva care are acvariu Juwel de 60L. Imposibil sa nu aibe nimeni acest acvariu.
Sau macar spuneti-mi loc acela de unde pot cumpara becuri si ma duc cu el in mana.....
ok nu mai ajutat cu nimic. altcineva care ma poate ajuta intradevar cu un raspuns? multumesc mult

macar un bec la fel ca acesta ca nu stiu ce fel de bec este si de unde pot cumpara altul la un pret bun.
Salutare am un acvariu de 60L juwel iar de curand mi s-a ars becul care il am de cand am cumparat acvariul.
Acum as vrea sa imi cumpar alt neon dar nu stiu de care ce putere si toate chestile astea.
Am multe plante in acvariu si as vrea un bec mai puternic sa le mearga bine plantelor. Mai mentionez si ca acvariul este aproape de geam, de lumina zilei. Eu becul il folosesc mai mult dupa ora 5.
Si daca se poate optiunile pe care mi le dati sa nu fie foarte scumpe si sa imi spuneti si de unde as putea sa cumpar mai ieftin. multumesc
atunci o sa-l iau pe cel mai mare

Forum Index » Profile for ando_salajan » Messages posted by ando_salajan
Go to: