[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: ando_salajan
Forum Index » Profile for ando_salajan » Messages posted by ando_salajan
In primul rand vreau sa iti multumesc pt raspuns.
Sanitarii sunt Corydoras am vazut acum pe net.
As fi recunascator daca mi-ai da un link in care sa gasesc compatibilitatea pestilor. Nu prea as vrea sa renunt la neoni. la inceput am avut o pereche de xifo dar masculul a murit si am ramas cu femela pe care cred ca o s-o dau unchiului meu deoarece xifo ii primisem cadou de la cineva.... sincer nu prea mi-i doream. Mai ma batea gandul sa imi mai iau cateva zebre, ar fi ok ???
am sa scriu si eu aici sa nu mai deschid alt top.
"problema" mea este tot cu puii de guppy. am o pereche de guppii si am deja 2 pui maricei, si inca 3 mai micuti dar care nu mai pot fi mancati. ma gandesc cu groaza cand o sa creasca si acestia 5 mai ales ca din cate vad eu seamana toate cu femela nu are niciunu coada de mascul, o sa-mi umple acvariul de guppiosi . In afara de acestia mai am 6 neoni 4 sanitari si o xifo si acvariul are 60 de litrii. astept si eu niste pareri... multumesc
este destul de plantat dar nu foarte aglomerat. oricum ramane de vazut o sa va mai spun pe parcurs ce s-a intamplat cu ei
salutare. mi-a nascut si mie gupitza azi vreo 14 pui, dar n-am de gand sa-i mut pt ca n-am unde. as vrea sa va intreb daca credeti c-o sa triasca ???
am in acvariu 6 neoni, 2 gupii, 4 sanitari si 2 xipho. e posibil sa-i manance ????
Multumesc!
ca 3 arata dar s-a rezolvat. am dat drumul la filtru acvariului juwel si l-a curatat. ca filtrul suplimentar (resum) nu facea fata cu toate ca e mai puternic dar nu face fata la suprafata.
oricum iti multumesc foarte mult de ajutor.
Buna ziua in primul rand. sunt si eu de 2 zile acvaristic si deja ma confrunt cu o problema.
Mi-am cumparat acvariu, i-am pus pietris, incalzitor, filtru, o planta si un lemn (topag parca se numeste) special pt acvariu.
In prima zi totul a fost Ok, dar azi dimineata s-a format o mazga deasupra apei, ca niste bale asa, destul de scarboas. Dar doar deasupra este in rest acvariul si apa sunt perfect curate.
Daca aveti idee din ce cauza este sa imi spuneti si mie v-as fi recunoscator.
Unchiul meu care are acvariu de 6 luni zice ca este posibil sa fie din cauza pietrisului. Asa sa fie :-??
astept raspuns va multumesc.

Forum Index » Profile for ando_salajan » Messages posted by ando_salajan
Go to: