[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: harry-ab
Forum Index » Profile for harry-ab » Messages posted by harry-ab
Am de vanzare aproximativ 50 buc Red Marlboro, pui- 4 cm. Puii se pot vedea si ridica personal din Sebes Alba, sau se pot trimite in tara cu autocarul daca mi se par in regula conditiile de calatorie.(temperatura, durata...)
Puii mananca oua de artemia decorticate, Tetra Discus, mixtura din inima de vita. Varsta aproximativ 6 saptamani.
Pretul unui pui este de 35 Lei. Comenzile de peste 6 bucati beneficiaza de reducere.

Cateva imagini cu puii si parinti le gasiti mai jos.

http://img62.imageshack.us/gal.php?g=puiredmarlboro.jpg
Nu.
Nu stiu prea multe despre saulosi dar s-ar putea sa ii fi dat hrana prea bogata in proteine. Incearca ceva pe baza vegetala, spirulina.
Deasemenea schimburi de apa la 2 zile o sa ajute la eliminarea nitritilor si a nitratilor.
Plantele au plecat in dimineata asta spre tine.
A mai ramas doar Blixa japonica.
S-a vandut.Se poate inchide.
Cat mai urgent, plantele sunt scoase de aseara .

Blixa japonica- multa
Ludwigia sp "Cuba"
Rotala walichii

Preturile nu s-au modificat- cele mai mici de pe piata. Mr. Green
Trimit in tara , comanda minima 30 Lei.
NO3-ul formeaza acid azotic, care nu e deloc un acid slab.
Rezolva problema cu suprapopularea si scade nivelul nitratilor.
Bafta.
Vand una bucata ph- controller Sera Seramic NOU.

Sera Precision Seramic este un controller de ph cu valva magnetica incorporata, de inalta calitate si precizie bazata pe o tehnologie cu microprocesoare.
Este proiectat sa functioneze in mediu acid- discusi, slab acid- acvariu comunitat, sau bazic- acvariu cichlide africane.

Marja de masurare :de la 2 la 14
Precizie : 0.04 unitati pH
Zona de reglaj : 5-9

Setul contine:
ph-controller cu electrovalva incorporata
sistem de prindere pe perete
sonda ph
ventuze
3 m furtun CO2
solutii de calibrare 7 si 9.2

http://www.pepika.ro/produse/21-acvaristica/385-echipamente-pentru-acvaristica/215-sisteme-co2--accesorii-pentru-co2/472-sera-seramic-co2-control-system.html

Pret 950 Lei
Pai e simplu cu cichlidele sudamericane. Nu necesita stancaraie, nu trebuie super platat. Faci un compromis intre cele doua stiluri. Adica pe langa doi trei bolovani poti sa pui si o buturuga, si niste plante mai rezistente cu radacini serioase pe care e bine sa le protejezi cu ceva pietre mai mari.
Bafta.

By the way, ai postat si pe miresici si pe acvarii de vis?
Radu.U wrote:despre ce acvariu este vorba?
dimensiuni.. ce intarituri are?

La 5 mm diferenta, nu e cazul sa ne asteptam la intarituri.
Foarte bine ar fi sa ii puna aceste intarituri pentru a dormii mai bine noaptea.
Momentan am disponibil doar Echinodorusi si Anubias. Cand o sa am Eusteralis (3 saptamani) o sa te anunt.
Multumesc de aprecieri.
ce fel de plante te intereseaza?
Bine ai venit. Care dintre cichlide te atrag cel mai mult? Africa sau America?
Bineinteles ca niste poze cu discusii ne intereseaza....
M-am uitat cu atentie, dar nu am vazut niciun Julidochromis acolo.... By the way, am auzit ca nu da bine sa amesteci africanii de Malawi, Tanganika sau de Victoria intre ei...dar asta e chestie de gust pana la urma.
La frontose nu te gandii pana nu-ti faci acvariul ala de 750 litru, sa poti tine o familie acolo....
C. nigrofasciatum sunt din Lumea Noua, deasemenea nu au ce cauta acolo...

Aranjamentul e frumos.
Am trimis astazi in jur de 80 tufe. Mai sunt disponibile inca tot cam atatea.Astept doritorii.
Poze am pus doua la galerie. Enjoy.
Absolut. 50 tufe=50 lei

Forum Index » Profile for harry-ab » Messages posted by harry-ab
Go to: