[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Mitnick
Forum Index » Profile for Mitnick » Messages posted by Mitnick
Accept orice donatie de plante din Bucuresti , sa nu sariti sa vin duminica !
Nu pot ajunge sub nici o forma.
Va multumesc anticipat
Stiu ca sunt nocturni .... au intrat noaptea sub nuca de cocos .... dar faza este ca la momentul care scriam primul post ei erau tot acolo ! Am pus tubifex si imediat au sarit pe el
In privinta asta nu am ce sa le reprosez. Eu am 4 si nu pot sa ma pling de alge . Totul este spottles (sau parca asa se scrie)

Si vad ca deja au ineput sa creasca frumusel . i-am luat undeva pe la 1,5 cm si au ajuns pe la 3 centimetri intr-o luna.
Ieri seara mergeam eu asa linistit prin Carrfoure si vad nuci de cocos Aleg una , platesc , ajung cu ea acasa .... Lovitura de maestru cu ciocanul Se sparge simetric in 2 ,scobesc in ea ... O pun in acvariu.

Nici un interes pe moment al ancistrusilor . Dimineatza ia ancistrusi de unde nu's ... Tot poporu bagat in jumatatea de nuca de cocos , am reusit sa-i ademenesc afara cu o bucate de Nutrafin Tubifex Worms

Vad ca se simt foarte bine :jumpers:
Buba mea , next time o sa ma uit :ciudat:
M-ar interesa si pe mine java moss ... Pentru o buturuga

Mai este valabila oferta ? Cum putem sa ne intalnim ?
Yo astazi eram cu ochiu in acvariu exact la momentul producerii cutremurului (eram nedumerit d c alearga in asa hal bettani )

Am primit si raspunsul in citeva secunde .
Nu am apucat sa citesc post-ul dar in mare parte asa am facut , am fiert buturuga si am pus-o direct in apa rece. Achum este bine merci in acvariu si nici nu mi-a colorat apa .
Topic redeschis

Este normal sa pluteasca ?
10x

Inteles

Topic Closed
Merg astazi prin pet-shop si zaresc o buturuga de mopan micutza .
Totul Ok !
Platesc ca tot omu' si am inspiratzia sa intreb "Modifica cumva chimismul apei , culoare ?" si raspunsul : Coloreaza apa ! :o
Vin si citesc aici ca se poate sa coloreze apa DAR nu intotdeauna .
Va intreb atunci cum sa previn asta ? Ce tratament ? Am inteles ca e bine sa o mai las cateva zile sa stea in apa ?!
Mentionez ca buturuga sta de ore in apa fierbinte si nu a modificat culoarea apei .

Astept sugestii :p
Minuneaza-ne si pe noi cu o poza daca se poate !
Desi nu prea cred ca este guppy , dar in fine.
Daca nu poti cu foto atunci macar descrie-o .
Are si furtunasul scos afara ... Sunt si bule de oxigen dar sunt altele care se dizolva mai greu . Acum am directionat jetul pe spatele acvariului si nu mai sunt asa multe . ....Destul de ciudat ... m-am uitat si la burete dar nu prea avea mare lucru in el. probabil si pt. ca este acvariul nou aproximativ 3 zile.
Probabil bacterii . Am mutat totusi filtrul un pik mai jos spre fundul acvariului si vad ca sau mai rarit . Nu vad sa dauneze cu ceva .... Dar este enervant pentru ochii ... Apar ca o perdea pe peretele din fatza . o sa incerc totusi sa directionez jetul in alta directie
Sunt alb/galbui. si sunt cam cit un virf de ac. sunt eliminati clar din filtru pentru ca in momentul cind al inchid la 2 minute apa este cristal .... Sau sa fie ca am temperatura un pik cam ridicata zic eu ... Vreo 27/28 grade. Pregatesc acvariul pentru o pereche de betta (momentan doar masculul)
Am o problema minora caruia nu-i gasesc rezolvare . Am un acvariu nou pe care l-am pus la ciclat , totul ok pina aici . Am doscutat zilele trecute si despre o pastila de bactozyn ... Am pus pastila dizolvata in filtru si de atunci a aparut problema . Cind este in functiune filtru elimina un fel de spori .... Particule albicioare ... si tulbura apa din acvariu . nu stiu de la ce ar putea fi . Dar ma gandesc la o chestie . Materialul filtrant este cel original al filtrului cu o densitate nu prea grozava ... si ma gandesc ca nu se pot fiza impuritatile pe el !
Astept ideei , sfaturi
Cit de importanta ? :sic: Name the place and the hour and I will be ther
M-am gandit sa bag o buturuga de mopan .... dar ec am vazut la animax erau imense. Sau chumpar asa mare si o rup
Lool .... Hai ca de faza asta nu mi-am dat seama ? Chiar sunt curios
Inca sunt prea timid sa apar la intalniri
Deja am asteptat prea mult sa imi iau acvariu. Ma tot chinuiam de 1 an sa apar si eu mindru pe aici ca am acvariu. Plante cred ca tot din animax o sa imi iau .... dar nu saptamina asta .

Forum Index » Profile for Mitnick » Messages posted by Mitnick
Go to: